Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος και κάτοχος ενός ...δυστηχώς πρώην CBF600 του2004 με 85000χιλ., γιατί μετά απο ατύχημα που ειχα με ένα τζίπ που βγήκε απο STOP και με πηρε και με σήκωσε....ευτηχως ειμαι καλά, όμως το μωρό μου δυστηχώς θα παει για ολική.
Θα ήθελα την βοήθεια σας όσον αφορά το συνεργειο που την εχω πάει εδω και ενα μήνα και ειναι εκει, στο Πειραιά. Τηλ σήμερα στο μάστορα και του λεω θα στειλω γερανό να την πάρουν για να παει για ολική και μου λεει οκ αλλα θελω εγω 40€ (τα οποία θα σου δωσει πίσω η ασφαλιστική που θα σε πληρώσει με την απόδηξη που θα σου κόψω, πραγμα που δεν ισχυει το ρώτησα!!!!) γιατι εφαγα ενα 2ωρο να βγαλω την προσφορα που έδωσα στην ασφαλιστική σου και που την έστειλα στο πραγματογνώμονα!!!!!!!!!! Οσο για τη φύλαξη που την έχω τόσο καιρο δεν θα σου παρω κάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εδω θέλω την βοήθεια σας γιατι ρωτησα 2 αλλα συνεργεια καθώς και 2 ασφαλιστικές και μου ειπαν οτι αυτο δεν υπάρχει δεν γίνετε κανονικά ποτέ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ? γιατι και εγω νομιζω οτι ο τυπος με δουλευει ασχετος αν ημουν πελατης του ολα αυτα τα χρόνια και του τα εσκαγα κανονικά.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω απάντησεις σας