Γεια σας.
Έχω ένα Honda Shadow VT1100 c2 ACE '96 που έχει 2 καρμπυρατέρ από τη μάνα του. Θέλω να τα βγάλω και να βάλω μονό. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?
Ευχαριστώ.
Γεια σας.
Έχω ένα Honda Shadow VT1100 c2 ACE '96 που έχει 2 καρμπυρατέρ από τη μάνα του. Θέλω να τα βγάλω και να βάλω μονό. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?
Ευχαριστώ.
σε καλυψα?αν μενεις αθηνα πειραια ελα να στο φτιαξω.μεχρι την αλλη τεταρτη θαμαι αδειουχος
γεροξεκουτης
αυτο θες να κανεις?εχω κ ενα εξτρα καρμπυρατερ στο κουτι του αν θες να βαλεις
γεροξεκουτης
Εάν επιτρέπεται, τι διαμέτρου καρμπυρατερ σκοπεύεις να βάλεις ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
28-32 οτι καλητερο απο διχρονο ειναι μια χαρα εχω βαλει κ γω στο βιραγκο 750 πουχω
γεροξεκουτης
Το οποίο Virago 750 φορούσε τι..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΛΛΙΝΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ ΜΙΚΟΥΝΙ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΦΟΡΑΓΕ ΚΟΜΑΤΙΑ 2 32 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕ!ΠΕΖΕΙ ΚΑΝΑ ΡΟΛΟ?ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΟΥΙΛ?ΜΗΠΩΣ ΚΟΒΗ Η ΜΑΡΕΓΚΑ?ΕΓΩ ΤΑΧΩ ΒΑΛΗ Κ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΑΧΕ ΣΤΟ ΒΙΡΑΓΚΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ ΜΑΝ
γεροξεκουτης
Τι εξυπηρετεί αυτή η μετατροπή ρε παιδιά; Γιατί δυσκολεύομαι να καταλάβω...
μια υπόθεση κάνω και λέω οτι επειδή τα υποπιεσης "πάσχουν" στις φούσκες για αυτό είπε να αλλάξει σε μηχανικό...
το θέμα όμως ειναι το ενα 32αρι θα "ικανοποιεί" τους δυο κυλίνδρους ?
D.I.Y Igniter : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130182
Mini Restoration : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129920
Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΡΠΥΡΑΤΕΡ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΔΕ ΞΕΡΩ...ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΤΩΝ 46 ΧΙΛ .ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΔΥΟ ΤΩΝ 36ΧΙΛ.-ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ V52 ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ V45 ΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
52 μοίρες είναι η γωνία μεταξύ των κυλίνδρων και στο δικό σου.
Πάντως την ίδια απορία με τον KostasV2 έχω και εγώ. Προσφέρει κάτι ή είναι αισθητικό το θεμα;
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"