Καλησπερα σε ολους!!!
Προχ8ες περνούσα απο την βουλη το βραδυ να παω σπιτι μου επι τις βασιλισσης στα πλαγια του κτιριου πηγαινοντας για χιλτον.Με πιανει κοκκινο σταματαω κανονικα βλεπω στα δεξια μου τουσ φρουρους τις βουλης με τα οπλα κανονικα και δυο μετρα πισω απο τα πλαστικα προστατευτικα που βαζουν αραγμενο περιπολικο με τρεις αστυνομικους (οχι της τροχαιας τις αστυνομιας) ηταν η βαρδια τους προφανος.λιγο πριν ξεκινήσω με πρασινο εκει που μιλουσαν γυρναει με βλεπει ο ενας κατι λεει στον αλλον περναει τα προστατευτικα και μου κανει σημα να σταματισω.Σταματαω εγω (μαλακια μου παιδια δεν φορουσα κρανος )μου λεει 8α παρετε κληση για κρανος 8α αφαιρεθει το διπλωμα και κανονικα και η αδεια κ η πινακιδα αλλα αυτο μου το χαρισανε μονο διπλομα μου πηραν κ κληση μου κοψαν.Το διπλωμα μου ειναι επαγγελματικο και το χρειαζομαι στην δουλια του λεω δες το μην το παρεις μου λεει αμα 8ες κανε ενσταση.Και για την κληση για το ποσο μου ειπε κανε ενσταση στην τροχαια α8ηνων αν θες..πριν υπογραψω σκεφτομαι εχει διακαιωμα να με σταματισει και να με γραψει εφοσον δεν ηταν τροχαια και δεν ηταν μπλοκο κανονικο απλα ηταν της βουλης η φυλαξη??παρακαλω οποιος ξερει να μου πει..και αν παω να κανω ενσταση λεγοντας αυτα θα μου σβησουν το ποσο και το διπλωμα θα μου το δωσουν για την δουλια μου?επισης μολις βαζω κρανος να φυγω ερχετε ενα περιπολικο μπαινει ο αλλος στο ειδη υπαρχον βγαζει την κληση που μου εκοψε του την δειχνει και γελουσαν!!!![]()
![]()
![]()
εκει με εκνεύρισε αφάνταστα!!!!τι λετε ρε παιδια μπορει να την γλυτωσω??μαλακια μου για το κρανος το ξερω αλλα ετυχε εκεινη την στιγμη..