Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Husqvarna WR125

Νέο μέλος

Husqvarna WR125

Παιδιά έχω βρει ένα WR125 μοντέλο 98 (χωρίς upsidedown δηλαδή) το οποίο το δίνει 500ε!
    Το πήγα βολτα και από ότι λέει και ο ιδιοκτήτης χρειάζεται μια αλλαγή πιστονιού..
    Θέλει τακάκια.. αλυσιδογράναζα.. λάστιχα.. και τα πλαστικά του δεν είναι σε καλή κατάσταση.
    Επίσης είναι από Γερμανία άρα δεν έχει και καθόλου χαρτιά.
    Τα φώτα τα έχει βγάλει αυτός και από ότι λέει όταν δοκίμασε να βάλει μια μάσκα με φώτα του έκαιγε τις λάμπες για κάποιο λόγω αλλά δεν με νοιάζει εμένα γιατί το θέλω μόνο και μόνο για χώμα.

Πως το βλέπετε το πράγμα? Με 500ευρω δεν παίρνεις και τίποτα.. και έχει και τεχνολογία το μηχανάκι.. brembo φρένα.. αναρτήσεις πολύ καλές ρυθμιζόμενες.. από γκάζι δεν ξέρω τι λένε αυτά αλλά καμιά 35αρια άλογα θα ναι...

Ανταλακτικά για Husqvarna που βρίσκουμε? Δηλαδή εγώ ένα πιστόνι.. φλάτζες κυλίνδρου.. τακάκια.. που τα βρίσκω?

Μανιβελάτο μέλος
    όλα αυτά που λες είναι πάνω από άλλα τόσα..

για ανταλλακτικά hellin moto λογικά αλλά με 1200-1500 ευρώ θα βρεις ένα πολύ καλό πιο πρόσφατο.

όταν μόνο για πιστόνι θες ~ 100+ ευρώ, + φλάντζες που λες, αν θες και κύλινδρο, service, αλυσιδογράναζα, πλαστικά, για να πάρεις ένα wr χωρίς χαρτιά..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    Εντάξη με αυτά τα λεφτά είναι τσάμπα... Με όλα αυτά που λέμε θα πάει το πολύ 700! Και θα ξέρω τι έχω.. χαρτιά δεν με ενδιαφέρουν εξάλλου!

Κάτι πολύ βασικό......... πόσα άλογα είναι?!?!?!?!?!?!?!
    Νομιζα ότι είναι γυρως τα 33!
    Αλλά σήμερα μου είπανε μερικοί οτι είναι γύρως τα 20!
    Τι ισχύει τελικά?

Παλαιό μέλος
    δε θα το επερνα.
    500 αρχικα
    και
    κανα 400 μοτερ
    και 200 μαζεματακια
    και παντα κατι βγαινει που δεν υπολογιζεις
    συνολο φτασαμε χιλιαρικο και...
    και αυτο το παντρευεσαι μετα δε πουλιεται ευκολα.
    μη βαλω λαστιχα γραναζια που σιγουρα θα θελει.
    τιποτα συμπλεκτη δισκους ειναι το 98 μοντελο

Αν ειναι φιλε μου το WR θα σου βγαζει περιπου 30 αλογα,αν ειναι το WRe που φορουσε το μοτερ του yamaha dt125 τοτε θα σου βγαζει περιπου 20 αλογα....
    Να εχεις υποψην οτι ανταλακτικα δεν θα βρεις ευκολα στη Ελλαδα γιατι το hellinmoto που ειχε την αντιπρωσοπια δεν την εχει πια....πλεων η husqvarna ειναι ιδιοκτησια της bmw οποτε συντομα (ετσι θελουμε να πιστευουμε) τα μηχανακια της θα διανεμοντε στο δυκτιο της bmw αλλα μεχρι τοτε δεν υπαρχει επισημη αντιπρωσοπια...
    Καιει λαμπες για δυο λογους....η δεν εβαζε την σωστη λαμπα....η εχει ''καει'' ο σταθεροποιητης τασης με αποτελεσμα να ανεβαζει στιγμιαια την ταση στο κυκλομα και να καιει την λαμπα...κλασικο στα εντουρακια!
    τα 500 ? οντος δεν ειναι πολλα,αλλα να ξερεις οτι εχει τεχνολογια.....του τοτε! βεβαια στην βολτα στο βουνο θα το ευχαριστιθεις....100%
    υπολογισε ακομα ενα 500αρικο για το service ομως για να εισαι μεσα.....

τελος....αν το γουσταρεις φιλε μου παρτο!

