Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Παπιοασφαλιστρα & καρτέλ

Angry Παπιοασφαλιστρα & καρτέλ

Μου ήρθε η ασφάλεια για την πάπια, μου φάνηκαν πολλά και άρχισα να το ψάχνω . Πάνω κάτω όλοι τα ίδια με διαφορές στο πρόσχημα υπηρεσιών. Κάποιοι διναν κάτι λιγότερο κάποιοι κάτι περισσότερο από υπηρεσίες αλλά το χρήμα πάνω κάτω το ίδιο. Μιλώ για ασφάλειες που σου παρέχουν τις βασικές υπηρεσίες και όχι μ@λακιες.

Cartelaki Cartelακη και εδώ ρε κουφάλες? :a37: καλη μπιζνα εχετε στησει αλλα και καρτελακι? :a57:

Αρε jumbo που σας χρειαζετε! :a29:

Παλαιό μέλος
    Υποτίθεται ότι η "ελεύθερη" αγορά θα έριχνε τις τιμές και αντιθέτως έχει απογειώσει τα πάντα, με τον μισθό συνεχώς μειούμενο έως και ανύπαρκτο!

Αναπολώ την δεκαετία 70 και 80, την δραχμή και άλλα παρόμοια!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Υποτίθεται ότι η "ελεύθερη" αγορά θα έριχνε τις τιμές .....

δλδ ποσα σου ζητανε για ασφαλεια?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Υποτίθεται ότι η "ελεύθερη" αγορά θα έριχνε τις τιμές και αντιθέτως έχει απογειώσει τα πάντα, με τον μισθό συνεχώς μειούμενο έως και ανύπαρκτο!

Αναπολώ την δεκαετία 70 και 80, την δραχμή και άλλα παρόμοια!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ελεύθερη αγορά ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ υγιούς ανταγωνισμού είναι για να στήνεις καρτελάκια και εφόσον υπάρχει υποχρέωση να είσαι ασφαλισμένος είναι και "καρτελάκι με την ευλογία του κράτους"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fantacid Προβολή μηνύματος
    δλδ ποσα σου ζητανε για ασφαλεια?
    95 με νομική κάλυψη για 6μηνο
    μπαίνω σε αυτήν την online και κάτι άλλες που ψάχνουν σε πολλές εταιρίες και μου βγάζει 99 αλλά και με οδική
    βρήκα και μια άλλη με 75 αλλά χωρίς νομική όποτε ίδια λεφτά.
    θα πάω σε 2 ακόμα αύριο. αν έχει κάποιος κάτι καλύτερο ας μου πει μήπως κάπου κάνω λάθος.
    αλλά έψαξα αρκετά site! μιλώ για Αττική κάτι διάβασα ότι είναι ποιο φτηνά επαρχία.

jumbo &

Νέο μέλος Το avatar του/της Persival
    Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει μεταξύ Αττικής και επαρχίας; Στην Κρήτη ασφάλισα το z750 (τα βασικά μόνο, ούτε οδική ούτε νομική κάλυψη) με 65€ το εξάμηνο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Εγω πάντως στην ΕRGO δίνω €120 ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ,για τα βασικα και μονο ..δηλαδη αστική ευθύνη.....( και έχει και φιλική δηλωση)....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Κι εγω εψαχνα για τη φτηνοτερη παπιοασφαλεια στο παπι καθως τα 90+ της anytime που εχω τα υπολοιπα οχηματα μου μου φανηκαν πολλα.Και βρηκα μια με 50.Γλιτωσα 40 αυρω και πληρωσα 100+ οταν χρειαστικα οδικη την οποια δεν ειχε....διδαγμα η καλη ασφαλεια αξιζει γιατι αποσβενει τα χρηματα της με το παραμικρο ειδικα οταν μιλαμε για ποσα 30-40 ευρω διαφορα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Nikon Canon shareholders.jpg 
Προβολές:	417 
Μέγεθος:	102,6 KB 
ID:	267138

Δεν είναι καρτέλ...
    Είναι ότι οι πλούσιοι αγωράζουν και από τις 2 μην γίνει καμία στραβή και χάσουν τα λεφτά τους.
    Οπότε μετά λένε...
    -Καλά με τον εαυτό μου θα ανταγωνίζομαι

΄Ακου καρτέλ...

