tellos toy minos tha anevoume pano
pithanotata 24-25. ti lete;
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Έχω ήδη κανονίσει για πάνω τότε. Αν δεν ανέβω φορτωμένος σε Trailer ενδιαφέρομαι για την βολτα πανω παρέα.
όχι μόνο έχουμε ψηθεί να ανέβουμε.. έχουμε καλοψηθεί ....
Απ'οτι φαίνεται θα είναι όλος ο καλός ο κόσμος![]()
τσάμπα το πήραμε το τρέιλερ;
Προσφέρεις θέση σε Trailer ή εγώ το παρεξήγησα, γιατί αν ανέβω οδικώς θα πρέπει να ξεχάσω τα Slick.Αρχικά δημιουργήθηκε από vader56
όχι μόνο έχουμε ψηθεί να ανέβουμε.. έχουμε καλοψηθεί ....
Απ'οτι φαίνεται θα είναι όλος ο καλός ο κόσμος![]()
τσάμπα το πήραμε το τρέιλερ;
Παρεπιπτώντως για τους πιστόβιους λαστιχοκαταναλωτές προτίνω ανεπιφύλακτα τα Slick (εφοσον ανεβαίνετε φορτωμένοι και όχι οδικώς) αφού προσφέρουν απίστευτη πρόσφηση και σταθερότητα και κρατάνε χαλαρά ένα Σ/Κ στην πίστα.
Μπορείς να δώσεις ένα ενδεικτικό κόστος για ένα ζευγάρι σλικ καθώς το τρέιλερ είναι στο πρόγραμμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Προσφέρεις θέση σε Trailer ή εγώ το παρεξήγησα, γιατί αν ανέβω οδικώς θα πρέπει να ξεχάσω τα Slick.
Παρεπιπτώντως για τους πιστόβιους λαστιχοκαταναλωτές προτίνω ανεπιφύλακτα τα Slick (εφοσον ανεβαίνετε φορτωμένοι και όχι οδικώς) αφού προσφέρουν απίστευτη πρόσφηση και σταθερότητα και κρατάνε χαλαρά ένα Σ/Κ στην πίστα.
![]()
![]()
![]()
Εγώ με 120 μπρος 165 πίσω δίνω 300Ευρω. Τα δικά σου υπολόγισε +30-40 για 180 ή 190 πισω.Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Μπορείς να δώσεις ένα ενδεικτικό κόστος για ένα ζευγάρι σλικ καθώς το τρέιλερ είναι στο πρόγραμμα?
![]()
![]()
![]()
Ok, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Εγώ με 120 μπρος 165 πίσω δίνω 300Ευρω. Τα δικά σου υπολόγισε +30-40 για 180 ή 190 πισω.
![]()
![]()
![]()
Γιώργο μακάρι να μπορούσαΑρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Προσφέρεις θέση σε Trailer ή εγώ το παρεξήγησα, γιατί αν ανέβω οδικώς θα πρέπει να ξεχάσω τα Slick.
αλλά είμαστε στάνταρ 2, συν τον earthdog που θα ανωμαλίασει άμα τον πήξουνε στις Ρουμανίες και δεν μπορέσει να έρθει.. και το τρειλερ είναι για 2 μηχανές... μας βλέπω να κανουμε βάρδιες οδηγόντας την τρίτη μηχανή ..χεχε
εννοείται πως μπορώ να σου ανεβάσω λάστιχα ή άλλα πράγματα για να μην κουβαλάς με το fazer.
![]()
Thanks,Αρχικά δημιουργήθηκε από vader56
Γιώργο μακάρι να μπορούσααλλά είμαστε στάνταρ 2, συν τον earthdog που θα ανωμαλίασει άμα τον πήξουνε στις Ρουμανίες και δεν μπορέσει να έρθει.. και το τρειλερ είναι για 2 μηχανές... μας βλέπω να κανουμε βάρδιες οδηγόντας την τρίτη μηχανή ..χεχε
εννοείται πως μπορώ να σου ανεβάσω λάστιχα ή άλλα πράγματα για να μην κουβαλάς με το fazer.
![]()
Kati tha vro pou tha paei. Stin teliki anevaino odikos kai vazo Supercorsa. To 1.33 to eho kai etsi.![]()
![]()
Ψήνομαι...θά ανεβήτε οδικώς? γιά δώσε καμμιά λεπτομέρειαΑρχικά δημιουργήθηκε από maron
Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!
Tελικα να σε τι χρησιμευουν τα "κουτια" για να μας μετεφερουν τις μηχανες οταν ανεβαίνουμε Σέρρες...
Παιδια θα ειναι τέλεια εκει πάνω...ΠΟΥΥΥΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΗΧΑΝΗ.....![]()
Νέα στοιχεία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Ψήνομαι...θά ανεβήτε οδικώς? γιά δώσε καμμιά λεπτομέρεια
Ανοδος μέχρι Θεσσαλονίκη φορτωμένοι στο τρένο 17Ευρώ + 32 δίκλινη κουκέτα. Ακούγεται καλό και σώζεις και τα λάστιχα μέχρι πάνω.
Στην επιστροφή δεν θα έχει μείνει τίποτα για να σώσεις οπότε κατεβαίνεις όπως να'ναι.
Λύση μέχρι να βρθεί Trailer.![]()
Νομίζω όμως σε άλλη αμαξοστοιχία και σε διαφορετικές ώρες από αυτή που θα ταξιδεύεις στην κουκέτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Νέα στοιχεία.
Ανοδος μέχρι Θεσσαλονίκη φορτωμένοι στο τρένο 17Ευρώ + 32 δίκλινη κουκέτα. Ακούγεται καλό και σώζεις και τα λάστιχα μέχρι πάνω.
Στην επιστροφή δεν θα έχει μείνει τίποτα για να σώσεις οπότε κατεβαίνεις όπως να'ναι.
Λύση μέχρι να βρθεί Trailer.![]()
Και ποιος θα στη φορτώσει και κυρίως πώς θα στη φορτώσει...
Θάνος..
Παίζει να έχει αλλάξει αυτό το καθεστώς. Άσε που για το πάνω -κάτω οδικώς θές 100Ευρώ βενζίνη εκεί που έχει πάει +10 για διόδια+ λάστιχα (πολύτιμα) λάδια, σερβις, +1200χλμ στο κοντέρ. Ακόμα και αν κάτσεις και πιεις ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη μέχρι να στη φέρουνε αν είναι σε άλλη αμαχοστοιχία δεν είναι και άσχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Νομίζω όμως σε άλλη αμαξοστοιχία και σε διαφορετικές ώρες από αυτή που θα ταξιδεύεις στην κουκέτα...
Και ποιος θα στη φορτώσει και κυρίως πώς θα στη φορτώσει...
Το fazer μου είναι ούτως ή άλλως πολεμικό, και να μου κάνουν καμια γραντουνιά κάτι τρέχει στα γύφτικα, όχι οτι κάτι τέτοιο είναι δεδομένο.
Όπως και να έχει όμως η καλύτερη λύση είναι το trailer και όχι το trainer.![]()
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΟΜΠΑΡΜΠΑΓΕΡΟΝΤΟΞΕΦΤΥΛΕΣ :a029:
Οσοι δεν ανεβηκαν πάνω το ΣΚ 24-25/9 την πατήσανε γιατί ο καιρός δεν ήταν καλός, έκανε πολύ ζέστη και είχε πολύ ήλιο και σκάσαμε.![]()
ΚΟΡΟΙΔΑ![]()
![]()