Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: help guys!!

Μέλος

Smile help guys!!

καλησπερα..θα ηθελα να με βοηθησετε οποιος εχει την διαθεση..
    θελω να παρω το cb 400sf..λοιπον ..εχω βρει σε μια αντιπροσωπεια ενα με πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα το 2000..
    μου το αφηνει 1250 ευρω..μου ειπε οτι εχει κανει γενικο σερβις ..φοραει εξατμισουλα (οχι την μαμα) κ επισης μου ειπε οτι θα μου δωσει 1 χρονο εγγυηση εαν κανω τα σερβις σε αυτον οσο εχω την εγγυηση!
    κ βρισκω κ απο ιδιωτες μηχανες..εχω βρει πχ ενα του '98 στα 1200 ευρω(το μπλε το χρωματακι με χαλαει βεβαια-εχει φθαρει κ λιγο το χρωμα στην ουρα του)..κ ενα του '01 σε μολυβι χρωμα,με καινουργια λαστιχα στα 1500 ευρα!(του ειπα να μου το κατεβασει λιγο για να το σκεφτω να το παρω κ ητανε ανενδοτος στα 1500)
    δεν ξερω τι να κανω..τι να παρω..! σκεφτηκα μηπως θα ητανε καλυτερα να παρω αυτο απο την αντιπροσωπεια,το οποιο δεν μετακινειται..κ σκεφτηκα οτι αυτο ισως το πηγε καποιος εκει για πουλημα κ πηρε κατι καινουργιο..οποτε δεν θα το ειχε για πεταμα οπως πολλοι ιδιωτες που τα πουλανε!
    τεινω μπρος την αντιπροσωπεια παντως..γιατι δεν θελω να δωσω 1500 ευρω για μηχανη 10ετιας κ βαλε..με κατι παραπανω παιρνεις πολυ πιο καινουργια μηχανη! δωστε μου καμια συμβουλη plz )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastasaki Προβολή μηνύματος
    καλησπερα..θα ηθελα να με βοηθησετε οποιος εχει την διαθεση..
    θελω να παρω το cb 400sf..λοιπον ..εχω βρει σε μια αντιπροσωπεια ενα με πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην ελλαδα το 2000..
    μου το αφηνει 1250 ευρω..μου ειπε οτι εχει κανει γενικο σερβις ..φοραει εξατμισουλα (οχι την μαμα) κ επισης μου ειπε οτι θα μου δωσει 1 χρονο εγγυηση εαν κανω τα σερβις σε αυτον οσο εχω την εγγυηση!
    κ βρισκω κ απο ιδιωτες μηχανες..εχω βρει πχ ενα του '98 στα 1200 ευρω(το μπλε το χρωματακι με χαλαει βεβαια-εχει φθαρει κ λιγο το χρωμα στην ουρα του)..κ ενα του '01 σε μολυβι χρωμα,με καινουργια λαστιχα στα 1500 ευρα!(του ειπα να μου το κατεβασει λιγο για να το σκεφτω να το παρω κ ητανε ανενδοτος στα 1500)
    δεν ξερω τι να κανω..τι να παρω..! σκεφτηκα μηπως θα ητανε καλυτερα να παρω αυτο απο την αντιπροσωπεια,το οποιο δεν μετακινειται..κ σκεφτηκα οτι αυτο ισως το πηγε καποιος εκει για πουλημα κ πηρε κατι καινουργιο..οποτε δεν θα το ειχε για πεταμα οπως πολλοι ιδιωτες που τα πουλανε!
    τεινω μπρος την αντιπροσωπεια παντως..γιατι δεν θελω να δωσω 1500 ευρω για μηχανη 10ετιας κ βαλε..με κατι παραπανω παιρνεις πολυ πιο καινουργια μηχανη! δωστε μου καμια συμβουλη plz )
    Ότι και να πάρεις να έχει περάσει ΚΤΕΟ.

Να το δει μηχανικός που εμπιστεύεσαι κλπ.

1500 είναι ΠΟΛΛΑ όμως για sf
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    KTEO???? μαλιστα..δηλαδη πρεπει να το ρωταω κ αυτο απο δω κ περα!!!
    και να σε ρωτησω..απο την αντιπροσωπεια πως θα το δει μηχανικος δικος μου???? οι μηχανικοι περιμενουν να τους το πας στο συνεργειο για να στο κοιταξουν!!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    νομιζω οτι αν εχει αδεια μετα το 98 δεν περναει ακομα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι δεν έχεις ιδέα

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    http://www.moto.gr/forums/calendar.p...-1-1&e=105&c=1

και εδώ όλη η απόφαση http://www.patt.gov.gr/main/attachme...tosikletes.pdf
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μέλος
    h version S ειναι καλυτερη απο την απλη εκδοση??? γιατι με την απλη εκδοση κ το ασημι μοτερ το εχω βρει με 1250 ευρω ...
    θα σας δειξω 2 φωτογραφιες τελοςπαντων γιατι κουραστηκα με τις περιγραφες!!!
    το ενα ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3078511/ (αυτο εδω ειναι που ελεγα ποιο πανω οτι εχω βρει με 1500)
    (νομιζω πως αυτο εδω ειναι ιδιο με αυτο -->http://www.xe.gr/automoto/used-bikes...-23759524.html εαν πεφτω εξω ας μου το πει καποιος γιατι εμενα μου μοιαζουν για ιδια)

