Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Επιλογή μηχανής

Νέο μέλος

Επιλογή μηχανής

Καλησπέρα! Είμαι καινούργιος στο forum κ αρχάριος με τις μηχανές. Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με το ποιά μηχανή να επιλέξω. Κατ'αρχήν είμαι 30 χρονών 1,90 και 95 κιλά. Ενδιαφέρομαι για πραγματική on/off μηχανή γιατί θέλω να πηγαίνω και εκτός δρόμου αλλά την θέλω και για εθνική. Μου αρέσουν οι ογκώδεις μηχανές κ γι'αυτό αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι η bmw gs 1150r, (βρίσκω και στα χρήματα που διαθέτω περ. 4000).Ζω σε χωριό κ έτσι δεν έχω πρόβλημα περί ευελιξίας. Αυτό που με απασχολεί είναι το οτι είμαι αρχάριος. Θα μπορώ να την κουμαντάρω?
    Ευχαριστώ!

καλωσηρθες.παρε μια αφρικανα και μαθε επανω της,και να σου μεινουν και γκαφρα για τα στανταρ πεσιματα

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αν είσαι άπειρος όπως λες το 1150 GS δεν είναι για σένα. Άσε που αφού θέλεις να πηγαίνεις και εκτός δρόμου, αυτό το μηχανάκι δε κάνει & άσε τι λένε διάφοροι.
    Βρες ένα μεταχειρισμένο BMW F650GS Dakar ή ένα Honda Transalp 650 ή ένα Africa όπως λέει ο tommy.

Νέο μέλος
    Η F650gs μου φαίνεται λίγο "μικρή" σε μέγεθος, με λίγα λόγια δεν μου γεμίζει το μάτι, (όπως είπα όμως είμαι άσχετος και μόνο με το μάτι κρίνω προς το παρών). η africa νομίζω ότι είναι πολύ παλιά, άσε που η τιμές είναι περίπου 3000 μοντ.98'. Έχω οδηγήσει tdm, varadero, vstrom και γι'αυτό έχω κολλήσει λίγο με τον όγκο, αλλά δε νομίζω οτι κάνουν έστω και λίγο για εκτός δρόμου.

δες το ντακαρ..ειναι μια χαρα..τουλαχιστον για μενα,με 1 87 υψος και 110 κιλα.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ο όγκος δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα, πέρα από τη μούρη.

Νέο μέλος
    Όταν λες dakar εννοείς το bmw 650? Αυτά που βρίσκω έχουν πολλά χιλιόμετρα. Είναι πολλά 40-60000 χιλ. για αυτη την μηχανή? Κανένα site για μεταχειρισμένες μηχανές εκτός απο το car.gr?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kivotos Προβολή μηνύματος
    Όταν λες dakar εννοείς το bmw 650? Αυτά που βρίσκω έχουν πολλά χιλιόμετρα. Είναι πολλά 40-60000 χιλ. για αυτη την μηχανή? Κανένα site για μεταχειρισμένες μηχανές εκτός απο το car.gr?
    f 650 gs dakar.το πηρα με 9000 χλμ και εχω 80000 τωρα,μετα απο δυο χρονια.και εχει πολλα χλμ ακομη να κανει.καθολου πολλα δεν ειναι.

Νέο μέλος
    Σε εθνική δικάβαλο φορτωμένο πάει άνετα? και με πόσο? Αν ξέρει και κάποιος κανένα καλό site με μεταχειρισμένα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kivotos Προβολή μηνύματος
    Σε εθνική δικάβαλο φορτωμένο πάει άνετα? και με πόσο? Αν ξέρει και κάποιος κανένα καλό site με μεταχειρισμένα...
    μεχρι 140 χλμ μια χαρα παει,αν και δεν ειναι το ταξιδι το δυνατο χαρτι του.με 3000 παιρνεις αφρικανα πενα αν το ψαξεις λιγο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ο όγκος δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα, πέρα από τη μούρη.
    The πουλ-μούρ factor, ο λόγος για τον οποίο το VStrom έχει πουλήσει τρελλά στην Ελλάδα, καβαλάς ένα μηχανάκι 650 κ.εκ. και φουσκώνεις από υπερηφάνεια που νομίζεις ότι καβαλάς το θωρηκτό Βίσμαρκ, άσε που έχεις τήν αίσθηση ότι όλοι σε κοιτάνε και θαυμάζουν το τέρας που μανουβράρεις... Ο φίλος παραπάνω θέλει VStrom ή Varadero και δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

[QUOTE=AUFGEBRACHT;2209061] καβαλάς ένα μηχανάκι 650 κ.εκ. και φουσκώνεις από υπερηφάνεια που νομίζεις ότι καβαλάς το θωρηκτό Βίσμαρκ, άσε που έχεις τήν αίσθηση ότι όλοι σε κοιτάνε και θαυμάζουν το τέρας που μανουβράρεις...

Αγαπητέ φίλε- θύμα του μάρκετινγκ και της διαφημιστικής ψευδαίσθησης ότι ένα ογκώδες μαστόδοντο 250 κιλών μπορεί να είναι πραγματική on-off... O συνδυασμός ματσό look ογκώδης μοτοσυκλέτα και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ on-off είναι το ίδιο απίθανος με το να αναζητάς το αντίστοιχο της Κατερίνας Στικούδη με το μυαλό και το πνεύμα της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ... Βέβαια εδώ επεισέρχεται το πως ΕΣΥ αντιλαβάνεσαι την έννοια εκτός δρόμου... σε περίπτωση πάντως που πιστεύεις ότι θα κουμαντάρεις το VStrom (γιατί αυτό θες και δεν το έχεις καταλάβει) σε κροκάλες, ραχούλες και απάτητους κατσικόδρομους, μαζί με την αγορά της μοτοσυκλέτας πρέπει να προσθέσεις στον απαραίτητο εξοπλισμό και το παρακάτω όχημα περισυλλογής Leopard-2 Buffel για να τη σηκώνεις, διαθέτει ανυψωτική ικανότητα 30 τόνων να φανταστείς!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	leo2buffel_460_312.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	24,0 KB 
ID:	262905

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Νομίζω ότι είσαι λίγο έως πολύ υπερβολικός.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι είσαι λίγο έως πολύ υπερβολικός.
    Μα 30 τόνους ανυψωτική ικανότητα έχει, δεν είναι υπερβολικό

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια στην επιλογή μηχανής 50cc
    από DUKEMNUKEMgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:26
  2. επιλογή μηχανής
    από airam9797 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 15:33
  3. επιλογή μηχανής
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 19:37
  4. επιλογη μηχανης?
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 15:19
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