Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ρε πανε καλα τα ατομα?

Ρε πανε καλα τα ατομα

:a28: :a04: :a04:

:a019:
    OMG!

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    :a31: :a020: :a04: :a015:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

:a12: :a24:

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    :a41: :a41: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Καλα κανουν καποιοι σε καποια νησια και τους πλακωνουν στις κλωτσιες...

Ειχα ακουσει οτι στη κρήτη ειχανε σπασει τα μουτρα σε κατι τετοια μαλακισμενα

Αντε γεια!
    OMG!

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.Δεν φταίνε αυτοί αλλά η φύση.Αρκει να μην είναι προκλητικοί και ενοχλητικοί.

ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
    ΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΣΕ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ!!!!
    Β Ρ Ω Μ Ο Π Ο Υ Σ Τ Ε Σ!!!!!!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους.Δεν φταίνε αυτοί αλλά η φύση.Αρκει να μην είναι προκλητικοί και ενοχλητικοί.
    συμφωνω απολυτα μιας και εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειμαι ομοφυλοφιλος....αυτες οι κουλες αδερφες ομως.... :hypnotize :a31: :a31: :a31: :a31:
    το original α-μηχανο™ μελος

οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.

οταν βλεπουμε μεθυσμενους αγγλους/αυστραλους/αμερικανους/νεοζηλανδους κλπ... τυφλα, να κατεβαζουν τα παντελονια τους και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους, γελαμε κι αν δε γελαμε ,το προσπερναμε γιατι ειναι "αντρικη" συμπεριφορα, δε μας ενοχλει.

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται...

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα...

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ...

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει
    για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες :rotflmao:

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει.
    Ναι γιατί είναι νορμαλ να προσπαθούν να προκαλέσουν το αντίθετο φύλο παρόλα αυτά υπάρχει νόμος που δεν σου επιτρέπει να κυκλοφορείς Ξεβράκωτος στα bar, εάν θέλεις να κυκλοφορείς έτσι φώναξε τους- τις φίλες σου και κάντο σπίτι σου.

Είναι καθαρά θέμα σεβασμού στους γύρω σου.

οταν βλεπουμε μεθυσμενους αγγλους/αυστραλους/αμερικανους/νεοζηλανδους κλπ... τυφλα, να κατεβαζουν τα παντελονια τους και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους, γελαμε κι αν δε γελαμε ,το προσπερναμε γιατι ειναι "αντρικη" συμπεριφορα, δε μας ενοχλει.
    Γελάμε με τα χάλια τους που είναι εκτός ελέγχου λόγο αλκοολ κλπ και κάνουνε καραγκιοζιλίκια, τους δείχνουνε στης ειδήσεις και τελικά του μαζεύει η αστυνομία για του παραπάνω λόγους. Τώρα όσο αφορά την ανδρική ή γυναικεία συμπεριφορά είναι άσχετο και εάν είναι αδελφές ή άντρες ή λεσβίες είναι άσχετο και μας είναι και άγνωστο.

Οταν ομως δουμε, ομοφυλοφιλους να προκαλουν με αντιστοιχη συμπεριφορα... τοτε ειμαστε ετοιμοι να τους: "πλακωσουμε στις κλωτσιες", "σπασουμε τα μουτρα", να τους σκοτωσουμε αν γινεται...
    όταν δούμε ομοφυλόφιλους να δείχνουνε τους κώλους τους στα bar και να φωτογραφίζονται και να δίπλα μου, έχοντας πλήρη διαύγεια και γίνονται ενοχλητικοί, θα φωνάξω τους μπάτσους να κάνουνε την δουλειά τους να τους μαζέψουνε και εάν με ενοχλήσουν θα τους κεράσω και ένα σετ σφαλιάρες (όπως Δεν θα έκανα στην προηγούμενη περίπτωση λόγο μέθης του ατόμου

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα...
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι, όσο ο άλλος απέναντι μου στο bar ή οπουδήποτε με σέβεται όπως τον σέβομαι και εγώ και κοιτάει να περάσει καλά. Από εκεί και πέρα όπως κινείσαι μέσα στην κοινωνία, παρόμοια συμπεριφορά εισπράττεις.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

οταν τα ξεκωλακια μας δειχνουν λιγο string ή λιγο τριχα απο το ξυρισμενο μουνακι τους, δε το κατακρινουμε γιατι μας καβλωνει. σαν ετεροφυλοι οι ανδρες δεν το κατακρινουν, τις ομοφυλες γυναικες τις εχεις ρωτησει αν τις ενοχλει?

εμενα προσωπικα με αηδιαζουν-νευριαζουν το ιδιο και τα 2 γεγονοτα: και να δειχνουν τις κωλοτρυπιδες τους οι ετεροφυλοφιλοι (?) αλλα και να με προκαλουν οι ομοφυλοφιλοι. και καποιες φορες με ενοχλουν και οι ιδιες γυναικες με το να μου την πεφτουν, ειναι θεμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ που ξεπερνα καθε φορα τα ορια του αισχρου προκειμενου να με ωθησει να το κατακρινω...

