Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: Ζ750 2009 Akrapovic

Παλαιό μέλος

Ζ750 2009 Akrapovic

Καλώς σας βρήκα.

Ψάχνω Akrapovic carbon ή Devil για Ζ750 2009.

Ερωτήσεις τώρα,μιας και δεν σκαμπάζω και πολύ,από τεχνικά.

Με 1 midpipe μπαίνουν όλες οι εξατμίσεις.
    Έστω ότι η σύνδεση του τελικού,με το χταπόδι,είναι ακριβώς η ίδια.

Πια η διαφορά που έχει ένα Akrapovic τελικό για το Ζ750 με ένα 600++ cc;
    Στο μόνο που διαφέρουν όταν τα πουλάει η εταιρία,είναι το midpipe ή μήπως αλλάζει και το τελικό για κάθε μηχανή;

Παραδείγματος χάρη,στο Ζ1000 είδα ότι μπαίνει η Akrapovic Carbon με πιο ανοιχτή μπούκα απ' ότι στο Ζ750 (open muffler έχω την εντύπωση πως λέγεται).Γιατί;

Με λίγα λόγια θα έχει διαφορά στον ήχο όποιο τελικό και να πάρω με το κατάλληλο midpipe για το Ζ;
    Αν αγοράσω τη συγκεκριμένη,θα έχει διαφορά με αυτή που θα αγόραζα για το Ζ750 ή μόνο το midpipe είναι η διαφορά και όλα τα υπόλοιπα τα ίδια;

Όσων αφορά τη διάμετρο του τελικού.
    Πια η διαφορά 55 με 60,65 και πάει λέγοντας;
    Διαφορά στον ήχο; :hypnotize

Ξέρετε κανένας εξατμισά καλό από Ηράκλειο Κρήτης;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Γνωστός εξατμισάς στο Ηράκλειο είναι ο Κουκλινός.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Ψιλοπραματα ειναι ολα αυτα....βαλε αυτο που σ'αρεσει απλα.Αν δε βρεις ακρη κατω παρε ενα τηλ τον Παπαγιαννη στον Πειραια,με ενα 40-50ρι ευρω θα εισαι κομπλε ετοιμος.

Παλαιό μέλος
    Σωστοί αλλά κοιτάω και τον ήχο μιας που με ενδιαφέρει γιατί αργότερα μπορεί να φτιάξω στου Παπαγιάννη ένα χταπόδι για ολόσωμη σύνδεση 4-2-1.

Άρα έχουν διαφορά στον ήχο τα τελικά;
    Γιατί να μην αγοράσει κάποιος παραδείγματος χάρη το τελικό Akrapovic του ninja 250r και να αγοράσει 600 κυβικών τελικό;
    Εμένα μου φαίνονται εξωτερικά σχεδόν τα ίδια,πέρα από τη διάμετρο.

Έχει διαφορά στον ήχο;

η εξάτμιση είναι ολόκληρη επιστήμη και οι σοβαρές εταιρίες δεν κάνουν τίποτα χωρίς λόγο...άρα συντρέχουν σοβαρότατοι λόγοι για τους οποίους το κάθε μοντέλο φοράει και διαφορετική...αν κάποιος έχει την όρεξη και προπάντων τις γνώσεις και τη μεταδοτικότητα για να σου εξηγήσει, θα καταλάβεις...για να σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα,πολλοί κόβουν/κοντένουν τα τελικά των aftermarket εξατμίσεών τους για λόγους εμφάνισης και χάνουν άλογα....
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Στις 'μεγαλες' μηχανες,δηλαδη street/ss 600/750/1000 τα Slip on ειναι συνηθως τα ιδια με ελαχιστες εως ανυπαρκτες διαφορες και η διαφορα ειναι στο link pipe.Διαφορετικα ειναι τα τελικα των ολοσωμων γιαυτο και δεν ταιριαζει πχ το slip on Acrapovic με τους λαιμους της ολοσωμης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Διαφορετικα ειναι τα τελικα των ολοσωμων γιαυτο και δεν ταιριαζει πχ το slip on Acrapovic με τους λαιμους της ολοσωμης.
    εντελώς λάθος...για το δικό μου που ξέρω σίγουρα τα akrapovic τελικά για τις slip-on και για τις ολόσωμες είναι ακριβώς τα ίδια...1000 K6
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    εντελώς λάθος...για το δικό μου που ξέρω σίγουρα τα akrapovic τελικά για τις slip-on και για τις ολόσωμες είναι ακριβώς τα ίδια...1000 K6
    Λιγο ή εντελως λαθος,τα τελικα απο δυο γνωστους μου,το ενα slip on και το αλλο απο ολοσωμη για 1000 Κ6 δεν ταιριαζουν με τιποτα χωρις μοντιφα (ηθελαν να βαλουν το slip on στην ολοσωμη)΄

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yiannis172 Προβολή μηνύματος
    Λιγο ή εντελως λαθος,τα τελικα απο δυο γνωστους μου,το ενα slip on και το αλλο απο ολοσωμη για 1000 Κ6 δεν ταιριαζουν με τιποτα χωρις μοντιφα (ηθελαν να βαλουν το slip on στην ολοσωμη)΄
    είτε το ένα είτε το άλλο δεν ήταν για 1000Κ6 αλλιώς ταιριάζουν χωρίς καμμία μοντίφα.

Παλαιό μέλος
    Βρήκα τελικό carbon (από vstrom,όπως μου είπε ο άνθρωπος).

http://www.car.gr/parts/view/2911651/

Το αυτοκόλλητο αναγράφει,"SP series".Τι εννοεί η αγαπητή Akrapa με αυτό τον όρο.Εξωτερική διάμετρο είναι 57 απ' ότι μου είπε.

Μου κάνει;
    Πως σας φαίνεται;

Για να μη ταλαιπωρεισαι,μη το ψυριζεις τοσο,ενα τελικο θα βαλεις...αλλα για να σου φυγει η αμφιβολια πες στο παιδι που δινει το τελικο να πατε σε ενα συνεργειο ή εξατμισα να σου πει αν κανει ή οχι. Το SP σημαινει slip on

Παλαιό μέλος
    Ειμαι από Κρήτη γι' αυτό το ψηρίζω.Ότι αγοράσω θα είναι με αντικαταβολή.
    Slip on με 57 εξωτερική διάμετρο.Κάνει για Ζ750 έτσι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kotsosre Προβολή μηνύματος
    Ειμαι από Κρήτη γι' αυτό το ψηρίζω.Ότι αγοράσω θα είναι με αντικαταβολή.
    Slip on με 57 εξωτερική διάμετρο.Κάνει για Ζ750 έτσι;
    Μέτρα την διάμετρο του εργοστασιακού τελικού και δες αν κάνει..

Παλαιό μέλος
    Επανέρχομαι στο θέμα.
    Το Pal no που έχει η akrapovic χρησιμεύει στο να βρούμε για πια μηχανή φτιάχτηκε και πότε;
    Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο ώστε να μας δείχνει στοιχεία;

Ο πετροβάμβακας που "χαλάει" μέσα στην εξάτμιση όσο αυξάνονται τα χιλιόμετρα...επηρεάζει σε τι;
    Ήχο,απόδοση;

Παρόμοια θέματα

1. βγηκαν οι Akrapovic για Ζ750+Z1000 '07 ...
    από idi στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF