Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 76

Θέμα: μην με ρωτατε αν δεν συμετεχετε...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros

μην με ρωτατε αν δεν συμετεχετε...

τον τελευταιο καιρο λαμβανω πολλα προσωπικα μηνυματα με διαφορες ερωτησεις (τις περισσοτερες φορες εχουν να κανουν με τις ανακατασκευες),απο παιδια που ποτε δεν εχουν γραψει τιποτα σε κανενα thread ανακατασκευης.
    ακολουθω λοιπον σταθερη πολιτικη και δεν απαντω σε τετοια μελη,απαντωντας παραλληλα σε οτιδηποτε σε ενεργα μελη.
    δεν χρειαζεται να εισαι γνωστης για να συμμετεχεις,μπορει το μηνυμα σου να ειναι απλα μια ερωτηση η και παρατηρηση ακομα.με αυτο τον τροπο ομως κρατας μια δουλεια επικαιρη την βλεπουν και αλλοι και μαθαινουν.
    σε καθε νεα ανακατασκευη που ξεκινα μπαινω και απευθυνω χαιρετισμο και χειρα βοηθειας.αν το μελος ασχολειται μονο με το δικο του thread απλα τον αγνοω στη συνεχεια.
    σκεψου ποσο εγωιστικο ειναι να μην συμετεχεις σε καποιον που παρ ολο τον φορτο εργασιας καθεται φωτογραφιζει και σου εξηγει βημα βημα μια ανακατασκευη.και συ
    απλα κανεις μια ερωτηση με πμ.ερωτηση που τις περισσοτερες φορες εχει απαντηθει μεσα στην ανακατασκευη αλλα που κανεις δεν διαβαζει προσεχτικα.η ανακατασκευη δεν ειναι μονο μια σειρα εικονων.εχει σχολια,videos,και links που λυνουν πολλες αποριες...
    συνοψιζοντας θα σας παρακαλεσω να σκεφτειτε τα εξης πριν ξαναρωτησετε η παραπονεθειτε οτι δεν σας απαντησαν η οτι δεν παρακολουθουν το thread σας.
    1.το forum ειναι ευγενικη χορηγια 2 ανθρωπων και μιας ομαδας moderator χωρις να εχουν κερδος.
    2.προσφερει γνωσεις και πληροφοριες ζητωντας μονο σεβασμο
    3.ετσι ειμαι εγω και δεν θ αλλαξω τωρα.οσοι με εκτιμανε θα τους βοηθω παντα αφιλοκερδως.θα στηριζω παντα τις δουλειες των αλλων παιδιων που κοπιαζουν και σεβοντε...

καλη χρονια.keep κραξινγκ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DSC04778E.jpeg 
Προβολές:	875 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	277779

καλή χρονιά και σε σένανΕ...

Modding Enthusiast Το avatar του/της KASIMIS
    Πολύ ωραία αφορμή για να γράψω και εγώ λοιπόν το πρώτο μου μήνυμα...

Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τα thread ανακατασκευής, ξεκίνησα με το Virago του Vag 70 και στη συνέχεια με πολλά άλλα (τα δικά σου dax, custom cub, το Steed του Phatt) ακόμα και από μηχανάκια που δεν μου αρέσουν ή δεν θα οδηγούσα ποτέ...
    Με ενθουσιάζει αφάνταστα το customization η λεπτομέρεια και το μεράκι που υπάρχει για το restoring και για αυτό διαβάζω σελίδες επι σελιδών μέχρι τα ξημερώματα.
    Παρόλα αυτά μη έχοντας ακόμα δικιά μου μηχανή δεν έχω τι να σχολιάσω ή να ρωτήσω για αυτό και το πρώτο μου μήνυμα είναι μετά από τόσο καιρό γιατί θεωρώ ότι μερικές φορές αν δεν έχεις κάτι να πεις είναι καλύτερο να μην λες τίποτα... (Ευχαρίστως να ποστάρω όταν έχω πληροφορίες ή εμπεριστατωμένες απόψεις αλλά να ποστάρω φατσούλες και "Γουάου" μόνο και μόνο για να δείξω ότι το διάβασα μου φαίνεται κάπως...)
    Ίσως κάποια στιγμή όταν καταφέρω να πάρω κι εγώ μοτόρι θα περάσω μια βόλτα από Ωρωπό να κεράσω καφεδάκι και "σνακ" από αυτά τα ωραία που βλέπω οτι τσιμπάς και να κάτσω να τα πούμε από κοντά να δούμε τι θα μπορούσα να μαγειρέψω πάνω στο εργαλείο... Πιστεύω οτι από κοντά απαντάς σε ερωτήσεις! Και μακάρι να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την κοινότητα με κάποιο αναλυτικό diy κάποια στιγμή!

Το σίγουρο είναι ότι έχεις κερδίσει το σεβασμό μου όπως και το forum για τις πληροφορίες που παρέχει σε όλους τους επίδοξους modders.
    Αντιλαμβάνομαι την άποψη σου απλά μην παρεξηγείς κάποιους που δεν έχουν φτάσει τα 5.418 μηνύματα!

Όπως και να 'χει καλή χρονιά σε όλους και μακάρι το 13 να είναι τυχερό!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KASIMIS Προβολή μηνύματος
    Πολύ ωραία αφορμή για να γράψω και εγώ λοιπόν το πρώτο μου μήνυμα...

Παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό τα thread ανακατασκευής, ξεκίνησα με το Virago του Vag 70 και στη συνέχεια με πολλά άλλα (τα δικά σου dax, custom cub, το Steed του Phatt) ακόμα και από μηχανάκια που δεν μου αρέσουν ή δεν θα οδηγούσα ποτέ...
    Με ενθουσιάζει αφάνταστα το customization η λεπτομέρεια και το μεράκι που υπάρχει για το restoring και για αυτό διαβάζω σελίδες επι σελιδών μέχρι τα ξημερώματα.
    Παρόλα αυτά μη έχοντας ακόμα δικιά μου μηχανή δεν έχω τι να σχολιάσω ή να ρωτήσω για αυτό και το πρώτο μου μήνυμα είναι μετά από τόσο καιρό γιατί θεωρώ ότι μερικές φορές αν δεν έχεις κάτι να πεις είναι καλύτερο να μην λες τίποτα... (Ευχαρίστως να ποστάρω όταν έχω πληροφορίες ή εμπεριστατωμένες απόψεις αλλά να ποστάρω φατσούλες και "Γουάου" μόνο και μόνο για να δείξω ότι το διάβασα μου φαίνεται κάπως...)
    Ίσως κάποια στιγμή όταν καταφέρω να πάρω κι εγώ μοτόρι θα περάσω μια βόλτα από Ωρωπό να κεράσω καφεδάκι και "σνακ" από αυτά τα ωραία που βλέπω οτι τσιμπάς και να κάτσω να τα πούμε από κοντά να δούμε τι θα μπορούσα να μαγειρέψω πάνω στο εργαλείο... Πιστεύω οτι από κοντά απαντάς σε ερωτήσεις! Και μακάρι να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την κοινότητα με κάποιο αναλυτικό diy κάποια στιγμή!

Το σίγουρο είναι ότι έχεις κερδίσει το σεβασμό μου όπως και το forum για τις πληροφορίες που παρέχει σε όλους τους επίδοξους modders.
    Αντιλαμβάνομαι την άποψη σου απλά μην παρεξηγείς κάποιους που δεν έχουν φτάσει τα 5.418 μηνύματα!

Όπως και να 'χει καλή χρονιά σε όλους και μακάρι το 13 να είναι τυχερό!
    φιλε μου η υπογα ειναι ανοιχτη σε ολα τα μελη του forum
    τωρα θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να δεις πως τα ουαου και οι μπυριτσες κανουν την διαφορα.
    υπαρχει χαμενη μια ανακατασκευη ενος tt απο ενα παιδι στη χαλκιδα εδω μεσα.εκει λοιπον εβαψε καποια μερη με μια διαδικασια που βαφουν τις κανες στα οπλα.ποιος νεος λοιπον θα δει αυτη την σπανια τεχνικη αν δεν βαλει καποιος ενα ουαου και μια μπυριτσα για να γινει η ανακατασκευη up?

Modding Enthusiast Το avatar του/της KASIMIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lspiros Προβολή μηνύματος
    τωρα θα σου δωσω ενα παραδειγμα για να δεις πως τα ουαου και οι μπυριτσες κανουν την διαφορα.
    υπαρχει χαμενη μια ανακατασκευη ενος tt απο ενα παιδι στη χαλκιδα εδω μεσα.εκει λοιπον εβαψε καποια μερη με μια διαδικασια που βαφουν τις κανες στα οπλα.ποιος νεος λοιπον θα δει αυτη την σπανια τεχνικη αν δεν βαλει καποιος ενα ουαου και μια μπυριτσα για να γινει η ανακατασκευη up?
    Σε αυτό έχεις δίκιο... Δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου αυτό το restoration. λοιπόν!
    Τα καλύτερα έρχονται...

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Εδώ ξεστραβώνεις κόσμο για να γλυτώσει πέντε δεκάρες από τα δόντια του κάθε εξουσιοδοτημένου και δεν λένε ούτε ένα ευχαριστώ ρε Σπύρο τι να πεις ?.......
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

διακρίνω και λίγο παράπονο ???
    τι έγινε εκείνο ,,<κανε το καλό και ριξτο στον γιαλό>

το έλεγε πολλή ο πατέρας μου και μου έμεινε
    βαρέθηκα να είμαι ΠΡΟΒΑΤΟ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι : η κοινη λογικη , τελικα δεν ειναι και τοσο κοινη ....

Σπυρο μη μασας αδερφε ... η συλλογικη συνειδητοτητα των απανταχου ρεστοραδων και των ρετροθησαυρων που περιμενουν να ξαναβασιλεψουν ειναι μαζι σου !!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος Το avatar του/της nasalab
    Φίλε Σπύρο αυτά δεν τα λένε έτσι γιατί μπορεί να έρθει γείτονας με τίποτα μπύρες, έτσι απλά για ένα γεια.

Κατά τα άλλα, σου εύχομαι καλή χρονιά και keep κραξινγκ
    Μια μέρα θα ξυπνήσεις και δεν θα υπάρχει χρόνος για αυτά που πάντα ήθελες να κάνεις. Κάνε τα τώρα.
    Paulo Coelho

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    τ

Σπυρο μη μασας αδερφε ... η συλλογικη συνειδητοτητα των απανταχου ρεστοραδων και των ρετροθησαυρων που περιμενουν να ξαναβασιλεψουν ειναι μαζι σου !!

και αυτών που μόνο βλέπουν γιατί δεν έχουν ΧΧΧ ή απλά διάθεση στο γκρι της ζωής τους ....

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikosk2 Προβολή μηνύματος
    διακρίνω και λίγο παράπονο ???
    τι έγινε εκείνο ,,<κανε το καλό και ριξτο στον γιαλό>

το έλεγε πολλή ο πατέρας μου και μου έμεινε
    Δεν τίθεται θέμα καλού κακού και γιαλού. Ξαναδιάβασε το 4ο πόστ να καταλάβεις για ποιο θέμα μιλάει ο Σπύρος. Επίσης δεν τίθεται θέμα αναγνώρισης, σιγά μην περίμενε εμάς τους άσχετους ν' αναγνωρίσουμε το ταλέντο και τις γνώσεις του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

σε καθε νεα ανακατασκευη που ξεκινα μπαινω και απευθυνω χαιρετισμο και χειρα βοηθειας.αν το μελος ασχολειται μονο με το δικο του thread απλα τον αγνοω στη συνεχεια.
    Δλδ για να καταλάβω. Αν χαιρετίσεις σε ένα project και δεν απαντήσει ο δημιουργός σε εσένα και κατεπέκταση να ασχοληθεί με εσένα, αλλά με το project του και μόνο, εσύ το θεωρείς κακό πράγμα, άξιο του ''τον αγνοώ''; Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως παρμένο αυτό; Επιλογή σου, δεν λέω, αλλά επιλογή κι εμένα να το αντιλαμβάνομαι παρμένο, αν κάνω λάθος στην αντιληψή μου, διόρθωσέ με σε παρακαλώ...

Και ΕΠΙΠΛΕΟΝ από όλα αυτά. Πρότζεκτ με μηχανάκια λέμε. Όχι την φιλοσοφία για την ζωή, το σύμπαν, τα πάντα. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ασχέτως αν εμάς στο μικροκοσμό μας, μας αρέσει. Μπας και να χαλαρώναμε λίγο; Μια πλάκα είναι, και τέλος.

Για δε τα άλλα που γράφεις, πάλι έχω σοβαρές αντιρήσεις. Όχι, εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου μια παρουσίαση ενός project, τύπου ''Η Λάμψη'' και ''Καλημέρα Ζωή'' με 64 σελίδες από 10 απαντήσεις η καθεμία, που κρατάει 12 μήνες. 1 ποστ τύπου ''σήμερα τρίψαμε την βίδα του πίσω δεξιά καθρέπτη'' και μετά 25 απαντήσεις τύπου ''προχώρα μεγάλε'' και ''γουαουουουου''. Τέτοια παρουσίαση είναι πρακτικά άχρηστη, σχεδόν κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να διαβάσει σελίίίίδες επί σελίίίδων, μπας και πετύχει που και που την κύρια αφήγηση....

