Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 139

Θέμα: Καλοκαιρινή τρέλα

Καλοκαιρινή τρέλα

Καλημέρα παιδιά,

Λοιπόν σήμερα θα πάω την οικογένεια στο χωρίο (με το αυτοκίνητο), θα κάτσω ΣΚ και την Δευτέρα θα επιστρέψω για δουλειά.

Το επόμενο ΣΚ λοιπόν φλερτάρω να κάνω τρέλα. Να πάω να τους βρω με την μηχανή.

Η κατάσταση έχει ως εξής.

Είμαι 38 χρονών και οδηγώ μηχανή εδώ και 3 -4 χρόνια, δεν έχω την άνεση που έχει κάποιος οδηγεί από πιτσιρικάς. Αυτή την στιγμή οδηγώ μια Transalp. Τελευταία λόγω δουλειάς την βγάζω καθημερινά στην εθνική για 4-5 χιλιόμετρα και έχω πάρει θάρρος.

Σκέφτομαι λοιπόν την άλλη εβδομάδα να την βγάλω για πρώτη φορά από την Αθήνα και να οδηγήσω μέχρι την Λευκάδα.

Οκ, ξέρω ότι είναι τρέλα, δεν έχω αποφασίσει πόσο μεγάλη τρέλα είναι. Από την άλλη για αυτό την πήρα Transalp, για να μπορώ σιγά σιγά να κάνω κανένα ταξιδάκι.

Συμβουλές και γνώμες ευπρόσδεκτες....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    "Μεγάλος" και οικογενειάρχης ανθρωπος εισαι, δεν εισαι κανενα παιδι!

Εξοπλισμό σωστό, όχι βιασύνες, "χαζεψε" τη διαδρομή να την ευχαριστηθεις απλα μη παρασυρθεις γιατι ο δρομος (ειδικα η "Εθνικη" Αθηνων Πατρων ειναι ενα μπ00ρδελο και μισο-το γνωριζεις αλλωστε) και βουρ!

Στασεις οποτε νοιωθεις να χρειαζεσαι υγρα, τσεκαρε λαστιχα φρενα κλπ πριν ξεκινησεις!

Τip αν θελεις λιγο περισσοτερη "περιπετεια" να πας απο Παλαιρο - Αστακο

Καλο ταξιδι!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οδηγας 3-4 χρονια και δεν εχεις βγει εκτος πολης.και το θεωρεις τρελα να πας στη λευκαδα.

μην πας.

για την ακριβεια φιλε μου πουλα την.πολυ φιλικα και χωρις ιχνος ειρωνιας!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρε Trooper, πολύ βαριά τα λες, να μου έλεγες τράβα πρώτα μέχρι την Κόρινθο για προπόνηση θα έλεγα οκ, αλλά όχι και πούλα την! Εξήγησε γιατί τόσο μαύρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    οδηγας 3-4 χρονια και δεν εχεις βγει εκτος πολης.και το θεωρεις τρελα να πας στη λευκαδα.

μην πας.

Γιατι ρε Γιωργο?

Για να την εχει, τη θελει τη μοτο, του χρειαζεται! Πιθανα να την ευχαριστιεται κιολας! Δε θα παει και στο NordKapp!

Ετυχε να μη βγει απ την Αθηνα, δεν πρεπει καποια στιγμη να βγει?

Λιγο υπομονη και συννεση πρεπει να εχει!

μην πας.

Αν και βαρυς ο λόγος, δε στερειται λογικής...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Μια χαρά θα είσαι φίλε Αναστάσιε και με το καλό να τους εκπλήξεις.

(πιό καλοκαιρίνη τρέλα θεωρώ το ότι πήγα με το σκούτερ 125 κυβικα στην Βυτίνα πέρσι παρά αυτό που λές εσύ)
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Γιατι ρε Γιωργο? ........
    γιατι εχει οικογενεια.

γιατι εχει οικογενεια.
    Και γιατι το Αθηνα-Λευκαδα καλοκαιριατικα με μηχανη δεν ειναι κι οτι πιο εύκολο. Το λέω εγω που το κανω πολύ συχνα εδω και καποια χρόνια...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastassios Προβολή μηνύματος
    Ρε Trooper, πολύ βαριά τα λες, να μου έλεγες τράβα πρώτα μέχρι την Κόρινθο για προπόνηση θα έλεγα οκ, αλλά όχι και πούλα την! Εξήγησε γιατί τόσο μαύρα;
    διοτι με αυτα που ειπες φιλε μου και οπως τα ειπες εγω βλεπω εναν χειριστη δικυκλου το οποιο συνεπαγεται αγνοια.κι επειδη εχεις οικογενεια θα ειμαι ο τελευταιος που θα σε προτρεψει να κανεις μια τρελα.