(και η πλάκα είναι ότι η ερευνα έγινε γιατί κάποιοι Αμερικάνοι έλεγαν ότι πολύ λάο λάο το πάνε αυτοί)

και μια έρευνα λίγο πιο σε βάθος έδειξε ότι και η ΣΟΝΥ έχει το ίδιο "πρόβλημα."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PReDaTORR Προβολή μηνύματος
    ....όλοι κάθε μέρα λένε τα δικά τους αλλά όταν φτάσει η ώρα να διαδηλώσουν ή να γίνει κάτι κανένας τι περιμένεις;
    "Ο ελληνικός λαός μίλησε",
    έγραψε ο Πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

-Και τι είπε ρε παιδιά...?
    μπιμ μπουμ μπιμ μπουμ μπιμπ μπουμ μπαμ !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Κι εγω εψαχνα για τη φτηνοτερη παπιοασφαλεια στο παπι καθως τα 90+ της anytime που εχω τα υπολοιπα οχηματα μου μου φανηκαν πολλα.Και βρηκα μια με 50.Γλιτωσα 40 αυρω και πληρωσα 100+ οταν χρειαστικα οδικη την οποια δεν ειχε....διδαγμα η καλη ασφαλεια αξιζει γιατι αποσβενει τα χρηματα της με το παραμικρο ειδικα οταν μιλαμε για ποσα 30-40 ευρω διαφορα.

Έγώ, δέν θά πάρω..........
    Μιά φορά στά 30 χρόνια χρειάστηκα όδική..!!
    Άν πλήρωνα τριάντα χρόνια ΟΔΙΚΗ, τώρα θά είχα δώσει ένα μηχανάκι στήν άσφαλιστική...!!
    Όχι φίλε μου γιά μένα είναι λάθος τό σκεπτικό σου..!!
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ.
    Δέ χρειάζεται νά ποντάρουν στήν άνασφάλεια μας γιά νά τά οίκονομήσουν...!!
    Μόνο σέ κάποιο μεγάλο ταξίδι στό έξωτερικό άξίζει.
    Διαφορετικά..??
    Τά ύποχρεωτικά καί φθηνότερα..!!

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Persival Προβολή μηνύματος
    Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει μεταξύ Αττικής και επαρχίας; Στην Κρήτη ασφάλισα το z750 (τα βασικά μόνο, ούτε οδική ούτε νομική κάλυψη) με 65€ το εξάμηνο.

τα ιδιαα ακριβως η ιντερσαλονικα.. παντα ειχα την φθηνοτερη δυνατη και ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα. προσθεσε οτι ειμαι επιρρεπης σε μικροατυχηματα.. χαλασα μερικων τα αυτοκινητα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Απλά χτυπάνε την μικρή κατηγορία (125 έως 250) επειδή εκεί έχει καταφύγει ο κόσμος. Όταν ξεκίνησα στην Εθνική πριν δύο χρόνια είχα μπεί με 86 ευρώ το εξάμηνο + επασφάλιστρο και μόνο βασικές καλύψεις. Σήμερα μου έρχεται 97 ευρώ /6μηνο χωρίς κανένα ατύχημα στα ενδιάμεσα και το επασφάλιστρο πλέον δεν υπάρχει μιας και πέρασα τα όρια ηλικίας....!!!! Στα μεταξύ ακούω κάτι 100άρες έως 120 για μηχανές από 250cc και πάνω. Ελάχιστη η διαφορά με βάση τα αυτοκίνητα.

Πχ στο αυτοκίνητο μου 1200cc βγάζει 180/εξάμηνο ενώ στο ίδιο αυτοκίνητο με 1800cc μηχανή βγάζει 400κάτι. Στα παραπάνω υπολογίστε ότι λαμβάνω και "έκπτωση λόγω ομαδικής ασφάλισης" η οποία δεν λέει πόση είναι (0,00000000001% υποθέτω). Φαντάσου να μην είχα και αυτή δλδ.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η επιστολή που έλαβα τελευταία και λέει ότι καταλαβαίνοντας τις οικονομικές συγκυρίες μου κάνουν έκπτωση στα ασφάλιστρα 12%. Το νέο ασφάλιστρο είναι.... για μαντέψτε!!! Περίπου 85 ευρώ ΧΩΡΙΣ επασφάλιστρα πλεόν......!!!!! Η κοροιδία στο μεγαλείο της και πάντα με τις ευλογίες του κράτους. Σύντομα κοντά σας και στα οχήματα που δεν κυκλοφορείτε!!!!
    2 stroke Sport Touring

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ισχυει η ασφαλεια οδηγου (οπως στο εξωτερικο)αλλα μονο οχηματος.

γιατι δηλαδη αν εχω 1 αμαξι 1 μηχανη κ 1 παπι να θελω 3 ασφαλειες στο καθε οχημα χωριστα και να μην κανω μια σαν οδηγος να καλυπτομαι οτι κ να οδηγαω???

οταν δουλευα στα ενοικιαζομενα πολλοι τουριστες δεν παιρνανε καθολου ασφαλεια γιατι ακριβως ειχανε την προσωπικη

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF