Έχω το εξής πρόβλημα με το μηχανάκι μου (CBR 400RR NC29 Gull Arm). Να τα πάρω από την αρχή τα πράγματα μια μέρα εκεί που ήταν μια χαρά το βάζω μπροστά και αρχίζει και δουλεύει 3κυλινδρα, το ανοίγω να το δω και βλέπω ότι είναι καμένο το μπουζί στον 4ο κύλινδρο (από αριστερά προς δεξιά ,το αλλάζω (άλλαξα μόνο ένα γιατί έπρεπέ να κατέβω Θεσσαλονίκη για να βρω), όλα αυτά μέχρι τώρα έγιναν λίγο πριν το καλοκαίρι που μας πέρασε το μηχανάκι για αρκετό καιρό ήταν μια χαρά δούλευε και πολύ ποιο καλά μπορώ να πω, μετά από 4 μήνες περίπου ξανά καίει ακόμα ένα μπουζί του κυλίνδρου 3 το αλλάζω και αυτό (ξέρω ότι θα με κράξετε για το ότι δεν άλλαξα τετράδα αλλά λίγο η δικιά μου αμελια λίγο το ότι δεν έχει κανείς εδώ τέτοια μπουζί... Και αυτά που βρήκα τα βρήκα από σπόντα... ) Στο εντομεταξυ όσο πάει και αρχίζει να κρυώνει ο καιρός και μέσα σε μικρο χρονικό διάστημα καίει και το μπουζί του κυλίνδρου 2 το αλλάζω κι αυτό, μετά από 3 μέρες (σήμερα δηλαδή) το βαζω το πρωι μπροστα και ξανά δουλεύει 3κυλινδρα.... δεν το άνοιξα να δω ποιο μπουζί είναι ακόμα αύριο θα το ανοίξω ... Και να δω που θα βρω μπουζί πάλι... Ξέχασα να αναφέρω ότι τα μπουζί σχεδόν όλα όσα άλλαξα ήταν υγρά αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν από βενζίνη η από λάδι... Σας κούρασα αλλά δεν γινόταν να τα πω ποιο σύντομα... Από αρρύθμιστα καρμπιρατέρ μου την κάνει την δουλειά???