Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: προβολακια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan

Thumbs up προβολακια

ωραια τα προβολακια! απο ebay τα πηρες? κανουν δουλεια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Tώρα τα είδα!!Για δώσε πληροφορίες, τιμές ,εγκατάσταση, καλωδιώσεις κτλ!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

http://www.ebay.ie/itm/HELLA-Micro-M...item255bc25d30

Ειναι τα Hella Mini Micro DE, αγοράστηκαν απο ebay προ διετιας αντί του χρηματικου ποσου των 80€. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται τα πάντα εκτός απο τις βάσεις οι οποίες είναι χειροποίητες για να καθονται στα καλαμια. Εδώ μου ζητούσαν 80€ για το ένα προβολάκι χωρίς ασφάλειες, καλωδια κτλ

Δοκιμασα να τα βάλω κατω απο το κεντρικό φαναρι αλλά έβρισκαν στο φαίρινγκ οταν πατουσα φρενο και βυθιζόταν το μπροστινό. Η τωρινή επιλογή έγινε με βάση την αποτελεσματικότητα αλλά και την προστασία σε περίπτωση πτώσης. Και επειδη η τελευταια ήρθε με περιπου 40χλμ και σύρσιμο στα αριστερα, δεν έπαθαν τιποτα απολύτως. Βέβαια οι βάσεις που εφτιαξα δεν ειναι η επιτομη της αεροδυναμικής ούτε της οικονομίας βάρους αλλά ειναι πολυ στιβαρές και δεν πρόκειται να παθουν ποτε τιποτα.

Αποτελεσματικότητα απιστευτη! Πιανουν τα μέγιστα σε εντελώς σκοτεινους επαρχιακούς δρόμους οπότε και βλέπεις ενα ολοκληρο θόλο αναμμενο μπροστά σου. Ξαναλέω ότι ειναι ομίχλης με ό,τι συνεπαγεται αυτό. Για το σκοπό που τα ήθελα και τα πήρα είναι η καλύτερη επένδυση που εκανα στο μηχανακι μετα το ohlins
    Συνδεσμολογία σε γνωστο ηλεκτρολόγο της Θεσσαλονίκης αντί του ποσού των 20€ νομίζω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	100_0025.jpg 
Προβολές:	378 
Μέγεθος:	102,5 KB 
ID:	249639

Όνομα:	100_0028.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	106,9 KB 
ID:	249640

Όνομα:	100_0029.jpg 
Προβολές:	381 
Μέγεθος:	92,8 KB 
ID:	249642

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα προβολάκια στο ληστή είναι αντιαισθητικά εντελώς. Αλλοιώνουν το χαρακτήρα της μηχανής προσπαθώντας να δώσουν... adventure χαρακτήρα; Δεν ξέρω πως το σκέφτηκες. (σαν τους BMWακηδες που τους κοροιδεύουμε όταν διασχίζουν την Κηφισίας και τα έχουν αναμμένα λες και νομίζουν ότι είναι 747 έτοιμο για απογείωση ). Αν εσένα σ αρέσει βέβαια πάσο . Όχι ότι η δέσμη φωτών πορείας και διασταυρώσεως είναι η καλύτερη που έχει το bandit αλλά εγώ τουλάχιστον μια χαρά βλέπω εκτός από τις στροφές που λογικό είναι γιατι βαράει αλλού γι αλλού.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Εμενα παντως μου αρεσουν και αμα σε βολεψαν ,οπως λες, καλα εκανες και τα εβαλες.

