Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 60

Θέμα: Για οποιον γνωριζει απο Laptop...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Για οποιον γνωριζει απο Laptop...

Ψαχνωντας αναμεσα σε 1000δες προσφορες επεσα σε διαφορα φορουμ...τα οποια συμβουλευαν μεταξυ αλλων
    πως δεν ειναι τοσο οι δυνατοτητες ενος laptop που θελει καποιος ο κυριος παραγοντας , αλλα η υποστηριξη
    και το after sales service που προσφερουν οι διαφορες εταιρειες.

Μεταξύ αλλων θάβουν HP , Acer , Asus , και Sony με καθυστερησεις ως και 1 μηνος για την παραδοση μετα απο βλάβη
    μιας και δεν επιθσκευαζονται Ελλαδα (αληθεύει αυτο ?)

και εξυμνούν Dell και Toshiba.

Μιας και διαβασα τα θετικότερα για την υποστίριξη της Dell , εχει κάποιος να προσθέσει τα 50cents του
    περι του θέματος ?

Ευχαριστώ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Για της acer δεν ισχύει αυτό που λες πάντως. Μια φορά που το πήγα επειδή είχε μαζέψει πολύ σκόνη μέσα για καθάρισμα (ζεσταινόταν πολυ) και δεν ήθελα να το
    ανοίξω για να μην χάσω την εγγύση. Αρχικά το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπε ο υπάλληλος ότι για να μην πάρει 15+ μέρες, μπορώ να το πάω κατ'ευθειαν στην εταιρεια που τα επισκευάζει. Έτσι κι έγινε. Το πήγα και σε 1 εβδομάδα το πήρα πίσω. Δεν θυμάμαι πώς λέγεται η εταιρεία, αλλά είνα δίπλα στην Πάντειο αν ενδιαφέρει κάποιον. Αυτά εν ολίγοις. Πάντως απ'οτι ακούω πρέπει να είμαι η εξαίρεση, γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα τόσα χρόνια παρά ενα τροφοδοτικο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Για της acer δεν ισχύει αυτό που λες πάντως. Μια φορά που το πήγα επειδή είχε μαζέψει πολύ σκόνη μέσα για καθάρισμα (ζεσταινόταν πολυ) και δεν ήθελα να το
    ανοίξω για να μην χάσω την εγγύση. Αρχικά το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπε ο υπάλληλος ότι για να μην πάρει 15+ μέρες, μπορώ να το πάω κατ'ευθειαν στην εταιρεια που τα επισκευάζει. Έτσι κι έγινε. Το πήγα και σε 1 εβδομάδα το πήρα πίσω. Δεν θυμάμαι πώς λέγεται η εταιρεία, αλλά είνα δίπλα στην Πάντειο αν ενδιαφέρει κάποιον. Αυτά εν ολίγοις. Πάντως απ'οτι ακούω πρέπει να είμαι η εξαίρεση, γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα τόσα χρόνια παρά ενα τροφοδοτικο.

Τι δεν ισχυει ???
    1 βδομάδα για..."ξεσκόνισμα" ???

Θ'αρχισω να βλεπω με αλλο ματι τα Turbo-X του πλαισιου...που ναι μεν χαλανε σαν κινεζικα παπια...αλλα σε 1-2 μερες τοχεις φρεσκο πισω
    Thanks παντως....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Α για το "εξωτερικό" που λες αναφερόμουν.
    Εε κοίτα την μέρα που το πας και την επόμενη δεν το ακουμπάει κανείς. Την Τρίτη ξεκινάνε. Εγώ βέβαια δεν το πήγα για καθάρισμα.. Μου έσβησε μια λόγω υπερθέρμανσης και τους είπα ότι σβηνει μονο του, άσχετα τελικά αν ηθελε μονο καθάρισμα.
    Πάντως το πλαίσιο έχει καλή υποστήριξη μόνο για τα δικά τους (μούφα).
    Ένα Hp 4-5 μέρες το γυροφέρνανε για να μου πουν οτι ειχε καει η οθόνη..

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Ζητάς κάτι συγκεκριμμένο ή για γνώμες γενικώς;

Πάντως να ξέρεις πως αγοράζοντας από συνοικιακό μαγαζί αυτόματα έχεις άμεση υποστήριξη από τα παλληκάρια-ιδιοκτήτες,αποκτάς οικεία σχέση και στο φινάλε έχεις το ελεύθερο -σε περίπτωση στραβής- να τους το τρίψεις στα μούτρα.

Με τις αλυσίδες και τα πολυκαταστήματα είναι μπέρδεμα η δουλειά γιατί αν σου τύχει κάτι μεσολαβεί αυτό το σενάριο: '' Φέρτε το μας,κόβεται δελτίο παραλαβής,να το στείλουμε στα κεντρικά να το δει το τεχνικό τμήμα (sic),θα σας ειδοποιήσουμε εμείς'' κλπ κλπ, και περιμένεις σαν τον Ιώβ.

