Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: Cooler over!

Cooler over!

Όταν σας έρθει μυρωδιά τσίκνας και δεν βρίσκεστε στα βλάχικα της Βάρης, τη Χασιά ή δεν είναι Τσικνοπέμπτη τέλος πάντων, σκεφτείτε και την περίπτωση να χύνονται υγρά από το ψυγείο νερού πάνω στους πυρωμένους λαιμούς της εξάτμισης...
    Για άγνωστο λόγο :a13: (πτώση που το στράβωσε πριν από δύο χρόνια), το ψυγείο άρχισε να αιμορραγεί και παρέδωσε πνεύμα κατά διαβολική σύμπτωση, έξω από την πάλαι ποτέ τιμημένη Φιλαδέλφεια. Ευτυχώς, πρόλαβα τα χειρότερα για τον κινητήρα, αφού δεν έχασε ούτε ένα ποτηράκι του κρασιού από τα υγρά του.
    Το ερώτημα λοιπόν είναι:
    Δεδομένου ότι η τιμή αντ/πείας είναι γύρω στα 450 από το προσωρινό μας νόμισμα,
    α) υπάρχει δυνατότητα κατασκευής ψυγείου από σχετικούς κατασκευαστές που φτιάχνουν για αυτοκίνητα και άλλα μηχανήματα?
    β) έχει δοκιμαστεί από κανέναν αυτή η λύση σε οποιαδήποτε μηχανή?
    γ) ενδείκνυται?

Δευτέρα θα κάνω βέβαια τα σχετικά τηλεφωνήματα, αλλά τώρα είναι Σαββατόβραδο και με τρώει...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αν έχει πολύ μικρή τρύπα, μπορεί να επισκευαστεί απ' όσο ξέρω. Στα σίγουρα θα σου πει ο μάστορας/συγκολλητής που θα το πας...
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Δες και για μεταχειρισμένο. car.gr/ebay.com/ebay.co.uk/google

Chr1s, το ψυγείο είναι ήδη στραβωμένο, οπότε δεν θα το διακινδυνεύσω με κολλήσεις και επισκευές..
    dmf, το έψαξα ήδη, αλλά δεν βρήκα κάτι...

Έψαξες καλά;
    http://www.car.gr/parts/view/228005/
    http://www.car.gr/parts/photos/2473913/ (Αυτός λέει ολόκληρη μότο για ανταλλακτικά, άλλα στις φωτογραφίες δεν φαίνεται
    καθόλου σε τί κατασταση ειναι το ψυγειο. Πάρ'τον ένα τηλ.

Και δεν ξέρω αν σου κάνει και αυτό http://www.ebay.de/itm/Suzuki-GSF-60...item58875a773d

dmf ευχαριστώ πολύ, είσαι πολύ καλός στο ψάξιμο!
    Το πρώτο μου κάνει, στη δεύτερη αγγελία θα ρωτήσω για το ψυγείο, από ebay είναι λαδιού..
    Αύριο θα τηλεφωνήσω.. τώρα τσάκω μια δωρεάν

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    στη δεύτερη αγγελία θα ρωτήσω για το ψυγείο, από ebay είναι λαδιού..
    Να επανορθώσω τότε http://www.ebay.de/itm/GSF-650-1250-...item4603b38997
    Φαίνεται σε άριστη κατάσταση, αλλά το μόνο κακό (ή καλό) είναι ότι το δίνει μαζί με βεντιλατέρ και κολάρα ψυγείου, εξού και η τσιμπημένη τιμή.
    Μπορείς να του στείλεις κανά μήνυμα αν θες, μηπως και συμφωνεί να το πουλήσει ξεχωριστά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    το ψυγειο βγαζει μυρωδιες οταν το κυκλοφορεις σε βροχες και τραβαει ολες τις βρωμιες του δρομου.

την εχω πατησει κι εγω νομιζοντας πως κατι δεν παει καλα αλλα οταν την πλενω καλα φευγουν ολες οι μυρωδιες.

ουσιαστικα πανε οι βρωμιες με τα νερα στους λαιμους και το ψυγειο, θερμαινονται και εξατμιζονται και γι αυτο βγαζουν δυσωδια...
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Να επανορθώσω τότε http://www.ebay.de/itm/GSF-650-1250-...item4603b38997
    Φαίνεται σε άριστη κατάσταση, αλλά το μόνο κακό (ή καλό) είναι ότι το δίνει μαζί με βεντιλατέρ και κολάρα ψυγείου, εξού και η τσιμπημένη τιμή.
    Μπορείς να του στείλεις κανά μήνυμα αν θες, μηπως και συμφωνεί να το πουλήσει ξεχωριστά.
    Θα το χτυπήσω αυτό και βλέπω δεν έχει εκδηλώσει κανείς ενδιαφέρον... δε με χαλάει να το πάρω όπως είναι με το βεντυλατέρ...
    Dimzan, στην περίπτωσή μου όμως ήταν όντως υγρά του ψυγείου, κάπου από τη μέση και κάτω έχει τρύπα που δεν μπορώ να εντοπίσω με το μάτι
    Tnx!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    γιατι δεν το επισκευαζεις? νομιζω τα ψυγεια επισκευαζονται , δοκιμασε το, σιγουρα θα υπαρχει μαστορςα γι αυτη τη δουλεια. Αλλωστε και να μειωθει λιγο η αποδοση του ξερουμε πολυ καλα οτι το bandit δεν εχει το παραμικρο θεμα με θερμοκρασιες
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Σήμερα το ψυγείο κολλήθηκε στο σημείο της διαρροής με αλουμινοκόλληση σε γνωστό μαγαζί για αυτές τις δουλειές με κόστος (φασόν) 20 γκέουρα και χρόνος επισκευής 20 λεπτά. Επίσης ισιώθηκε ώστε να μη δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα από τη φτερωτή ή το καπάκι της. Το κόστος καινούργιου είναι στα 670, όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε περίπτωση αντικατάστασης. Το ελπιδοφόρο είναι ότι ο μάστορας ενώ στην αρχή αρνιόταν ότι μπορεί να κατασκευάσει ένα εκ νέου, στο τέλος (με συμπάθησε...) μου είπε μπορεί να το κάνει μόνο που λόγω χαλκού στην κατασκευή θα γίνει λίγο πιο βαρύ....
    Στη φωτό το σημείο της κόλλησης, η οποία δεν θα φαίνεται γιατί είναι από την πλευρά της φτερωτής
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_1685.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	259171

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ο χαλκος δεν ενδεικνυται λογω ηλεκτρολυσης, θα φθειρει το αλουμινιο του μοτερ

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Τώρα γιατί μας γ@μας την ψυχολογία;
    Μα καλά ο αρχι...μάστορας δεν το ήξερε;
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Γιατί εγώ νομίζω ότι το ψυγείο είναι από χαλκό εεεε?

edit: από χαλκό είναι οι ψύκτρες (fins) που ούτως ή άλλως δεν έρχονται σε επαφή με το νερό του κυκλώματος.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. hang over (Ελληνιστη - λιωμα)
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 06:48
  2. Cbr1000rr Fireblade Over The Top
    από Tigas στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2005, 09:27
  3. Oil Cooler Adaptor???
    από jdoohan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2005, 20:32
  4. Η γνωμη σας για το Oil Cooler Guard ??
    από Giannis_L στο forum BMW
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 15:38
  5. ZX9R Ninja over the years
    από periklisk στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 15:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας