R6 '07, αν συνδεσω μπαταρια αυτοκινητου παιρνει και κραταει ρελαντι. Μετα απο μερικα λεπτα ρελαντι με τη δικη του μπαταρια δεν ξαναπαιρνει κα δεν την φορτιζει. Ανορθωτης καινουργιος, η μπαταρια αν τη βαλεις σε αλλο μηχανακι παιρνει. Ρελε μιζας?
R6 '07, αν συνδεσω μπαταρια αυτοκινητου παιρνει και κραταει ρελαντι. Μετα απο μερικα λεπτα ρελαντι με τη δικη του μπαταρια δεν ξαναπαιρνει κα δεν την φορτιζει. Ανορθωτης καινουργιος, η μπαταρια αν τη βαλεις σε αλλο μηχανακι παιρνει. Ρελε μιζας?
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Δεν φορτιζει την μπαταρια εν ολιγοις.
Αν ήταν ρελέ, δεν θα έπρεπε να παίρνει καν νομίζω...
Άσχετα με τα ηλεκτρολογικά, έχεις προσέξει κανένα ''περίεργο'' θόρυβο/σφύριγμα στη μηχανή, κάτω αριστερά ;
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
αν δεν την φορτιζει (που ελεγχεται ευκολα με πολυμετρο) και ο ανορθωτης ειναι καινουριος τοτε μετρας αν τα πηνια δινουν ρευμα στον ανορθωτη
αν κι αυτα ειναι οκ ψαχνεις καλωδιωση
Περιεργο θορυβο οχι. Χανει λαδια ομως απο τρυπιο καπακι, αριστερα.
Πηνια στη μιζα η στο πλαινο καπακι στο δυναμο?
Η αληθεια ειναι πως η πλεξουδα εχει καποιες... εκρεμοτητες. Αλλα δεν ειχε ποτε πριν προβλημα ηλεκτρικο.
Δεν ειμαι μαστορας.
γιατι μπορει να μην εχει τα μαρουλια η μπορει να θελει να μαθει.
οπως ειπαν παραπανω.
πολυμετρο στο χερι και μετρημα πηνια πλεξουδα κτλ.
το μανουαλ σου λεει τα παντα.
βρες το αν δεν το εχεις και διαβασε το.
Εχω ολα τα σχετικα μανουαλ.
Απλα με οποιον μιλησα γι'αυτα που παρουσιαζε συμφωνησε πως ειναι ανορθωτης.
Ενενηντα ευρω.
Μην σας κουραζω αλλο, ευχαριστω.
δεν μας κουραζεις.
πολυμετρο εχεις?
αν οχι παρε εστω κανα φτηνο του 5ευρου.
συνδεσε το στους πολους της μπαταριας οσο δουλευει η μηχανη.
στο ρελαντι πρεπει να εχει πανω απο 13-13.5 και στις 5-6κ στροφες να εχει μεχρι 14.5 - 15 το πολυ.
αν η μπαταρια οσο δουλευει η μηχανη παιρνει αυτο το ρευμα τοτε δεν ειναι ΟΥΤΕ ο ανορθοτης ΟΥΤΕ τα πηνια.
αν δεν ειναι μεσα στα ορια μαλλον θες ανορθωτη.
δες για ανορθωτη τυπου mosfet
πηρε ενας φιλος απο england πριν λιγες μερες γυρω στο 100ευρο νομιζω...
δεν θα ξαναεχεις μετα ποτε προβλημα.
αν ειναι κατω απο τα ορια εκτος απο τον ανορθωτη μπορει να ειναι πηνια, καλωδια, φισες κτλ.
οποτε ενημερωσε μας ποσα volt "βλεπει" η μπαταρια πριν πας και σκασεις λεφτα πουθενα.
Τωρα τα εσκασα για τον ανορθωτη. Ειχα πολλα να σκεφτω και δεν εκατσα να το μελετησω. Θα παω σε ανθρωπο να μου μετρησει αυτα τα τρια κι αν ειναι ενταξει τοτε ψαχνω πλεξουδα.