Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Με έγραψε για κράνος αστυνομία τις φρουράς της βουλής!!!

Νέο μέλος

Με έγραψε για κράνος αστυνομία τις φρουράς της βουλής!!!

Καλησπερα σε ολους!!!
    Προχ8ες περνούσα απο την βουλη το βραδυ να παω σπιτι μου επι τις βασιλισσης στα πλαγια του κτιριου πηγαινοντας για χιλτον.Με πιανει κοκκινο σταματαω κανονικα βλεπω στα δεξια μου τουσ φρουρους τις βουλης με τα οπλα κανονικα και δυο μετρα πισω απο τα πλαστικα προστατευτικα που βαζουν αραγμενο περιπολικο με τρεις αστυνομικους (οχι της τροχαιας τις αστυνομιας) ηταν η βαρδια τους προφανος.λιγο πριν ξεκινήσω με πρασινο εκει που μιλουσαν γυρναει με βλεπει ο ενας κατι λεει στον αλλον περναει τα προστατευτικα και μου κανει σημα να σταματισω.Σταματαω εγω (μαλακια μου παιδια δεν φορουσα κρανος )μου λεει 8α παρετε κληση για κρανος 8α αφαιρεθει το διπλωμα και κανονικα και η αδεια κ η πινακιδα αλλα αυτο μου το χαρισανε μονο διπλομα μου πηραν κ κληση μου κοψαν.Το διπλωμα μου ειναι επαγγελματικο και το χρειαζομαι στην δουλια του λεω δες το μην το παρεις μου λεει αμα 8ες κανε ενσταση.Και για την κληση για το ποσο μου ειπε κανε ενσταση στην τροχαια α8ηνων αν θες..πριν υπογραψω σκεφτομαι εχει διακαιωμα να με σταματισει και να με γραψει εφοσον δεν ηταν τροχαια και δεν ηταν μπλοκο κανονικο απλα ηταν της βουλης η φυλαξη??παρακαλω οποιος ξερει να μου πει..και αν παω να κανω ενσταση λεγοντας αυτα θα μου σβησουν το ποσο και το διπλωμα θα μου το δωσουν για την δουλια μου?επισης μολις βαζω κρανος να φυγω ερχετε ενα περιπολικο μπαινει ο αλλος στο ειδη υπαρχον βγαζει την κληση που μου εκοψε του την δειχνει και γελουσαν!!! εκει με εκνεύρισε αφάνταστα!!!!τι λετε ρε παιδια μπορει να την γλυτωσω??μαλακια μου για το κρανος το ξερω αλλα ετυχε εκεινη την στιγμη..

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Δεν έπρεπε να σταμάτησεις...

Φίλε μου περαστικά ,αλλά .....

Έχεις επαγγελματικό και πας χωρίς κράνος ;;;

Βάλε μυαλό τώρα ..και βάζε και κράνος να μην σε ξαναγράψει ποτέ κανείς και να έχεις και το κεφάλι σου ήσηχο .

...Το θέμα με το κράνος είναι ότι θα σου πουν ολοι ότι πρέπει να το φοράς κτλ ,αλλά θα πρέπαι και να το γουστάρεις .
    Βρες ένα κράνος να σου αρέσει και φόρα το ...ΠΑΝΤΑ .

...Κάτι σαν τις γκόμενες με τα σκουλαρίκια ένα πράμα . Αν είναι να το φοράς για να μην σε γράψουν οι μπάτσοι....Κάποια μέρα θα σε ξαναγράψουν .

Αυτά φιλικά . Περαστικά και πάλι .

Μέλος
    φιλε μου δυστυχως δεν μπορεις να γλυτωσεις τιποτα...οποιοσδηποτε αστυνομικος απο οποιον τομεα και να ειναι μπορει να σε γραψει κανονικα!!!καλα εκανες και σταματησες γιατι ετσι και ηταν "τρελοι" και ειχαν ορεξη και ξεκινουσαν καταδιωξη θα εμπλεκες πολυ χειροτερα....
    το μονο που μπορω να σου πω ειναι περαστικα και απο δω και περα να βαλεις μυαλο αλλα και να το προστατευεις!!!

υ.γ. για ενσταση μην μπεις στον κοπο...τζαμπα θα χασεις τον χρονο σου

ελεος πια.....απο παντου κοιτανε να τα αρπαξουν...οτι γλυτωνεις απο την εφορια,το πληρωνεις στην ΕΛ.ΑΣ...ακομα και αν θελεις να βαλεις τελος στην ζωη σου παλι πρεπει να πληρωσεις...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από diasss Προβολή μηνύματος
    τι λετε ρε παιδια μπορει να την γλυτωσω??
    οχι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    αν εχεις φιλο γιατρο σε νοσοκομειο να πας να σου γραψει μια αγωγη για ημικρανιες.
    2 μερες πριν να σου γραψει ημερομηνια.

