Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: SUPER DUKE 990 2005

Παλαιό μέλος

SUPER DUKE 990 2005

Καλημέρα παιδιά και καλή εβδομάδα. Τα φώτα σας παρακαλώ σχετικά με το KTM μου.

Πρόσφατα αγόρασα ένα SUPERDUKE 990 2005 και παρατήρησα στις ελάχιστες βόλτες που έχω κάνει, γυρνώντας στο σπίτι, ότι μυρίζω από χιλιόμετρα καυσαέρια!!!

Άμα μυρίζω έτσι εγώ δε θέλω να φανταστώ πως θα μυρίζει η σύζυγος!!!

Οι εξατμίσεις είναι η μαμά μπορεί να είναι και ανοιχτές βέβαια γιατί κάνει αρκετό θόρυβο αλλά δεν παίρνω και όρκο.

Καμία ιδέα κάποιος για το τι μπόρει να φταίει;; Αν φταίει κιόλας κάτι και δεν είναι απλά έτσι ο τρόπος λειτουργίας του!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το πιθανοτερο να ειχε ανοικτες εξατμισεις και τον χαρτη της ακραποβιτς. Οι εξατμισεις πουληθηκαν ξεχωριστα και εμεινε κληρονομια ο χαρτης.
    Πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο και πες να τσεκαρουν, η αγορασε ενα καλωδιο και καντο μονος με λαπτοπ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το πιθανοτερο να ειχε ανοικτες εξατμισεις και τον χαρτη της ακραποβιτς. Οι εξατμισεις πουληθηκαν ξεχωριστα και εμεινε κληρονομια ο χαρτης.
    Πηγαινε σε ενα εξουσιοδοτημενο και πες να τσεκαρουν, η αγορασε ενα καλωδιο και καντο μονος με λαπτοπ.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..
    Θα επισκεφτώ το συντομότερο ένα εξουσιοδοτημένο να δούμε τι παίζει.
    Μου μοιάζει πάρα πολύ πιθάνη η περίπτωση που λες..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmar1 Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..
    Θα επισκεφτώ το συντομότερο ένα εξουσιοδοτημένο να δούμε τι παίζει.
    Μου μοιάζει πάρα πολύ πιθάνη η περίπτωση που λες..
    πριν το πάρεις δεν το κατάλαβε κανένας? ο μάστορας εστω?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    πριν το πάρεις δεν το κατάλαβε κανένας? ο μάστορας εστω?
    Η μηχανή αγοράστηκε από παιδικό μου φίλο μέσα στο 2017(δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) από πάρα πολύ γνωστό κατάστημα με ανταλλαγή.

Λίγες ημέρες μετά την αγορά του την έκλεψαν έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη...

Η μηχανή βρέθηκε αρχές Ιουνίου(με σπασμένο το δεξί καπάκι του μοτερ, τη γκαζιέρα,το τιμόνι - είχε πέσει από δεξιά-και φυσικά τις κλειδαριές).

Μετά από αυτό το περιστατικό και τις προαναφερόμενες ζημιές μου την πούλησε σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή.

Το μηχανάκι όχι δεν το πήγα σε μηχανικό καθόλου, μόνο οπτικό έλεγχο κάναμε (έτσι και αλλιώς δεν μπορούσε να ελεγχθεί διεξοδικά γιατί έχανε λάδια από δεξιά).

Το έφτιαξα πρόσφατα και γενικότερα αν και δεν έχω κάνει πολλές βόλτες δεν παρουσιάζει κάτι το περίεργο (μόνο αυτό που ανέφερα στο αρχικό πόστ και κάποια σκασίματα που κάνει η εξάτμιση μόνο όμως όταν πάω να το βάλω μπροστά, μετά δεν κάνει καθόλου).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Juohmar1 Προβολή μηνύματος
    Η μηχανή αγοράστηκε από παιδικό μου φίλο μέσα στο 2017(δεν θυμάμαι πότε ακριβώς) από πάρα πολύ γνωστό κατάστημα με ανταλλαγή.

Λίγες ημέρες μετά την αγορά του την έκλεψαν έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη...

Η μηχανή βρέθηκε αρχές Ιουνίου(με σπασμένο το δεξί καπάκι του μοτερ, τη γκαζιέρα,το τιμόνι - είχε πέσει από δεξιά-και φυσικά τις κλειδαριές).

Μετά από αυτό το περιστατικό και τις προαναφερόμενες ζημιές μου την πούλησε σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή.

Το μηχανάκι όχι δεν το πήγα σε μηχανικό καθόλου, μόνο οπτικό έλεγχο κάναμε (έτσι και αλλιώς δεν μπορούσε να ελεγχθεί διεξοδικά γιατί έχανε λάδια από δεξιά).

Το έφτιαξα πρόσφατα και γενικότερα αν και δεν έχω κάνει πολλές βόλτες δεν παρουσιάζει κάτι το περίεργο (μόνο αυτό που ανέφερα στο αρχικό πόστ και κάποια σκασίματα που κάνει η εξάτμιση μόνο όμως όταν πάω να το βάλω μπροστά, μετά δεν κάνει καθόλου).
    καταλαβα. κάνε αυτο που σου ειπε ο drbig

Παρόμοια θέματα

1. [ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ] ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ INOVVA 125 (2006) ME KTM SUPER DUKE 990 (2005-2006)
    από Juohmar1 στο forum Ανταλλαγές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2016, 12:02
  2. ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΤΜ SUPER DUKE 990 (2005)
    από giannisfitros στο forum KTM
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2014, 19:18
  3. 07 Super Duke 990 Video
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 12:06
  4. super duke 990 stunt bike
    από DUKASII στο forum KTM
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2006, 09:12
  5. super duke 990, 950SM etc..