Τι εγινε ρε παιδια? μου ηρθε ενα mail απο το GS Forum για τον θανατο μιας κοπελας του συγκεκριμενου φορουμ. η κοπελα ηταν απο τον Βολο. Ξερει κανεις τπτ?
Τι εγινε ρε παιδια? μου ηρθε ενα mail απο το GS Forum για τον θανατο μιας κοπελας του συγκεκριμενου φορουμ. η κοπελα ηταν απο τον Βολο. Ξερει κανεις τπτ?
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
το πρωι εμαθα για ενα ατυχημα στο Βολο για ενα παλληκαρι .......κι αλλο εγινε?
η κοπελια εφυγε σε νεα ταξιδι που καναν τα παιδια στο σεραγεβο.ας ειναι ελαφρη το χωμα που θα τη σκεπασει και ας μεινει στην σκεψη οσων ταξιδεψαν μαζι της![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Μ. Παρασκευή σε ολισθηρό οδόστρωμα, έχασε τον έλεγχο της μηχανής της κι έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα. Ήταν σ' ένα ταξίδι που είχε προγραμματιστεί από φίλους για 6ήμερο στην Αλβανία.
Οι φίλοι της θα την αποχαιρετίσουν ......
[FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman]"Η εξόδιος ακολουθία,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]της αγαπημένης μας Έλλης,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]θα γίνει την Τρίτη 17 Απριλίου 2012,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]στις 11:30,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]από τον Ι.Ν. Παναγίας Αλυκών,[/FONT]
[FONT=Times New Roman]στο Βόλο."[/FONT]
[/FONT]Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια, για ένα χαρισματικό άτομο, γεμάτο κέφι και διάθεση για ζωή.
Όλο το φόρουμ πενθεί. Τελικά το 2012 συνεχίζει ακάθεκτο όπως και το 11 να μας στερεί αγαπημένα πρόσωπα.
Καλό σου Ταξίδι Έλλη.
[FONT=Times New Roman][/FONT]
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
.........καλό ταξίδι,άς είναι ελαφρύ το χώμα.....
.....
Keep spamming!!!:a13:
Κριμα,καλο ταξιδι.
Κάθε φορά που διαβάζω τέτοια είδηση μετανιώνω για τις φορές που έχω παρασυρθεί σε αντιπαράθεση με κάποιον συνομιλητή εδώ μέσα.
Η οριστική και αμετάκλητη τραγικότητα του χαμού ενός νέου ανθρώπου τουλάχιστον ας διδάσκει ήθος, σεμνότητα, συγκατάβαση.
Κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.
........................................................
....![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
...Καλο της ταξιδι...με ενα cbf μαυρο ηταν....εχασε το ελεγχο σε βρεγμενο δρομο λενε τα παιδια διπλα...νομιζαν οτι ηταν γραντζουνιες απο τα προστατευτικα του δρομου αλλα τελικα ηταν μοιραιο....
"Μια άλλη δύσκολη Μεγάλη Παρασκευή για μια οικογένεια από τον Βόλο αλλά και στους φίλους της Μοτοσικλέτας …
Η αγαπητή σε όλους Έλλη Ανετοπούλου «έφυγε» για την γειτονιά των Αγγέλων από ένα ακόμη ατύχημα … «λόγω ολισθηρότητας στην βροχή» κάπου κοντά στο Φίερ της Αλβανίας στην διαδρομή με την μότο παρέα της (gs forum) για την Βοσνία οπού θα πραγματοποιούσαν εκδρομή εν όψη του Πάσχα …
Όταν ακούς τόσο θλιβερά μαντάτα, πρώτα από όλα παθαίνεις σοκ και αμηχανία και παγώνει το σώμα και η ψυχή.
Μετά φέρνεις στο μυαλό σου τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν χαθεί από τροχαία με μοτοσικλέτες …
Συνήθως δεν υπάρχουν λόγια για εκφράσεις τον πόνο και το γιατί για τον άδικο και ξαφνικό χαμό …
Ένα κορίτσι με πάθος και όπως έλεγε η ίδια … «λατρεύω τις βόλτες με τη μηχανή μου με παρέα ή χωρίς. Η ισορροπία κ ηρεμία στη ζωή μου εξαρτάται άμεσα, απόλυτα απ' τους δύο τροχούς.»
Τι να πω... συλλυπητήρια σ' αυτούς που μένουν πίσω...
Καλό ταξίδι, Έλλη.... Καλό σου ταξίδι χαμογελαστό κορίτσι...."
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
πολυ κριμα να χανονται τα νιατα κατ'αυτον τον τροπο...
οι δρομοι εκει πανω ειναι σ@#τα....τι να πει κανεις...
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα....