καλησπερα..θα ηθελα να με βοηθησετε οποιος εχει την διαθεση..
θελω να παρω το cb 400sf..λοιπον ..εχω βρει σε μια αντιπροσωπεια ενα με πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα το 2000..
μου το αφηνει 1250 ευρω..μου ειπε οτι εχει κανει γενικο σερβις ..φοραει εξατμισουλα (οχι την μαμα) κ επισης μου ειπε οτι θα μου δωσει 1 χρονο εγγυηση εαν κανω τα σερβις σε αυτον οσο εχω την εγγυηση!
κ βρισκω κ απο ιδιωτες μηχανες..εχω βρει πχ ενα του '98 στα 1200 ευρω(το μπλε το χρωματακι με χαλαει βεβαια-εχει φθαρει κ λιγο το χρωμα στην ουρα του)..κ ενα του '01 σε μολυβι χρωμα,με καινουργια λαστιχα στα 1500 ευρα!(του ειπα να μου το κατεβασει λιγο για να το σκεφτω να το παρω κ ητανε ανενδοτος στα 1500)
δεν ξερω τι να κανω..τι να παρω..! σκεφτηκα μηπως θα ητανε καλυτερα να παρω αυτο απο την αντιπροσωπεια,το οποιο δεν μετακινειται..κ σκεφτηκα οτι αυτο ισως το πηγε καποιος εκει για πουλημα κ πηρε κατι καινουργιο..οποτε δεν θα το ειχε για πεταμα οπως πολλοι ιδιωτες που τα πουλανε!
τεινω μπρος την αντιπροσωπεια παντως..γιατι δεν θελω να δωσω 1500 ευρω για μηχανη 10ετιας κ βαλε..με κατι παραπανω παιρνεις πολυ πιο καινουργια μηχανη! δωστε μου καμια συμβουλη plz)