Νέο μέλος
    tmracing.siros
    Και πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε το WR από το WRe? Τι διαφορές έχουν??
    Γιατί αν είναι 20 άλογα τι να το κάνω..
    Πάντως κοιτώντας το service manual το CR από το WR έχουν ελάχιστες διαφορές.. και μάλλον αλλάζει μόνο το πιστόνι από διπλό σε μονο ελατήριο..
    Το CR 125 πόσα άλογα βγάζει δηλαδή?
    Να φανταστείς αυτός νόμιζε ότι είναι το καθαρό το CR αλλά στανταρ δεν είναι γιατί έχει και stand και έχει την μεταλική ηλεκτρονική στο λεμό πριν το τιμόνι με τις ψύκτρες που από ότι είδα από στο service manual είναι WR.. το CR έχει μια πλαστική.

menelaos46
    Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.
    500ε και ξέρω τι είναι.. άλλα τα πουλάνε πολύ πάνω από 1000 και δεν ξέρουμε τι είναι.
    Αυτό ξέρω τι θέλει.. ένα πίσω λάστιχο.. ένα πιστόνι... πίσω τακάκια.. και μια περιποίηση γενικότερη.

Γνωρίζει κανείς σε αυτά τα μηχανάκια τo "power" πως δουλεύει? Πως καταλαβαίνουμε ότι όντως δουλεύει σωστά? Γιατί νομίζω πως είναι συνηθησμένο πρόβλημα στα 2T!

οπως σου ειπα το wre εχει το μοτερ του dt125 αν δεν μπορεις να το ξεχωρισεις απο εκει...ενα απλο κολπακι ειναι να δεις απο πια πλευρα βγενει ο θαλαμος διαστολης της εξατμισης (κοινος κουρμπα)
    αν βγενει απο τα δεξια ειναι wr αν βγενει αριστερα και παει ψιλα στο υποπλεσιο ειναι wre τσεκαρε το!
    Πιστεψε με το wr με το cr εχουν και αλλες διαφορες εκτος απο το ελατηριο στο πιστονι που δεν φενονται στο ματι...οπως διαφορετικο σεταρισμα στης αναρτισεις του wr ειναι πιο μαλακες απο του cr και ειναι ρυθμισμενες για εντουραδικη λειτουργεια,μια αλλη διαφορα ειναι στην κουρμπα της εξατμισης στο wr ειναι πιο ''κλειστη'' για να ομαλοπιει την δυναμη του μοτερ και να ειναι πιο ευκολη και πιο αξιοποιησιμη ...

αν με το ''power'' ενοεις τα κλαπε....δηλαδη την βαλβιδα εξαγωγης του μοτερ...
    οταν δεν δουλευει σωστα θα το καταλαβεις....η θα ρεταρει,η δεν θα πιανει ροπη και γενικοτερα δεν θα κανει βημα σαν να εχει χασει 15 ιππους...απλα πραγματα
    τωρα το πως δουλευει ειναι μια αλλη ιστορια που δεν ειναι ωρα να αναλισουμε!
    οσο αν ειναι προβλημα στα διχρονα...καμια σχεση! Αν ο μηχανικος που θα του κανει το service τα σεταρει σωστα βαση το manual δεν θα σου κανει ποτε μα ποτε προβλημα!

Νέο μέλος
    Οκ φίλε thanks!
    Θα το κοιτάξω για την εξάτμιση..
    Καθώς και άλλος ένας εύκολος τρόπος που βρήκα για να τα ξεχωρίσω μετά από ώρες σκέψης είναι το καρμπιλατερ... το WRE φοράει Delorto 28 ενώ το WR Mikuni 38!
    Αν θυμάμαι καλά είχα δει οτι έγραφε mikuni το καρμπ του οπότε μιλάμε για το WR!

Το εγχειρίδιο του WR και του CR που είναι κοινό λέει στα πόσα click είναι ρυθμισμένες οι αναρτήσεις του CR και πόσα για το WR! Οπότε και τις αναρτήσεις μπορώ να τις σετάρω σαν του CR!
    Δυστυχώς πάντως το εγχειρίδιο που έχω είναι για το 02 με τα upsidedown.. ενώ αυτό που βρήκα είναι 98 και manual δεν μπορώ να βρω πουθενά.

Πόση δύναμη έχει το CR?
    Και μιας και βλέπω ότι έχεις πάρα πολλές γνώσεις στο θέμα.. που να απευθηνθώ για ένα πιστόνι?
    Επίσης πως καταλαβαίνουμε ότι θέλει όντως πιστόνι ή όχι?

