Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: αγορα μηχανης

Νέο μέλος

αγορα μηχανης

Καλημέρα μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφη στο φορουμ.Ειμαι 27 και το τελευταιο διαστημα εχω αρχισει να κανω σκεψεις γι αγορα μηχανης, ειμαι τελειως ασχετος και με μηδενικη πειρα. Απο εμφανισιακη αποψη θα ήθελα να παρω μια Naked με ιδιαιτερη αδυναμια στη honda cb500f και οι μετακινησεις που την προοριζω ειναι μεσα στην πολη (Τρικαλα) αλλα να εχω και την ευκαρια να κανω κανενα ταξιδακι. Θα εκτιμουσα μηνυματα με γενικες συμβουλες καθως και αν και ποσο ευκολο ειναι να ξεκινησω με μια τετοια μηχανη. Το budget μου δεν θελω να ξεπερναει την τιμη της honda. Ευχριστω εκ των προτερων.
    Τελευταία τροποποίηση από kallstrom7; 16/09/2013 στις 12:41.

Νέο μέλος
    Ευχαριστω βρηκα καποια πολυ ενδιαφεροντα πραγματα, θα ακολουθησω τισ οδηγιες και μετα θα ξαναενοχλησω

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    Να το πάρεις και για την χρήση που αναφέρεις θα είσαι μια χαρά. Εφόσον είναι το 1ο σου υπολόγισε (χιλιοειπωμένο) χρήματα και για τον εξοπλισμό σου. Θα βρεις αμέτρητα θέματα με γνώμες 1ης αγοράς αλλά άμα καβαλάγαμε αυτό που θέλουν οι άλλοι τότε κλάφτα. Βούρ στον πατσά και καλά χιλιόμετρα. θα θέλαμε να ακούσουμε και τις εντυπώσεις σου μετά.
    bike away your everyday routine

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ και εννοειται θα γραψω την αποψη μου, οικονομικα ειμαι στα ιδια οπως ολοι μας αλλα σκεφτομαι το να το αγορασω καινουριο ειναι μια επενδυση, επισης θα μπορουσε καποιος να μου πει ενδεικτικα ποσο θα στοιχισουν τα extra και τι θα χρειαστει να προσεξω σε αυτα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Γνώμη μου μην παρεις καινούργια μοτοσυκλέτα. Παρε ενα καλό οικονομικό μεταχείρω και αργοτερα προχώρα σε καινουργιο..Μπορει να διαπιστώσεις αλλαγές στις αναγκές χρήσης.
    Εξοπλισμο καλό απο την αρχη.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    είμαι κάτοχος του cbf 500 ότι θες με ρωτάς με π.μ καλως μας ήρθες κίολας
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    συμφωνω για μεταχειρισμενο.αφου εχεις μηδενικη εμπειρια,στην αρχη καποιες ψιλοπτωσεις στατικες αναμενονται.επομενως,ενας λογος παραπανω να μην κλαις τα λεφτα σου για γρατσουνιες και γδαρσιματα σε καινουργια μηχανη.εννοειται οτι την τσεκαρεις σε μηχανικο της εμπιστοσυνης σου και αν γινεται,πας συνοδευομενος απο φιλο σου που ξερει δυο πραγματα παραπανω απο σενα για τις μηχανες,οταν ερθει η ωρα να την αγορασεις...

Νέο μέλος
    παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και κυριως για την κατανοηση της ασχετοσυνης μου.... επισης λεπτομερειες για τον εξοπλισμο θα ηθελα να εχω μια ιδεα τι να παρω τι μαρκα και σε ποιο κοστολογιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    κρανος full face,μπουφαν με προστασιες,γαντια,μποτες η μποτακια και τελος παντελονι αν το επιτρεπουν τα οικονομικα σου

δες εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133906

και εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=13653

Νέο μέλος
    thanx

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    επειδή μένεις και Τρίκαλα και λογικά θα έχεις βαρύ χειμώνα μην πάρεις jacket 4άρρων εποχών να πάρεις ένα cordura με windstopper επένδυση θα κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά είναι κορυφαίο μονοτικό υλικό για να σε κρατάει ζεστό
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    επισης αν καποιος εχει να μου προτεινει και κατι σε μεταχειρισμενο οπως και οδηγιες γι την αγορα θα το εκτιμουσα, απλα με ανησυχει αν παρω κατι να μην μπορω μετα να το μεταπωλησω

Νέο μέλος Το avatar του/της preve
    Γεια σου φιλε, κι εγω απο Τρικαλα! Εγω εχω ενα aprilia pegaso injection, 2002 μοντελο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος, αν σκεφτεις οτι αγορασα μεταχειρισμενο το μηχανακι με 1500 ευρω, χρηματα που τα αξιζει και με το παραπανω. το cbf που κοιτας ειναι οτι πρεπει για την πολη μας, αποψη μου κι εμενα να το παρεις μεταχειρισμενο και να σου μεινουν ετσι χρηματα και για καλο εξοπλισμο και για τις πρωτες εκδρομες σου. Δεν ειναι δυσκολο να βρεις ενα καλο cbf κανε μια αναζητηση στα sites και θα βρεις πολλα μηχανακια. Πριν τη μεταβιβαση καλο θα ηταν να σου το ελεγξει καποιος μαστορας για να μην παρεις γουρουνι στο σακι και τρεχεις μετα.

Αμα μπορω να βοηθησω καπως πες μου! καλως ηλθες και καλα χιλιομετρα!

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •