Δημοσιεύθηκε αρχικά από
Πολυμήχανος
Δλδ για να καταλάβω. Αν χαιρετίσεις σε ένα project και δεν απαντήσει ο δημιουργός σε εσένα και κατεπέκταση να ασχοληθεί με εσένα, αλλά με το project του και μόνο, εσύ το θεωρείς κακό πράγμα, άξιο του ''τον αγνοώ''; Μόνο εμένα μου φαίνεται κάπως παρμένο αυτό; Επιλογή σου, δεν λέω, αλλά επιλογή κι εμένα να το αντιλαμβάνομαι παρμένο, αν κάνω λάθος στην αντιληψή μου, διόρθωσέ με σε παρακαλώ...
Και ΕΠΙΠΛΕΟΝ από όλα αυτά. Πρότζεκτ με μηχανάκια λέμε. Όχι την φιλοσοφία για την ζωή, το σύμπαν, τα πάντα. Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, ασχέτως αν εμάς στο μικροκοσμό μας, μας αρέσει. Μπας και να χαλαρώναμε λίγο; Μια πλάκα είναι, και τέλος.
Για δε τα άλλα που γράφεις, πάλι έχω σοβαρές αντιρήσεις. Όχι, εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσει καθόλου μια παρουσίαση ενός project, τύπου ''Η Λάμψη'' και ''Καλημέρα Ζωή'' με 64 σελίδες από 10 απαντήσεις η καθεμία, που κρατάει 12 μήνες. 1 ποστ τύπου ''σήμερα τρίψαμε την βίδα του πίσω δεξιά καθρέπτη'' και μετά 25 απαντήσεις τύπου ''προχώρα μεγάλε'' και ''γουαουουουου''. Τέτοια παρουσίαση είναι πρακτικά άχρηστη, σχεδόν κανείς δεν θα κάτσει να ασχοληθεί να διαβάσει σελίίίίδες επί σελίίίδων, μπας και πετύχει που και που την κύρια αφήγηση....
Αντί αυτού, προσωπικά, προτιμώ μια παρουσίαση που ολοκληρώνεται μια και όξω σε λίγη ώρα το ποστάρισμά της, από ένα project που έχει ήδη ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ ακόμα ποστάρουμε ούτε τον τίτλο, τύπου είμαι αυτός, πήρα αυτό, το βρήκα έτσι κι έτσι, έλυσα, έφτιαξα αυτό έτσι, το άλλο αλλοιώς, έδεσα, έτοιμο, δείτε. Μαζεμένο και χρήσιμο, σε όποιον το ψάξει. Και τα σχόλια, ερωτήσεις, απαντήσεις, μετά.