και το αλλο που εχω δει στα 1250 ευρω ειναι αυτο εδω --> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3206815/
    πειτε μου γνωμες

σε ξερω προσωπικα?
    Νομίζω όχι αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας. Δες το ποστ του julius.

h version S ειναι καλυτερη απο την απλη εκδοση??? γιατι με την απλη εκδοση κ το ασημι μοτερ το εχω βρει με 1250 ευρω ...
    θα σας δειξω 2 φωτογραφιες τελοςπαντων γιατι κουραστηκα με τις περιγραφες!!!
    το ενα ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3078511/ (αυτο εδω ειναι που ελεγα ποιο πανω οτι εχω βρει με 1500)
    (νομιζω πως αυτο εδω ειναι ιδιο με αυτο -->http://www.xe.gr/automoto/used-bikes...-23759524.html εαν πεφτω εξω ας μου το πει καποιος γιατι εμενα μου μοιαζουν για ιδια)

και το αλλο που εχω δει στα 1250 ευρω ειναι αυτο εδω --> http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3206815/
    πειτε μου γνωμες
    Ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαφορές. Επίσης από φωτογραφίες δεν βγάζεις άκρη αν μια μηχανή είναι ΟΚ ή όχι. Σαφώς αυτή με τα 1500 οπτικά τουλάχιστον είναι κούκλα αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Αυτή με τα 1250, έχει bagster στο ντεπόζιτο που πρέπει να βγει να δεις αν έχει φάει κανένα χτύπημα εκεί. Γενικά θα πρέπει να τις δει μηχανικός που ξέρεις (εσύ ή κάποιος γνωστός σου)

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Νομίζω όχι αλλά είναι άσχετο με το θέμα μας. Δες το ποστ του julius.
    υπαρχουν και πιο ευγενικοι τροποι να πεις σε καποιον οτι αυτο που λεει ειναι λαθος.
    δεν ειμαστε φιλαρακια.
    μεχρι προσφατα νομιζω ηταν να περασουν οσα ηταν μεχρι το 98.
    δεν ημουν σιγουρος για αυτο εβαλα το "νομιζω" μπροστα ωστε να αντιμετοπιστω αναλογως.
    ωραιο το ποστ του τζουλιους χρησιμο...

Μέλος
    καλως τα παιδια!! ναι το ειδα το ποστ..ωραιο κ χρησιμο!! εαν καταλαβα καλα..εαν η μηχανη ειναι απο '98 κ πιο κατω ..δεν χρειαζεται κτεο ? γιατι το ποστ λεει απο 1/1/1999 πρωτη αδεια..!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ουσιαστικά δεν υπάρχουν διαφορές. Επίσης από φωτογραφίες δεν βγάζεις άκρη αν μια μηχανή είναι ΟΚ ή όχι. Σαφώς αυτή με τα 1500 οπτικά τουλάχιστον είναι κούκλα αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Αυτή με τα 1250, έχει bagster στο ντεπόζιτο που πρέπει να βγει να δεις αν έχει φάει κανένα χτύπημα εκεί. Γενικά θα πρέπει να τις δει μηχανικός που ξέρεις (εσύ ή κάποιος γνωστός σου)
    σνιπερ μου σορρυ!! η φωτο με το bagster ειναι απλα ενδεικτικη..αυτη τη μηχανη χωρις το bagster την βρηκα σε αντιπροσωπεια! οποτε πως θα την παρω την συγκεκριμενη για να την δει δικος μου μηχανικος εφοσον ειναι στην αντιπροσωπεια μεσα????

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    καλως τα παιδια!! ναι το ειδα το ποστ..ωραιο κ χρησιμο!! εαν καταλαβα καλα..εαν η μηχανη ειναι απο '98 κ πιο κατω ..δεν χρειαζεται κτεο ? γιατι το ποστ λεει απο 1/1/1999 πρωτη αδεια..!!
    χρειάζεται, για την ακρίβεια θα πρέπει να έχει περάσει ήδη εντός του 2012

σνιπερ μου σορρυ!! η φωτο με το bagster ειναι απλα ενδεικτικη..αυτη τη μηχανη χωρις το bagster την βρηκα σε αντιπροσωπεια! οποτε πως θα την παρω την συγκεκριμενη για να την δει δικος μου μηχανικος εφοσον ειναι στην αντιπροσωπεια μεσα????
    θα πας εκει με τον μηχανικό.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. help guys!!
    από yasexaki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 09:52
  2. Rs 125 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!help Guys
    από aparadektos4 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 18:31
  3. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 15:53
  4. guys help me!!!!!
    από ntantoum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 11:23