Παίδες έχω θέμα με το σκούτερ (Runner 4T vx 125) και σβησίματα τα οποία με το που σβήσει παίρνει μπροστά με μεγάλη προσπάθεια.
Εξηγούμαι...όλα αρχισαν πρίν κανένα μήνα που άρχισε απλά να μην κρατάει ρελάντι στο φανάρι και με μισή μιζιά έπαιρνε κατευθείαν.Ξαφνικά μια μέρα και ενώ ήμουν στην Ποσειδώνος με καμμια εκατοστή στο κοντέρ και έχω ήδη πάρει θέση την λωρίδα για Συγγρού κάνει ένα απότομο κόψιμο και μένει σαν να έχω κλείσει διακόπτη.Πανικός,προλαβαίνω ευτυχώς και κάνω τέρμα δεξιά και μένω εκεί.Κλασικά οδική και το πόρισμα ήταν πολλάπλασιαστής και αλλαγή όλης της μπουζόπιπας λόγω του ότι ήταν ξερό το καλώδιο.
Όλα καλά από τότε μέχρι που πρίν μια βδομάδα άρχισε τα κουλά και γύρναγε στο μιζάρισμα πολύ γρήγορα και δεν έπαιρνε μπροστά εύκολα με τα γνωστά συμπτώματα πάλι σβήσιμο σε σταμάτημα κτλ.Πήγε μέσα το τσακάρανε ΌΛΟ και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε χωρίς και αυτοί να ξέρουν τι έφταιξε.Έγιναν ρυθμισή βαλβίδων,συμπίεση έδειξε φούλ(σαν καινούργιο με 90.000χιλ),καθάρισμα καρμπυρατέρ,αλλαγή μπουζί,δοκιμή με δικό τους πολλάπλασιαστή,φίλτρο βενζίνης και τρόμπα βενζίνης.
Εχθές άρχισε πάλι τα κουλά και μόλις σβήσει δεν παίρνει μπροστά παρά μόνο με πολλές μιζιές και με το ζόρι.Το πήγα και εβγαλάν το μπούζι το οποίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση αλλά ήταν βρεγμένο με νερό μέσα στην μπουζόπιπα.Τελικά βρέθηκε ένα κολάρο παραφλού που περνάει από εκεί και χάνει λίγο.Καθαρίζαμε το μπουζί και την πίπα,πήρε μπροστά με την μία αλλά μόλις έκανα 2 μέτρα ξανά τα ίδια.Δεν είναι αυτό τελικά.![]()
Εχθές το απόγευμα που γύρναγα στο σπίτι μου έκανε πάλι κάτι κοψίματα εν κινήση στην εθνική και μπάμ μπούμ από πίσω η εξατμισή.Πρέπει να χέστηκαν κάτι κοπελίτσες σε ένα πόλο που έτυχε να περνάω δίπλα τους.:rotflmao:
Το λοιπόν,υπάρχει περίπτωση να έχει πάλι πρόβλημα ο καινούριος πολλαπλασιαστής?Ηλεκτρονική συνήθως δεν σε αφήνει με την μία?Το θέμα είναι ότι ψηλά δουλεύει και μόλις σταματήσω σβήνει και δεν ξαναπαίρνει ευκολά μπροστά.![]()