Μπορεί σ' αυτούς να βρεις το pc φτηνότερο αλλά ενδέχεται να σου βγει ακριβότερο στην τελική.

βασικα θελω να μαθω για την Dell.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    βασικα θελω να μαθω για την Dell.

Όσο έχεις εγγύηση, η Dell σου στέλνει τεχνικό όπου είσαι και επισκευάζει τη βλάβη.
    Give me fuel, Give me fire

το πιο γρήγορο service είναι του turbo-x
    το έχω τρία χρόνια, ένα τροφοδοτικό έκαψε, όποτε κάτι έβγαλε (εσβηνε, καθαρισμό ήθελε), το πήγα, σε τέσσερις ωρίτσες έτοιμο......

dell είχε φίλη που δουλεύει μεταφράστρια, μια χαρά στα 5 χρόνια που το σκιζε, πέρυσι που άλλαξε πάλι dell πήρε.... βλάβες δεν έβγαλε να σου πω

toshiba είχα.... καλό με καλή αντιπροσωπεία αλλά πρέπει να τρέχεις περιστέρι να το δώσεις ο ίδιος αν κάτι συμβεί....

πιο φτηνό από όλα το turbo x.... κατ εμε, και καλύτερο μιας και πιο φτηνό από τα αντίστοιχα επώνυμα είναι (θα έλεγα οτι κάνουν κόπιες) και επιπλέον το σερβις είναι πιο άμεσο και το πας εύκολα σε ένα από τα δεκάδες καταστήματα που έχουν.....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγοράζεις Toshiba, Dell ή Lenovo. Τίποτα άλλο.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    η δουλειά μου είναι η επισκευή λάπτοπ εδώ και 8χρόνια. όσα σου λένε στο αρχικό σου ποστ ισχύουν.
    τα HP βέβαια από φέτος άρχιζαν να βελτιώνονται στον τομέα after sales support.
    Το πρόβλημα δημιουργείται με τις εταιρίες που έχουν τα support τους εκτός Ελλάδος.
    acer-sony-asus είναι στο εξωτερικό και ειδικά για acer asus οι χρόνοι είναι τραγικοί απλά. πολλές φορές πελάτες στέλνουν εξώδικα για να τους στείλουν επιτέλους ένα λειτουργικό λάπτοπ πίσω.

Toshiba= support στην Αθήνα από την Ideal S.A. στο Κολωνό (Λένορμαν-Καπνεργοστάσιο, κοντά στο μετρό Σεπόλια)
    Dell=support στην Αθήνα από συμβεβλημένη εταιρία (μου διαφεύγει το όνομα) με επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σου την επόμενη εργάσιμη.
    Lenovo=IBM οπότε και εκεί δεν έχεις θέμα εξυπηρέτησης μετά την αγορά.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Symphony_SR Προβολή μηνύματος
    Dell=support στην Αθήνα από συμβεβλημένη εταιρία (μου διαφεύγει το όνομα) με επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σου την επόμενη εργάσιμη.
    CPI
    Give me fuel, Give me fire

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    παρε ενα τηλεφωνο τον Vaska ρε αδερφε...
    Accipere quam facere praestat injuriam

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    CPI
    σωστός ο παίχτης. αφού έψαχνα την απόδειξη του service από το δικό μου Dell XPS εδώ και 20λεπτά και είχα σκάσει

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πραγματικά χαλιέμαι όταν ακούω να λέτε για τα μπουρδέλα τα ΤΧ. Όταν με το καλό ανοίξετε κάποιο θα καταλάβετε την ποιότητα κατασκευής.

Ότι γράφει ο πορτοκαλοΜάικ και με αυτή τη σειρά, προσθέστε ακόμα και τα Samsung που έχουν κάνει πρόσφατα το ντεμπούτο τους στην Ελληνική αγορά κι έχουν πολύ θετικό φίντμπακ.

Acer - συνεργαζόμενοι επισκευαστές
    S-Vaio - επισκευαστικό κέντρο στην Ολλανδία
    Asus - Επισκευαστικό κέντρο Ρουμανία ή Τσεχία δεν θυμάμαι (έφαγα 15 μέρες να συνεννοηθώ για τη βλάβη εντός εγγύησης)
    ΤΧ - μητρικές clevo ή mitac κοινώς τρεχαγύρευεκαιdriversμηγυρεύεις.
    ΗΡ - Κανονικά θα έπρεπε να δίνουν δώρο κι ένα κλιματιστικό με την αγορά του (κακοσχεδιασμένοι οι αεραγωγοί και ψήνεται για πλάκα), ομοίως τα Compaq που είναι αδερφές εταιρίες.

Αυτά.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Αγοράζεις Toshiba, Dell ή Lenovo. Τίποτα άλλο.
    +osa

tha prosthesw HP me epifilaksi pleon

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τσαμπα Linux για οποιον θελει!
    από n1k3man στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 15:53
  2. Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 08:50
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2005, 21:28