Αντί αυτού, προσωπικά, προτιμώ μια παρουσίαση που ολοκληρώνεται μια και όξω σε λίγη ώρα το ποστάρισμά της, από ένα project που έχει ήδη ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ ακόμα ποστάρουμε ούτε τον τίτλο, τύπου είμαι αυτός, πήρα αυτό, το βρήκα έτσι κι έτσι, έλυσα, έφτιαξα αυτό έτσι, το άλλο αλλοιώς, έδεσα, έτοιμο, δείτε. Μαζεμένο και χρήσιμο, σε όποιον το ψάξει. Και τα σχόλια, ερωτήσεις, απαντήσεις, μετά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
    Δλδ για να καταλάβω. Αν χαιρετίσεις σε ένα project και δεν απαντήσει ο δημιουργός σε εσένα και κατεπέκταση να ασχοληθεί με εσένα, αλλά με το project του και μόνο, εσύ το θεωρείς κακό πράγμα, άξιο του ''τον αγνοώ''; Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως παρμένο αυτό; Επιλογή σου, δεν λέω, αλλά επιλογή κι εμένα να το αντιλαμβάνομαι παρμένο, αν κάνω λάθος στην αντιληψή μου, διόρθωσέ με σε παρακαλώ...

Και ΕΠΙΠΛΕΟΝ από όλα αυτά. Πρότζεκτ με μηχανάκια λέμε. Όχι την φιλοσοφία για την ζωή, το σύμπαν, τα πάντα. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ασχέτως αν εμάς στο μικροκοσμό μας, μας αρέσει. Μπας και να χαλαρώναμε λίγο; Μια πλάκα είναι, και τέλος.

Για δε τα άλλα που γράφεις, πάλι έχω σοβαρές αντιρήσεις. Όχι, εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου μια παρουσίαση ενός project, τύπου ''Η Λάμψη'' και ''Καλημέρα Ζωή'' με 64 σελίδες από 10 απαντήσεις η καθεμία, που κρατάει 12 μήνες. 1 ποστ τύπου ''σήμερα τρίψαμε την βίδα του πίσω δεξιά καθρέπτη'' και μετά 25 απαντήσεις τύπου ''προχώρα μεγάλε'' και ''γουαουουουου''. Τέτοια παρουσίαση είναι πρακτικά άχρηστη, σχεδόν κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να διαβάσει σελίίίίδες επί σελίίίδων, μπας και πετύχει που και που την κύρια αφήγηση....

Αντί αυτού, προσωπικά, προτιμώ μια παρουσίαση που ολοκληρώνεται μια και όξω σε λίγη ώρα το ποστάρισμά της, από ένα project που έχει ήδη ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ ακόμα ποστάρουμε ούτε τον τίτλο, τύπου είμαι αυτός, πήρα αυτό, το βρήκα έτσι κι έτσι, έλυσα, έφτιαξα αυτό έτσι, το άλλο αλλοιώς, έδεσα, έτοιμο, δείτε. Μαζεμένο και χρήσιμο, σε όποιον το ψάξει. Και τα σχόλια, ερωτήσεις, απαντήσεις, μετά.
    σεβαστα ολα οσα γραφεις.προσπαθω να το δω και απο τη δικη σου μερια...
    δεν θα απαντησω μιας και εχει γινει πιο πανω αν διαβαστουν τα ποστ μου προσεχτικα...

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Συμφωνώ με πολυμηχανο ,ως προς το σκέλος που λέει ότι καλύτερα μια δουλειά να παρουσιάζεται σε ένα θρεντ ΧΩΡΙΣ σχόλια δικά μας...

Τα σχόλια να πηγαίνουν σε άλλο θρεντ...

Τώρα, αφού ο lspiros το βλέπει οπως το βλέπει, δε συμφωνώ, αλλά είναι δικός του λογαριασμός τι θα κάνει και τι θα λέει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Πολυμηχανος Σπυρο
    Τελευταία τροποποίηση από jimmis5; 29/12/2012 στις 09:33.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 11:18
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  3. Αν Δεν ΕΧετε Κατι Να Κανετε...
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 09:19
  4. Μην με κράξετε αλλά....