Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: τα φωτα σας νεος στο σπορ

τα φωτα σας νεος στο σπορ

χαιρετε,ειμαι απο θεσσαλονικη χρονια μηχανοβιος αλλα δρομου ομως με πολλες και διαφορες μηχανες και ss kaι πιστα,αλλα λεω να ξεκινησω να κανω καμια δοκιμη στο βουνο γιατι κανω ποδηλατο πολυ βουνου και εχω πορωθει με το χωμα και το εντουρο.
    τι προταση θα ηταν κατι πολυ οικονομικο και αξιοπιστο για αρχη και μικρο budget,φυσικα αν κανεις σαλονικιος εχει κατι ευχαριστως να το δω.

διλλημα 2τ η 4τ???
    εξοπλισμος εννοειτε οτι υπαρχει σχεδον ολος ηδη.

ειμαι σιογυρος οτι υπαρχει ηδη τετοια συζητηση οπως ειδα αλλα δεν καλυφθηκα.

πρόσθετο μελος Το avatar του/της Ovi
    το τετράχρονο ισως είναι πιο φιλικο για νεο αναβάτη στο βουνο, αλλα εγώ προσωπικά προτιμω τα δίχρονα απο άποψη service. θεωρώ οτι είναι πιο εύκολο να το κάνεις μονος σου, και πιο φτηνό αν κάτσει καμμια "καλη" ζημιά.
    οσο αναφορά το μηχανάκι, ktm.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazer1000s Προβολή μηνύματος
    εξοπλισμος εννοειτε οτι υπαρχει σχεδον ολος ηδη.
    Χωμάτινος..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Χωμάτινος..??
    Δεν αναφέρεσαι σε χρυσό μπικίνι με λάσπη (υγρή κατά προτίμηση) να υποθέσω, οπότε δεν του λες του φίλου μας τι περιέχει ένας τέτοιος εξοπλισμός;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρωτάω σύντροφε γιατί αρκετός κόσμος που δεν έχει σχεση με το χώμα θεωρεί ότι είναι καλυμμένος από τα σφάλτινα κρανομποτομπουφανογαντια...
    (ειδικά όταν οι βλέψεις του είναι για απλες χωμάτινες βόλτες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ρωτάω σύντροφε γιατί αρκετός κόσμος που δεν έχει σχεση με το χώμα θεωρεί ότι είναι καλυμμένος από τα σφάλτινα κρανομποτομπουφανογαντια...
    (ειδικά όταν οι βλέψεις του είναι για απλες χωμάτινες βόλτες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις..)
    Δηλαδή για μια "μικρή" βόλτα "χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις" τα ασφάλτινα, π.χ. τουριστικές μπότες δεν προσφέρουν αρκετή προστασία;
    But in the town it was well known when they got home at night their fat psychopathic wives would thrash them within inches of their lives.

Οταν λες ασφάλτινα; Κορντούρα ή δέρμα;Αν είναι κορντούρα ναι αλλά θέλει και θώρακα, θέλει και επιγωνατίδες. Για εντούρο δεν κάνει. Για βόλτα και μόνο βόλτα ίσως. Παρέα έχεις; Βόλτα μόνος.....καλύτερα όχι.

Ότι έχει ο καθένας καλό είναι , έστω για αρχή...

Απο κεί κι έπειτα , μηχανάκια παίζουν πολλά σε καλές τιμές, μπορείς να ψάξεις απο κάτι αρκετά παλιό αλλά βολικό όπως XR400 μέχρι σε κάτι πιο σκληροτράχυλο όπως ΚΤΜ exc250 2T

τετραχρονα δεν ξερω λογω sevice δυσκολα,ενω διχρονα πιανουν τα χερια μου οποτε σκεφτομαι οτι θα τα κανω τα βασικα μονος .
    κτμ τωρα στα λεφτα μου ειναι ολα 2002 2003 και δεν ξερω απο θεμα αξιοπιστιας τι παιζει??
    απο την αλλη σκεφτομουνα κανα wr αλλα πολυ παλιο και δεν ξωρω αν για να κερδισω 500 ευρω τα δωσω μετα για ανακατασκευη.
    δυστυχως οπου φτωσος και η μοιρα του λενε.αχαχαχαχ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fazer1000s Προβολή μηνύματος
    κτμ τωρα στα λεφτα μου ειναι ολα 2002 2003
    στα πόσα παίζεις;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    στα πόσα παίζεις;
    Κανονικα στο χιλιαρικο αλλα και 1500 ισως και κατι ακομα αν αξιζει το κοπο μπορει να βρω.
    αυτο ειναι διλλημα γιατι νομιζω στο χιλιαρικο που μπορω περνεις χρεπι που θα θελει συνεχεια επισκευες ενω ισως με κατι ακομα μπορει να βρω κατι πιο αξιοπιστο,με νοιαζει η αξιοπιστια και οχι τοσο οι αναρησεις η τα φρενα να ειναι κορυφαια γιατι ειμαι αρχαριος.βεβαια οπως ειπα προερχομαι απο πιστα σερρων λιγο και πολυ downhill με ποδηλατο.

υπαρχει ΧR 400 με ολική επισκευή κινητήρα απο τον καλύτερο μηχανικό του χώρου στα 1500 euro.

το θεμα ειναι που βρισκεται,εγω ειμαι θεσσαλονικη
    Τελευταία τροποποίηση από fazer1000s; 06/04/2012 στις 15:01.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KaTaNaS Προβολή μηνύματος
    XR400

Μια ερώτηση, κάνει το XR για χρήση τύπου: "πάω 100 χλμ χαλαρή ασφάλτινη βόλτα και μπαίνω και σε όποιο χωματόδρομο/μονοπάτι βρω στο πλάι κτλ..." ;; Ή χρήση τύπου: "τις καθημερινές πάω στη δουλειά και το ΣΚ στο βουνό" ; ;
    Give me fuel, Give me fire

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Μια ερώτηση, κάνει το XR για χρήση τύπου: "πάω 100 χλμ χαλαρή ασφάλτινη βόλτα και μπαίνω και σε όποιο χωματόδρομο/μονοπάτι βρω στο πλάι κτλ..." ;; Ή χρήση τύπου: "τις καθημερινές πάω στη δουλειά και το ΣΚ στο βουνό" ; ;
    απόλυτα ταιριαστή ιδεολογία

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 06:20
  2. Νέος wannabe endur-ας, τα φώτα σας
    από mizz στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2008, 20:12
  3. Νεος οδηγός, νέα μοτοσυκλέτα, ζητάω τα φώτα σας...
    από Shinji στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2006, 22:36
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:44
  5. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 13:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία