Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟ SERVICE

Νέο μέλος

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟ SERVICE

Έχω βρει μεταχειρισμένο BMW F650 GS του 2005 3ο χέρι και ο ιδιοκτήτης λέει ότι ο προηγούμενος δεν του είχε δώσει βιβλίο service. Εμφανισιακά φαίνεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Θα το πάω και σε συνεργείο, αλλά πόσα μπορούν να βρουν και αυτοί?
    Αξίζει να το ψάξω, ή να μην ασχοηθώ καθόλου?
    Ευχαριστώ.

Πολλοί δεν κρατάνε βιβλίο σέρβις, λάθος κατά τη γνώμη μου. Δε σημαίνει βέβαια ότι το μηχανάκι είναι για πέταμα. Πόσα χιλιόμετρα έχει? Εγώ πριν πάρω το δικό μου το πήγα στο γνωστό συνεργείο στο Γέρακα και πήρα το ΟΚ και δεν το μετάνιωσα...

Κι εγώ πήρα δικό μου χωρίς βιβλιαράκι, αλλά με 2.5k και με τις ζελατίνες πάνω, θα 'πρεπε να πέσω στην περίπτωση και να την πατήσω. Οποιαδήποτε όμως πλέον επισκευή-συντήρηση που κάνω, κρατώ τεκμηρίωση μόνος μου. Αυτός που πουλά τη μηχανή έχει κάτι αντίστοιχο;

Μια καλή ιδέα για όσους δεν έχουν βιβλίο service και θελήσουν κάποτε να πουλήσουν είναι να κρατούν σε αρχείο και τις αποδείξεις από οτιδήποτε αγοράζεται/γίνεται στη μηχανή.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Μια καλή ιδέα για όσους δεν έχουν βιβλίο service και θελήσουν κάποτε να πουλήσουν είναι να κρατούν σε αρχείο και τις αποδείξεις από οτιδήποτε αγοράζεται/γίνεται στη μηχανή.
    Αυτό προϋποθέτει βέβαια πως ο μάστορας κόβει αποδείξεις...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αυτό είναι δυστυχώς το μεγαλύτερο ρίσκο της αγοράς μεταχειρισμένου, δεν ξέρεις τί θα σου τύχει...Από την άλλη και η ύπαρξη βιβλίου service δεν είναι πανάκεια, εμένα σε αυτοκίνητο μεταχειρισμένο μου έτυχε να έχει πλήρως ενημερωμένο βιβλίο service σε επίσημη αντιπροσωπεία και μέχρι το παραφλού ας πούμε εκέι πήγαινε να του το αλλάξουν και το έγραφε, το αμάξι ήταν σε σχεδόν άριστη κατάσταση εμφανησιακά και το πήγα σε μάστορα ο οποίος μου είπε να το αγοράσω με κλειστά μάτια γιατί μηχανολογικά ήταν άψογο...Εεεε μετά από λίγο καιρό ο εγκέφαλος βγήκε off

Παρόμοια θέματα

1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ.....
    από JZER40 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2010, 16:01
  2. μεταχειρισμενη (τρακαρισμενη ) μηχανη
    από jpsplus στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 07:30
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 09:15
  4. Xαμενο βιβλιο των Service