Καλησπέρα, έχω ένα XT660X 2004', εχθές γυρνώντας από τη δουλειά (ευτυχώς κοντά στο σπίτι μου) έσβησε η μηχανή μόλις σταμάτησα σε φανάρι. Η μηχανή έπαιρνε αμέσως μπροστά αλλά μόλις έβαζα ταχύτητα έσβηνε. Τελικά κατάφερα και έφτασα στο σπίτι κρατώντας πολύ ψηλές στροφές και ουσιαστικά μη αφήνοντας το μηχανάκι να σβήσει διάνυσα ακόμα 300 μέτρα προκειμένου να φτάσω στο σπίτι μου. Πήρα τηλέφωνο το συνεργείο και μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότατα είναι ο διακόπτης του σταντ (ο οποίος όταν είναι κατεβασμένο το σταντ και βάλεις ταχύτητα σβήνει η μηχανή) ο διακόπτης δείχνει να λειτουργεί οκ (το έμβολο μπαίνει και βγαίνει άνετα χωρίς να κολλάει) παρόλο λοιπόν που έριξα και spay λιπαντικό για να "ξεκολλήσει" αν ήταν κολλημένος... το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η μόνη λύση ήταν να παρακάμψω τον διακόπτη για να μη σβήνει η μηχανή, έτσι και έκανα έκοψα τα 2 καλώδια που πάνε στο διακόπτη, κάπου στη μέση και τα ένωσα μεταξύ τους, προκειμένου να παρακαμφθεί ο διακόπτης..... το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.
Η μηχανή παίρνει αμέσως μπροστά και κρατάει μια χαρά ρελαντί, μόλις βάλω ταχύτητα όμως σβήνει.
Κάθε βοήθεια - ιδέα ευπρόσδεκτη