Εγω παντως θα εβαζα κανα κοντρα παξιμαδι στις βασεις γιατι αν λασκαρει καποιο και δεν το παρεις χαμπαρι θα ψαχνεις να βρεις προβολακια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    νταξει απο ομορφια ουτε εμενα μου αρεσουν. Αλλα τα θεωρω πολυ χρηστικα. Μια φορα σε επαρχιακο δρομο νυχτα ενιωσα οτι δεν ειχα αρκετο φως. Απ οτι βλεπω στο ebay εχει απερια κιτακια με προβολεις ξενον σε τιμες λιωμα. Με ενα σετακι bixenon + projectors + 55watt καθε λαμπα θα γιενι η νυχτα μερα. Το σκεφτομαι σοβαρα

Δε ζω Αθήνα ούτε καν στο πολεοδομικο συγκρότημα Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν μέρη όπου ο εξτρα φωτισμός ειναι επιτακτική ανάγκη αν κινείσαι all year round. Και δε μιλάμε για δρόμους σαν την Κηφισίας, αλλά για επαρχιακά δίκτυα πλησίον μάλιστα των συνόρων όπου οι νταλίκες είναι περισσότερες από τα ιχε και οι συνθήκες του οδοστρώματος χείριστες.

Αν μαλιστα προσθέσεις ότι έχω γυρίσει την Τουρκία και τα Βαλκάνια, πλην των εντός συνόρων προορισμών, ενώ έχω κατεβει Αθηνα μια φορα στα 5 χρόνια με το ληστή, μπορείς να πεις ότι έχει αρκετά εντονο adventure χαρακτήρα

Ωραίος!!
    μακάρι να το οδηγούσε με κι εμείς μόνιμα σε τέτοιες διαδρομές!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της raccoon
    Εγώ είμαι υπέρ στο να βάζεις πάνω στην μηχανή ότι σου χρειάζεται πρώτα, και μετά ότι την ομορφαίνει. Αν τα συνδιάζει ακόμα καλύτερα. Αύτο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν έχεις πρόβλημα που τα έβαλες στην εμπρός ανάρτηση, στο σημείο με ολους τους κραδασμούς του δρόμου. Αν σου έχει κάψη λαμπα σε καμιά λακούβα, αν σε ζαλίζει στην οδήγηση σε δρόμο με μικρολακουβίσες ( ας πούμε επαρχιακό). Εγώ θα τα τοποθετούσα σε σημείο όπου η ανάρτηση έχει είδη αποσβέσει την λακούβα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από raccoon Προβολή μηνύματος
    Εγώ είμαι υπέρ στο να βάζεις πάνω στην μηχανή ότι σου χρειάζεται πρώτα, και μετά ότι την ομορφαίνει. Αν τα συνδιάζει ακόμα καλύτερα. Αύτο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν έχεις πρόβλημα που τα έβαλες στην εμπρός ανάρτηση, στο σημείο με ολους τους κραδασμούς του δρόμου. Αν σου έχει κάψη λαμπα σε καμιά λακούβα, αν σε ζαλίζει στην οδήγηση σε δρόμο με μικρολακουβίσες ( ας πούμε επαρχιακό). Εγώ θα τα τοποθετούσα σε σημείο όπου η ανάρτηση έχει είδη αποσβέσει την λακούβα.

Αν και τα έχω αφαιρεσει πλέον, θα σου πω ότι ποτε δεν είχα πρόβλημα λόγω αποσβέσεων. Δεν κάηκε ποτέ καμία λάμπα παρά η ασφάλεια τους μερικές φορές λογω βροχόπτωσης ή πλυσίματος με το λάστιχο και αμέλειας μου να στεγανοποιήσω καλύτερα την ασφαλειοθήκη τους. Δε με ζάλισαν ποτέ, το μόνο πρόβλημα που είχα, και είναι ο βασικός λόγος που τα αφαίρεσα, είναι το γεγονός ότι δεν ήθελα να τα βάλω κάπου που θα εσπαγαν σε πιθανή πτώση. Εκεί που τα είχα δεν υπήρχε περίπτωση να σπάσουν αλλά λόγω έλλειψης καλής στήριξης, χρειαζόταν να ρυθμίζω συνέχεια το ύψος της δέσμης. Σε ένα on-off μηχανάκι υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες στήριξης και όταν με το καλό αποκτήσουμε κανένα, θα με περιμένουν στην αποθήκη

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ
    από dresg στο forum BMW
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 15:38
  2. ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ
    από mixanobio$ στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2006, 22:18
  3. Προβολακια
    από Alkis750 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 27