Εχω ενα παπί Honda supra με μοτέρ Αστρεα πανω!!!
Το μηχανακι εχει κύλινδρο πιστόνι assa 59μμ κεφάλι στυλ 72αρας 6βολτι κ εκκεντροφόρο takegawa r20....κ στρόφαλο Μανισιο στα49.5μμ!!
Θελω να αλλάξω στρόφαλο...τι μ προτείνεται?
Εχω ενα παπί Honda supra με μοτέρ Αστρεα πανω!!!
Το μηχανακι εχει κύλινδρο πιστόνι assa 59μμ κεφάλι στυλ 72αρας 6βολτι κ εκκεντροφόρο takegawa r20....κ στρόφαλο Μανισιο στα49.5μμ!!
Θελω να αλλάξω στρόφαλο...τι μ προτείνεται?
Τελευταία τροποποίηση από Supra97; 10/02/2015 στις 00:25.
χωρις να εχω διαθεση να στην σπασω, το γεγονος οτι το σουπρα ειναι και αυτο αστρεα,
και ομολογουμενος παει μια χαρα, τι δεν σου φτανει στο παπι;
μην τα σκαλιζετε και πετατε τζαμπα λεφτα επανω.
αντε και πιανει 105 απο τα 100 τελικη, αντε και τα 100 τα πιανεις σε 13,7'' απο 14'',
φευγουν τα λεφτα σε ανουσιες μετατροπες και δεν μενει ευρω για ''καφε'' μετα,
και στα 21 που θελετε να παρετε σοβαρη μηχανη αναπολειτε τα πεταμενα φραγκα που ριχνατε.
να ηταν 50αρακι να του δωσεις λιγο αερα...
μην πετατε τα λεφτα σας τετοιους καιρους ιδικα
σαν συμβουλη παντα τα γραφω
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Μια παλιά μοτοπαροιμία λέει: "όποιος θέλει επιδόσεις 1100 πάει και παίρνει 1100, δεν προσπαθεί να κάνει το 750, 1100...."
Άκου τον από πάνω και δεν θα χάσεις, μάζεψε τα λεφτά που θα έδινες στο παπί και μόλις στο επιτρέπει η ηλικία σου και το δίπλωμα, μας ευχαριστείς.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
Άσε που έπεσες και στα πολλά κρύα και ο παλιΟγερος εδώ σε αυτά τα λημέρια έχει λουφάξει κάπου με την τσιπουράκλα του....
(τι; δεν είναι στα τεχνικά;; κάποιος mod να το μεταφέρει άμεσα!)![]()
Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο Αντώνης με την σκούπα και αρχίζω να ανησυχώ
Υ.Γ. Ας μας πει το παλικάρι που άνοιξε το θέμα για ποιες γνωστές μιλάει (π.χ. Μενεγάκη, Δημητρίου....)![]()
το θεμα ειναι πως πρεπει να εχουμε το καλύτερο παπί στην παρέα και να παταμε τους άλλους . Τα περασαμε και εμεις . Ας του πει καποιος που να ξερει , τι ακριβως θα παρει και αν θελει προχωράει .
...Μην είμαστε σπασίκλες .Ο άλλος μπορεί να του ρίχνει 3-4 μηχανάκια στην κόντρα και να θέλει να τον πατήσει και αυτός .
Απαντηστε με το συναίσθημα και όχι με τη λογική
![]()
Προτεινετε ενα στροφαλο στο παλικαρι να παει στο καλό, ρε είρωνες....
Υ.Γ.
Εγω φιλαρακι θα σου πρότεινα ένα στροφαλο γυρω στα 47.5mm (2 mm μικρότερο από αυτόν που έχεις...)
Θα ρίξεις την συμπίεση και θα μπορείς να καις και βενζίνα με 80 οκτανια...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εννοούσα οτι η μηχανη που εχει πανω ειναι από Astrea grand
Ωραία...ειμαι πιτσιρικάς ακομα εχω καιρό κ χρονια ακομα για μηχανές κ οτι αλλο είπατε...αν μπορείτε να μου προτείνετε μια στροφαλομπιελα!