μετα να πας να κανεις ενσταση

εφοσον ειχε μπλοκ μαζι του ισχυει κανονικα η κληση.
    Μαλακια του φυσικα γιατι 350€ δεν εχει βγαλει ποτε στη ζωη του σε 5 λεπτα.
    να πω οτι εκανες καγκουριες ...αντε να στη σφυριξει....αλλα ετσι σκετο...ειναι μαλακες!

με χαρτι γιατρου ισως την γλυτωσεις.

πηγαινε στον διοικητη τροχαιας Αθηνων....και αν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου ενα πμ να δω μηπως μπορω να κανω κατι...

και που σαι....ΟΧΙ ΜΑΓΚΙΕς ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕς!
    ΟΙ ΤΡΟΧΑΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    κανε ενσταση,ειναι στην κριση του διοικητη για το αν θα την δεχτη την ενσταση και αν ναι ποτε θα στο επιστρεψη το διπλωμα μονο,το ποσο δεν το γλυτωνης,εμενα μου το πηρανε λογο διοδιων για 20 μερες,εκανα ενσταση την επομενη και μου το κρατησε το μινιμουμ που μπορουσε,8 μερες,τι θα γραψης μεσα θα στο πουνε στο τμημα.
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Δύσκολο να τη γλιτώσεις ειδικά με τον "θείο" στη τροχαία Αθηνών ....αλλά ρε φιλαράκι το κεφάλι σου δεν πιάνει μία ? και το έχεις απροστάτευτο ?
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Και, οκ, το να αφήσεις το κράνος σπίτι σου και να πας για καφέ, το "καταλαβαίνω", γιατί το βλέπουμε συνεχώς. Αλλά να κουβαλάς κράνος μαζί σου και να μην το φοράς, είναι τουλάχιστον τραγικό.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Allst@rf Προβολή μηνύματος
    Δεν έπρεπε να σταμάτησεις...
    Και τί έπρεπε να κάνει? Να παίξει κυνηγητό στην Αθήνα με ασφαλίτικο χωρίς κράνος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τι διαβαζουμε παλι ρε γμτ!!!!!!!!!

Ρε "φιλε"! Εκανες (με τον ενα ή τον αλλο τροπο) μαλακια! Σε επιασαν! τη πληρωνεις (γενικοτερα) και τελος!

Τι ψαχνεις τωρα? Και τι "συμβουλες" του δινετε οι υπολοιποι? πατε καλα?

Τα παντελονια δε τα φοραμε μονο για το κρυο, ξυπνατε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    τι διαβαζουμε παλι ρε γμτ!!!!!!!!!

Ρε "φιλε"! Εκανες (με τον ενα ή τον αλλο τροπο) μαλακια! Σε επιασαν! τη πληρωνεις (γενικοτερα) και τελος!

Τι ψαχνεις τωρα? Και τι "συμβουλες" του δινετε οι υπολοιποι? πατε καλα?

Τα παντελονια δε τα φοραμε μονο για το κρυο, ξυπνατε!
    +1000πραγματικά δεν καταλαβαίνω τη συζητάμε.Μα είναι δυνατόν να δίνουμε συμβουλές για το πως θα αποφυγεις την κλήση από την μη χρήση κράνους????Έλεος......Κυκλοφορώ στην Αθήνα χειμώνα καλοκαιρι φορώντας κράνος , μπουφάν ,γάντια, μποτάκια, και τζην με κέβλαρ, και αισθάνομαι ότι είμαι εξωγήινος ή ότι κάνω λάθος σε σχέση με όλους τους άλλους που καβαλάνε μοτοσακά.............Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
    Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
    Βmw k1300s '15 -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    ελεος ο ενας...
    τραγικο...ο αλλος...

ρε σεις σταματηστε επιτελους την κριτικη
    τον γραψανε και τελειωνει εκει το 1ο σκελος.
    απο κει και μετα κοιταει να σωσει οτι μπορει γιανα κανει τη δουλεια του.
    αν μπορει καποιος να τον βοηθησει καλως
    το μαθημα του το εμαθε πιστευω και ευτυχως ειναι οικονομικο κυριως και οχι υγειας.
    αν δεν το εμαθε...εδω ειναι η τροχαια να του το ξαναθυμισει !!!

το τι ειναι ο καθενας που τα φοραει ολα τα προστατευτικα ας το κρατησει για τον εαυτο του καλυτερα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια με ζελατινα για κρανος Ogk
    από kawasaki ZX-12 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2011, 22:31
  2. Για να γιτώνετε τις κλήσεις
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 20:47
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:05