Τι κομπλεξισμος... τι φοβαστε ρε? Οτι θα κολλησετε? Ή μηπως φοβαστε οτι θα σας αρεσει? Πω πω ρε παιδι μου, τι ανασφαλεια ειν αυτη... Πολλα φασιστακια εχει μαζεψει το forum... το μονο παρηγορο ειναι οτι ειναι κρυφο-φασιστακια και μαλλον καταπιεσμενα... εσυ δηλαδη εισαι ανοικτος, χωρις το παραμικρο "ταμπου" - προκαταληψη? εισαι μηπως της λογικης τα κανεις ολα για να ξερεις τι σου αρεσει και τι οχι? (αλλα προτιμω να μην τον δωσω ή φαω, συγνωμη κιολας και ας με πεις φασιστα-καταπιεσμενο!!!) δεν ειναι θεμα φασισμου, το να ξερεις τι θελεις και τι οχι, να αποδοκιμαζεις ή επιδοκιμαζεις.

Ευτυχως που υπαρχει κι η α-μηχανη, που ειναι υπερανω κι εχει και gay φιλο, ο οποιος ομως ειναι απο τους "σωστους" gay, κλεισμενος στην ντουλαπα του και δεν αναπνεει κιολας. Οχι σαν κατι "κουλες αδερφες" ... διαβασα πανω απο 10 φορες τις λέξεις της α-μηχανης: "συμφωνω απολυτα μιας και εχω εναν πολυ καλο φιλο που ειναι ομοφυλοφιλος....αυτες οι κουλες αδερφες ομως..." και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ειδα-διαβασα-καταλαβα-δημιουργηθηκε η εντυπωση (και τα λοιπα συναφη περι νοησεως-κατανοησεως) οτι ο φιλος της που ειναι ομοφυλοφιλος ειναι ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ στη ντουλαπα ΚΑΙ δεν αναπνεει κιολας. τον ξερεις? στο ειπε ο ιδιος λιγο πριν πεθανει απο ασφυξια? :rotflmao: :rotflmao:

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες :rotflmao: ειδικα για τους χριστοδουλους: στα @@ μου, χαλαρα κιολας!!!

με τιμη,
    Γιωργος "Bart"
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

p.s. : και τωρα θα ρθει κι ο idi να μας μιλησει
    για χριστοδουλους και καζαντζιδηδες
    μιλαω δε μιλαω παλι εμενα εχετε βαλει στοχο

ενα πραμα μονο θα πω...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ---> ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ

κατα τα αλλα... χεστηκα για τα παπαπανω πουστακια ασ κανουν οτι θελουν...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ...........

.........

Όπα ρε μάστορα..... Δλδ αν δεν γουστάρουμε κάποιες συμπεριφορές κάποιων ή τον τρόπο ζωής κάποιων γινόμαστε φασιστάκια; Τι μας λές τώρα; και Γιατι δεν είσαι φασιστάκι εσύ που μου επιβάλλεις να γουστάρω τέτοιες φάσεις; Δεν πας στην αγγλία να στον πιάσουν λίγο τον πισινό ή του γιου σου να δω πόσο δημοκράτης είσαι;

άιντε τώρα με την καραμέλα του φασισμού
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

γιατι κανω το ιδιο λαθος???? αφου ειναι γνωστο οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει αποτελεσμα απο τετοια "ξεσπασματα"...

στα πολυ πολυ γρηγορα:

julius,bartlal: προφανως, δεν ανηκετε στο target group στο οποιο απευθυνοταν το post μου...

idi: το σχολιο για σενα ηταν στην πλακα. οσο για σχολια του στυλ "οποιος κοροιδευει, κοροιδευει τον εαυτο του" κλπ... ε, δε θα το σχολιασω

sniper:
    Γιατι δεν είσαι φασιστάκι εσύ που μου επιβάλλεις να γουστάρω τέτοιες φάσεις;
    Ποτε ειπα/υποννοησα κατι τετοιο? ΟΥΤΕ εγω γουσταρω τετοιες φασεις, αλλα αν τυχει και παρευρεθω ΔΕΝ θα παρω τους φιλους μου και θ αρχισω τους τυπους στα κλωτσιδια και τα μπουνιδια και φανταζομαι ΟΥΤΕ κι εσυ. Αυτο ηταν το point μου, ας ΜΗΝ το ξεχειλωσουμε

Όπως είπε και ο julius, είναι απολύτως φυσιολογικό το ένα φύλλο να ''καλεί'' το άλλο!

Το αν είναι φυσιολογικό το να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, είναι άλλο θέμα(το αν δηλαδή ο εγκέφαλος σκεφτόταν, από έμβρυο, θηλυκά, και στην πορεία απέκτησε ανδρικό σώμα),μια φορά δεν με ενδιαφέρει!
    Ουδέ ποτέ είχα φίλο ομοφυλόφιλο, και ούτε επρόκειτο να έχω!
    Αν και δεν είναι σωστό να γενικεύουμε, μιας και υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν τους καταλαβαίνεις, αλλά υπάρχουν και κραγμένες όπως τον Ευαγγελόπουλο και τον Σαμαρά!

Πάντως αν υπήρχε έστω μια πιθανότητα να κάνω παρέα με ομοφυλόφιλο, δεν υπάρχει ούτε μια στο να κάνω παρέα με λεσβία, και αυτό επειδή έχω γνωρίσει αρκετές και μου φτάνει!(και όχι επειδή δεν μου κάθονται)

Και αν ήμουν σε ένα τέτοιο μπαρ με την κοπέλα μου και οι δίπλα άρχιζαν αυτά της φωτογραφίας, ε θα πέφτανε πολλά κλοτσίδια, μα παρά πολλά!
    Θέλετε να είστε πισογλέντες?
    Πήγαινε κλεισθείτε κάπου και βγάλτε τα μάτια σας

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλα Τα Λενε.....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 17:21
  2. Robot Game Για οσους δεν τα πανε καλα με το ελικοπτερο
    από Zbandit750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 01:01