Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 92

Θέμα: Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

Γεια χαρά στο forum,

Δυστυχώς θύμα κλοπής έπεσε το πολυαγαπημένο μου Yamaha R1 μοντέλο 07-08 με πινακίδες ΚΚΜ-570.
    To μηχανάκι ήταν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής εκλάπη.
    Είναι μαύρου χρώματος, με χρυσές λεπτομέρειες, με πάρα πολλά έξτρα (ήταν αλλαγμένο κατά 80%)
    Αναρτήσεις, φρένα, ζάντες, τεπόζιτο, κάρμπον κοστούμι και πολλά άλλα. Παραθέτω μία φώτο από τις Σέρρες,
    καθώς τα τελευταία 2 χρόνια χαμογελούσε αποκλειστικά και μόνο στην πίστα μακριά από υπερθερμάνσεις της κίνησης,
    και άσκοπες ώρες λειτουργίας στα φανάρια.
    Τα extra μόνο υπολογίζονται σε περίπου 15.000 ευρώ, οι ώρες προσωπικής εργασίας ατελείωτες, οι στιγμές μαζί της μοναδικές.
    Δεν ελπίζω σε τίποτα, αν και ακολούθησα την νόμιμη διαδικασία καταγραφής της κλοπής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
    Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή ήδη θα είναι κομμάτια και πολλά από τα περιφερειακά μου θα πουληθούν κοψοχρονιά.
    Κρίμα κρίμα πραγματικά.

Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία και μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο παρακαλώ ένα τηλ στο 6979447950

Σας ευχαριστώ πολύ.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων IMG_3179.jpg‎  
    everything in the right order

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    οχι ρε γμτ!!!

μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει... βρωμαει ομως παραγγελια!

Απο που στο πηραν, ετσι απλα "εξω απ το σπιτι" ηταν? γραψε καμια λεπτομερεια... δε ξερεις ποτε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    οχι ρε γμτ!!!

μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει... βρωμαει ομως παραγγελια!

Απο που στο πηραν, ετσι απλα "εξω απ το σπιτι" ηταν? γραψε καμια λεπτομερεια... δε ξερεις ποτε...

Την είχα πάντα στο μαγαζί του μάστορα μου, καθώς όπως είπα η μηχανούλα μου ήταν για την πίστα μόνο. Την φόρτωνα σε τρέιλερ, πήγαινα Σέρρες, επέστρεφα και στο μάστορα πάλι. Είπα να το βγάλω το ΠΣΚ για καμία βολτίτσα (και ένα τσεκ στο stabilazer που έκανε κάτι θεματάκια) έτσι γιατί θα έμπαινε για ξεκούραση μέχρι το επόμενο trackday. Μένω σε πολυκατοικία, οπότε όταν το έκλεψαν ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο μπροστά στην είσοδο της οικοδομής, με το τιμόνι κλειδωμένο. Δεν είχα λουκέτο ή τπτ τέτοιο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ξερω, ειμαι μαλακας αλλα... ειπες σε κανεναν οτι θα εμενε εκει το μηχανακι? στο μαστορα π.χ ή στα μαστορακια του?
    σκεψου λιγο και ψαξε πριν να ειναι αργα

όχι δεν είπα τπτ σε κανένα. Τσιράκια δεν έχει αυτός, μόνος του δουλεύει.. Τι να σου πώ μέχρι και γείτονα μου υποψιάζομαι... Αλλά με τις υποψίες τι μπορείς να κάνεις.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Ψαχνε στο car/forums κτλ μη τυχον και δεις τα εξτρα σου να πωλουνται

:/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Ψαχνε στο car/forums κτλ μη τυχον και δεις τα εξτρα σου να πωλουνται

:/
    Σε ευχαριστώ, θα παρακολουθώ μήπως και πετύχω κάτι και βγάλω άκρη

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Mακάρι να βρεθεί το μηχανάκι, κι είναι και τούμπανο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

θα σε απογοητεύσω λίγο αλλά επειδή είναι ιδιαίτερο το μηχανάκι σου δεν νομίζω να το βρεις να κυκλοφορεί..... οπουδήποτε.....

μάλλον για τα εξτρά στο "χτυπήσανε" με ότι αυτό συνεπάγεται.....

δεν μου βγαίνει από το μυαλό οτι ήταν σταμπαρισμένο καιρό τώρα....

κρίμα ρε φίλε... ευχομαι να το βρεις....

Ναι το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει κάπου, καθώς τραβάει τα βλέμματα πάνω του..
    Σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι τους πήραν τηλ και έγινε κάποια "διαδικασία" στην οποία έδωσαν κάποιο χρηματικό ποσό και τους επέστρεψαν το μηχανάκι.
    Ελπίζω σε κάτι τέτοιο, αν το μηχανάκι υπάρχει ακόμα και δεν έχει γίνει κομμάτια.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.. μην σας τύχει

Υ.Σ: Μέρες μετά την συγκεκριμένη φώτο, φόρεσε και τιμονόπλακες Graves, και brembo δαγκάνες μπροστα... Αχ ι τα θυμάμαι τώρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Αν και λίγο περίεργο θα ρωτήσω:ο μάστορας ξέρει πού μένεις;Οι σχέσεις σας τώρα τελευταία ήταν καλές;Υποψιάζεσαι κάποιον άλλο;Μήπως είδες καμμιά περίεργη έκφραση όταν πήρες το μηχανάκι από εκεί;

Δυστυχώς ήταν παραγγελία και το μηχανάκι σταμπαρισμένο...Στάνταρ το πήραν σηκωτό.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το σταμπάρανε Παρασκευή Σάββατο οπότε Κυριακή πρωί στην κάνανε.

Για ψάξτο λίγο...

Μακάρι να το βρεις και να το χαρείς.Επίσης να τους βρεις και να τους πας γαμιώντας...

Παλαιό μέλος
    Παντως αν σε παρουν τηλεφωνο προσεξε τις κινησεις σου απο εκει και περα και οργανωσου με σωστη ομαδα για την κινηση της ανταλλαγης..υπαρχουν πολλα περιστατικα που εχουν παρει τα λ7 και τη μηχανη δεν τη γυρισαν ποτε.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Κρίμα ρε φίλε, εύχομαι να την βρεις άθικτη.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

μακαρι να το βρεις ,,και τα κ.......δα να πανε στη πυρά ,,,

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF