Καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουριος στο φορουμ και γραφτηκα γιατι χρειαζομαι την βοηθεια εμπειρων καθως ειμαι καινουριος και οσον αφορα την οδηγηση μοτοσυκλετας, προσφατα πηρα διπλωμα οδηγησης μοτοσυκλετας απεριοριστων κυβικων. Ειμαι 26 χρονων και εδω και 4 χρονια περιπου "λιγουρευομαι" την v-strom 650cc, ψαχνοντας πλεον καλυτερα την μηχανη που μου ταιριαζει ανακαλυψα το gsf 650 s bandit..Εχω λοιπον μπει σε διλλημα...το bandit ειναι πιο φθηνο (μιλαμε για μοντελα μεταγενεστερα του 2008 ωστε να εχει -απαραιτητως για εμενα- ABS) περιπου 3000€-3500€ το βρισκω, σε αντιθεση με την v-strom(παλι 2008 μοντελο με ABS) που την βρισκω να ξεκιναει στα 4500€ και φτανει 5500€ στα μοντελα του 08..Όμως απ΄την αλλη το v-strom μου φαινεται πιο σταθερο και σθγκροτημενο, ενω τοbandit εχει μια αγρια ομορφια. Απο την αλλη δεν ξερω κατα ποσο ειναι βολικο οσον αφορα την οδηγηση το bandit και για οδηγο και για συνεπιβατη.Για το v-strom ξερει οτι εχει πολυ ανετη θεση οδηγησης και πολυ καλη οδικη συμπεριφορα.>?>???? Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω