Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: Bi Xenon H4 slim Ballast

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG

Bi Xenon H4 slim Ballast

Φίλος με vstorm 650 ψάχνει xenon και για τις 2 λάμπες του suzuki. Έχει κανείς να προτείνει κάτι σε καλή τιμή? Ebay, online-shop ?
    Βρήκα αυτά εδώ : http://www.ebay.de/itm/Slim-Bi-Xenon...item1c1c730024

Οκ, είναι κινεζιά κάργα, αλλά όλα τα άλλα δεν είναι? Για πείτε? Αν κάποιες έχει κάνει αγορά και είναι ευχαριστημένος, με καλή τιμή, ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Φίλος με vstorm 650 ψάχνει xenon και για τις 2 λάμπες του suzuki. Έχει κανείς να προτείνει κάτι σε καλή τιμή? Ebay, online-shop ?
    Βρήκα αυτά εδώ : http://www.ebay.de/itm/Slim-Bi-Xenon...item1c1c730024

Οκ, είναι κινεζιά κάργα, αλλά όλα τα άλλα δεν είναι? Για πείτε? Αν κάποιες έχει κάνει αγορά και είναι ευχαριστημένος, με καλή τιμή, ας ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Τι να σου πω....ειχα ενα που αντεξε 6 μηνες ολους κι ολους. Προφανως αλλοι μπορει να τα εχουν μια ζωη χωρις θεμα.
    Θεωρω οτι η καλλιτερη λυση για εξτρα φως ειναι ενας εξωτερικος προβολεας led. Οι δυνατοι κανουν την νυχτα μερα.
    Υπαρχουν και led λαμπες για τους stock προβολεις αλλα δεν εχω δοκιμασει κανενα τους.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Θεωρω οτι η καλλιτερη λυση για εξτρα φως ειναι ενας εξωτερικος προβολεας led. Οι δυνατοι κανουν την νυχτα μερα.
    Έχεις link από κάτι τέτοιο; Μου έχουν πει για 35watt προβολέα με €40 περίπου αν και απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοιας ισχύς led... (μάλλον αντιστοιχία σε 35watt κανονικής λάμπας θα εννοούσε...)
    Give me fuel, Give me fire

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF