http://www.youtube.com/watch?v=UKvPSpw7Y80
Ομορφο δεν το λες..
Πλην όμως (με προυπόθεση την χαμηλή τιμή , όπως φημολογείται) θα μπορούσε να είναι μια καλή πρόταση (σημεία των καιρών) καθημερινή και αξιόπιστη....
http://www.youtube.com/watch?v=UKvPSpw7Y80
Ομορφο δεν το λες..
Πλην όμως (με προυπόθεση την χαμηλή τιμή , όπως φημολογείται) θα μπορούσε να είναι μια καλή πρόταση (σημεία των καιρών) καθημερινή και αξιόπιστη....
Όποιος θέλει μπορεί αύριο να το δει από κοντά
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=463356&cid=12
ενδιαφέρον φαίνεται να έχει.
Αν και εμένα μου άρεσε το vtr250 και όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία μου είπα (και μάλιστα γραπτά με email) επί λέξει ότι:
"έχει σταματήσει να εισάγεται λόγω της απαγορευτικής του τιμής"
Αντί να το δίνουν σε σωστή τιμή σταμάτησαν να το εισάγουν ....
Δεν είναι δυνατόν να πωλείται χαμηλότερα, μια μοτοσυκλέτα που συγκεντρώνει πάνω της όλο το απαύγασμα της Ιαπωνικής τεχνολογίας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν και εμένα μου άρεσε το vtr250 και όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία μου είπα (και μάλιστα γραπτά με email) επί λέξει ότι:
"έχει σταματήσει να εισάγεται λόγο της απαγορευτικής του τιμής"
Αντί να το δίνουν σε σωστή τιμή σταμάτησαν να το εισάγουν ....
Δύο δ/ντες του HRC παραιτήθηκαν, ένας απολύθηκε, και οκτώ project managers μετατέθηκαν στο τμήμα ραπτομηχανών μέχρι το VTR να βρεί το δρόμο που άλλαξε το παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι.
Είναι δυνατόν να πουληθεί κάτω από 5.500€ ??![]()
Μην ξεχνάς και τους 9 οδηγούς αγώνων που απολύθηκαν ...Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν είναι δυνατόν να πωλείται χαμηλότερα, μια μοτοσυκλέτα που συγκεντρώνει πάνω της όλο το απαύγασμα της Ιαπωνικής τεχνολογίας.
Δύο δ/ντες του HRC παραιτήθηκαν, ένας απολύθηκε, και οκτώ project managers μετατέθηκαν στο τμήμα ραπτομηχανών μέχρι το VTR να βρεί το δρόμο που άλλαξε το παγκόσμιο μοτοσυκλετιστικό γίγνεσθαι.
Είναι δυνατόν να πουληθεί κάτω από 5.500€ ??![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Δεν τους αναφέρω από σεβασμό. Αυτή τη στιγμή είναι καμηλιέρηδες στη Μογγολία.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Μην ξεχνάς και τους 9 οδηγούς αγώνων που απολύθηκαν ...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
http://www.newsbeast.gr/car/arthro/2...uzuki-inazuma/
σαν μικρο gsr μοιαζει.ανταγωνιστης του cbf 250?
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
hahahahahahha εντάξει με αποστόμωσεςΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Δεν τους αναφέρω από σεβασμό. Αυτή τη στιγμή είναι καμηλιέρηδες στη Μογγολία.![]()
![]()
ωραιο φαινεται...να δουμε ομως specs και τιμη...
Από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι είναι δικύλινδρο και με δισκόφρενο πίσω. Ενώ τα CBF και YBR είναι μονοκύλινδρα με ταμπούρο.
Αν το βγάλουν σε καλή τιμή θα πουλήσει σίγουρα!
Ετσι για να γίνεται κουβέντα ποια τιμή θεωρείται καλή για ένα καινούργιο μηχανάκι 250cc?
Kawasaki klx 250 s 5.290
-//- ninja 250 5.090
Sym Wolf 250 3.795
Yamaha Ybr 250 5.070
Honda cbr250r 4.730
Σ αυτά τα λεφτά έχεις μεταχειρισμένο 600άρι 5ετίας (και πολύ βάζω). Ακόμη και το SYM που είναι και το φθηνότερο το καταλόγου και αρκετά καλό ποιοτικά (το έχω δεί-επεξεργαστεί σταματημένο, βόλτα δεν το χω κάνει) κοστίζει σχεδόν 4χιλιάρικα.
Οπότε όσο φθηνό και να θέλει να βγεί το suzuki θα τοποθετηθεί μεταξύ cbr και ybr που υποτίθεται ότι είναι και οι άμεσοι ανταγωνιστές του, άντε και στο κάτω άκρο της τιμής which means ότι κάτω απο 4.500 δεν παίζει να πέσει με την καμία.
Έτσι κι αλλιώς όμως αυτού του είδους τα μηχανάκια απευθήνονται σε άλλο κοινό. Σ αυτόν που δεν ξέρει και πολλά απο μηχανές (ή τις φοβάται) αλλά πρέπει να πάρει μια γιατί η δουλειά του είναι στο κέντρο και δεν την παλεύει με την κίνηση. Σ αυτόν που ναι μεν θέλει μηχανή αλλά δεν θέλει σκούτερ (πχ λόγω αναρτήσεων-μικρών τροχών ή επιδόσεων. Το 250 μηχανάκι όσο να ναι στρίβει συγκρητικά με το σκούτερ)
Αυτός που θα πάει συνειδητά για μοτοσυκλέτα γιατί την αγαπάει δε θα τα δώσει για δυομισάρι. Με χιλιά ευρώ ακόμη μπαίνεις στην κατηγορία των 600 (εντάξει στα on off) κι αν πείς για μεταχειρισμένα εκεί πάει αλλού.
Είναι που και οι κυβισμοί έχουν το κενό μεταξύ 250 και 600 (λείπει το 400 που θα ήταν γεφυρα) οπότε τα 250 τιμολογούνται αναλόγως.
οντως τα 5 κ ειναι πολλα...γυρω στα 3 ειναι καλα για εισαγωγικο μηχανακι...ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα καλυτερα παλιο 400ρι και να το ανακατασκευασεις..
χαλλόου! 34 ιπποι διπλωμα?
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Το δίπλωμα είναι κι αυτό ένα θεματάκι απο μόνο του. Πάντως εαν υπήρχε κατηγορία 400cc και εαν δεν είχε τους σχετικούς περιορισμούς το δίπλωμα, τότε τα 250 θα παίζανε στα 3 με 4 χιλιάρικα