Ένα ακόμα φόβος που έχω είναι να μην έχει κάνει κανένα ρεκτιφιέ αν του είχε κολλήσει και έχει φάει χαλάσει το nikasil

στο νικασιλ δεν γινετε ρεκτιφιε! η το στελνεις εξωτερικο να σου περασουν καινουριο η περνας εδω στην Ελλαδα χιτωνιο!
    πιστονακι καταλαβενεις οτι θελει οταν ακους τα ελατηρια του καθως δουλευει,αλλα κατα μεσο ορο θελεις πιστονακι καθε χρονο η 2 φορες το χρονο αναλογα με την χρηση που κανεις!
    To cr απο οτι θυμαμε εχει 2-3 αλογα διαφορα...και ειναι κατι που δεν θα το καταλαβεις αν το οδηγισεις
    απλα ο τροπος που αποδιδει αλλαζει λογο ρυθμισεων!
    ρωτα για πιστονακι σε καπιο hellinstore που ισως εχουν γνησιο,η μετα απο εκει αρχιζεις και ψαχνεις σε εταιριες οπως πχ wossner
    τσεκαρε εδω : http://www.knobby.eu/en/art/husqvarn...-125-98-09.php

για το καρπυρατερ εχεις δικιο,αλλα δεν συμενει οτι ο ιδιοκτιτης δεν το εχει αλλαξει ε?
    οτι αλλο θες ρωτα...χρονια ειμαι στον χωρο και τα εχω ψαξει!

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Φίλε r6mania μην το πάρεις... όχι, ίσως χρειάζεται πολλά περισσότερα
    από όλα όσα ο τύπος αναφέρει... Και μάλιστα μιλάμε για Husqvarna τα
    οποία έχουν "δείξει" πως είναι λίγο ευαίσθητα.

:a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Νέο μέλος
    Elle θα το πάρω!!
    Μηχανή τέτοιου είδους με 500ευρω δεν βρίσκεις ούτε με σφαίρες.

tmracing.siros
    Ο φίλου μου που είχαμε πάει παρέα να το δούμε μου πε ότι είδε ότι φορούσε MIKUNI.. αλλά 34... Αλλά από ότι έψαξα 38 φοράνε.. τουλάχιστον τα καινούργια.. Γνωρίζεις κάτι εσύ? Μην πάει και έχει βάλει κανένα άλλο καρμπ και έχει "χαλάσει" το μηχανάκι?

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από r6mania
    Elle θα το πάρω!!
    Μηχανή τέτοιου είδους με 500ευρω δεν βρίσκεις ούτε με σφαίρες.

tmracing.siros
    Ο φίλου μου που είχαμε πάει παρέα να το δούμε μου πε ότι είδε ότι φορούσε MIKUNI.. αλλά 34... Αλλά από ότι έψαξα 38 φοράνε.. τουλάχιστον τα καινούργια.. Γνωρίζεις κάτι εσύ? Μην πάει και έχει βάλει κανένα άλλο καρμπ και έχει "χαλάσει" το μηχανάκι?
    Χάρη εσύ έχεις κολλήσει με τα άλογα αλλά επιμένεις να εθελοτυφλείς.. σου λέμε όλοι ότι για να το κάνεις άνθρωπο όταν μόνο για το πιστόνι θες ένα 100 ρικο, χωρίς κύλινδρο, φλάντζες, τπτ ηλεκτρικά, εργασία, πλαστικά, κανένα λύσιμο δέσιμο μπροστινού με αλλαγή τσιμούχων και συμπλήρωση λαδιού.. θα δώσεις πάνω από μια φορά όσα λες, στο νερό άλλα 500+ στην καλύτερη.. θα καταλήξεις να έχεις δώσει 1200 ευρώ για να έχεις τι? ένα wr του 98? αγγελίες δεν κοιτάς καθόλου?.. με 1500 ευρώ βρίσκεις του 01-02 πολύ καλό χωρίς να χρειάζεται μαζέματα.. με χαρτιά..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος
    Elle θα το πάρω!! Μηχανή τέτοιου είδους με 500ευρω δεν βρίσκεις ούτε με σφαίρες.
    Ουτε με σφαιρες ε?? κι εγω πως σου βρηκα και με χαρτια και πιο καινουργιο μοντελο??
    Λοιπον ενα μηχανακι του 98 θελει πολλα λεφτα για να δουλεψει σωστα οχι μονο μοτερ και αναρτησεις
    και ολα. Απο εκει και περα κανε οτι θες. Αλλα αν παρεις μηχανακι χωρις αδεια το παντρευεσαι μετα. Εσυ γιατι λες να σου το δινουν 500 ευρω για την καλη σου την καρδια???

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ουτε με σφαιρες ε?? κι εγω πως σου βρηκα και με χαρτια και πιο καινουργιο μοντελο??
    Λοιπον ενα μηχανακι του 98 θελει πολλα λεφτα για να δουλεψει σωστα οχι μονο μοτερ και αναρτησεις
    και ολα. Απο εκει και περα κανε οτι θες. Αλλα αν παρεις μηχανακι χωρις αδεια το παντρευεσαι μετα. Εσυ γιατι λες να σου το δινουν 500 ευρω για την καλη σου την καρδια???
    για την φουκαριάρα τη μάνα του..

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HUSQVARNA κανεις?
    από tifoso4ever στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2004, 13:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •