οπως λεει ο τιτλος!!!
σε ενα μηνα κοντεψα να παρω σβαρνα 3 πεζους σε εντελως ακυρα σημεια χωρις φυσικα διαβαση πεζων.
ειδικα το χθεσινο ηταν και το χειροτερο.
Κατεχακη κ' Μεσογειων λοιπον...και με το που γινεται πρασινο το φαναρι επιταχυνω στο ανερχομενο για Καρεα.
Στο φαναρι του 401 , λιγο πιο πισω εχει ενα περιπτερο και μια σταση λεωφορειου.
Εκει με κανα 80αρια στο κοντερ και με σκοταδι να καλυπτει κατα πολυ το σημειο ...βλεπω μια φιγουρα στη μεση του δρομου.
Μια γιαγια αποφασισε να διασχισει τον δρομο εντελως αδιαφορη για τα αμαξια που ερχοταν καταπανω της. Μαλιστα ενα αμαξι αλλαξε πορεια και ενα αλλο φρεναρε για να περασει η σκατογρια.
Εκεινη ουτε της καηκε καρφι και συνεχισε προς το δεξι ρευμα οπου ημουν εγω.
Τρομος....μονο αυτο μπορω να πω.
Ευτυχως ομως δεν πανικοβληθηκα και ανοιξα γκαζι κανοντας λιγο δεξια.
Ειμαι σιγουρος οτι την βρηκα λιγο στην τσαντα της με το αντιβαρο. οτι χειροτερο δηλαδη γιατι αν πιανοταν καλα την τσαντα...πηγαινα χαμενος.
Αν επεφτα πανω της χυμα...την εκοβα στα δυο σιγουρα.
εκεινο το φαναρι ειναι πολυ σκοτεινο και δεδομενο της ωρας (21.15) ημουν πολυ τυχερος.
περα απο την μαλακισμενη ....πεζοι που πεταγονται στη Συγγρου, στην Κηφησιας στο υψος του carrefour και στη Συγγρου απο τις στηλες μεχρι την παραλιακη εχουν μπει για τα καλα στην καθημερινοτητα μου που αν επαιζα σε ηλεκτρονικο παιχνιδι σιγουρα θα ειχα ρεκορ αποφυγης.
δεν φτανει που γινεται μαχη με τους κουτακηδες που νομιζουν οτι αν βγαλουν φλας θα τους στειλει χαρατσι η ΔΕΗ...τωρα εχουμε και τους Pezo 2 να βολοδερνουν ανενοχλητοι οπου γουσταρουν.
Μακρυα απο ολους παρομοιες καταστασεις...!