μην με παρεξηγεις.απανταω με βαση τα δεδομενα που εσυ εδωσες.δεν σε γνωριζω και μπορει να κανω λαθος.αλλα με βαση αυτα που ειπες εγω ειπα απλα τη γνωμη μου.δεν ειναι κακο.δεν ειναι ολοι για ολα.μη σκεφτεις εγωιστικα.δε προσπαθω να πληγωσω τον εγωισμο σου.ειλικρινα σου μιλαω.

παντως αν πας,ευχομαι καλο δρομο

σιγά ρε σεις ελίτ του μοτοσικλετισμού
    δεν γεννήθηκαν όλοι χιλιομετροφάγοι ...

τροοπ, και εσύ πήρες ΚαΤεμ Αντβέντσουρ και δεν θα το βάλεις ποτέ χώμα. Πούλα το! :a36:
    (μη σου κάνει πλύση εγκεφάλου ο ΠαλιΑνθρωπας ... έχουν αλλάξει τα δεδομενα απο την εποχή του )

Φίλε Αναστάσιε, να πας. Κατάλληλο εξοπλισμό.

ενταξει, ενταξει! συμφωνω και με πεισατε! υπαρχει ενα point...οπως και σε καθε αποψη αλλωστε...

πειτε ομως 1-2 λογια παραπανω στον ανθρωπο που δε σας/μας ξερει να του δωσετε να καταλαβει!

Επισης, λαβετε υποψην σας οτι μπορει να το αποφασισει γραφοντας μας στα παλια του τα παπουτσια οποτε καλο ειναι να εχει κατα νου (εστω) μερικα πραγματα!

Δεκτό Trooper και ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Από την άλλη ακριβώς επειδή ξεκίνησα να οδηγώ μεγάλος, είμαι πολύ συντηρητικός με την ταχύτητα. Σίγουρα όμως η Αθηνών Πατρών είναι να σε τρομάζει με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο.

Ρε παιδιά όμως ..... με τρώει.....
    Είμαι όλη μέρα μέσα σε ένα γραφείο από πέρσι το καλοκαίρι...
    Θέλω να βγω στο δρόμο, να νιώσω ελευθερία, να αφήσω την Αθήνα πίσω και να πηγαίνω. Θα μπορούσα να φύγω από εδώ ξημερώματα 4-5 το πρωί για περισσότερη ασφάλεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastassios Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά όμως ..... με τρώει.....
    Είμαι όλη μέρα μέσα σε ένα γραφείο από πέρσι το καλοκαίρι...
    Θέλω να βγω στο δρόμο, να νιώσω ελευθερία, να αφήσω την Αθήνα πίσω και να πηγαίνω. Θα μπορούσα να φύγω από εδώ ξημερώματα 4-5 το πρωί για περισσότερη ασφάλεια
    Λοιπόν, άκου μαν ...
    Θα φορέσεις τα απαραίτητα και θα την κάνεις. 38 είσαι και πατέρας, όχι κανα πιτσιρίκι στα 20 με τα μυαλά πάνω απο το κεφάλι. Μια χαρά θα φτάσεις. Με χαλαρό ρυθμό και χωρίς βιασύνες, κάνοντας στάσεις για νερό για τσιγάρο για ξεμούδιασμα, θα ευχαριστηθείς τη διαδρομή περισσότερο απο το αν το πάς ταπα και καρφί.

Μπορείς να αποφύγεις την εθνική. Πας απο Ιτεα-Ναύπακτο. Πιο ενδιαφέρουσα διαδρομή, λιγότερο κίνηση αλλά θα σου πάρει λίγο παραπάνω.

just do it που λένε και στο χωριό των αλλωνώνε ...

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όταν η τρέλα πάει για... ski!
    από GTZ750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 15:29
  2. Yoshimura τρέλα!!!
    από adam_tsouk στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2005, 17:22
  3. ''καλοκαιρινη ενδυση''
    από tifoso4ever στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη