παιζει οντως να τον μαζεψουν...
αλλα
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ οτι και να πουμε
Τελευταία τροποποίηση από Corvo; 20/02/2013 στις 09:00.
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
άντε και τον μαζέυανε; και τι θα του κάνανε;
δηλαδή τον άλλο που σκαρφαλώνει στα κτίρια και πού και πού τον μαζεύουν τι έγινε;
ωραιος.......![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
εμενα μου κανει εντυπωση που δειχνει αρκετες φορες τη φατσα του.
'Νταξ μωρέ, μην τρελαίνεστε, από τον Πύργο των Αθηνών πήδηξε, όχι από τον Πύργο της Petronas![]()
για την ακριβεια απ τον πυργο ΑΠΟΛΛΩΝ πηδηξε!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Και εγώ θα γούσταρα να έπεφτα με αλεξίπτωτο και να κάνω διάφορα που δεν έχω κάνει και δεν θα κάνω ποτέ.
Προσωπικά πάντως δεν μου φαίνεται και τίποτα το φοβερά δύσκολο αυτό που έκανε (εννοείται για κάποιον που ξέρει, όχι να πάω να πηδήξω εγώ !!).
Δηλαδή αυτοί που πέφτουν από αεροπλάνο και σημαδεύουν ένα στόχο στο έδαφος πόσο πιο εύκολη πτώση έχουν;
Το θέμα όμως είναι ότι τα "εμπόδια" στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν αληθινά, ζωντανά και ανυποψίαστα.
Και το ερώτημα είναι απλά ποιος δίνει το δικαίωμα στον κάθε τέτοιο "τυπά" που θέλει να γίνει διάσημος ή απλά να κάνει την κ@βλ@ του να διακινδυνεύει ακόμα και τη ζωή άλλων ανθρώπων;;;
![]()
Μεγάλος κάγκουρας . Αν προσγειωνόταν απάνω σε παιδικό καρότσι ??
Modenas Kriss 125
ενταξει ρε παιδια ουτε σε κανα μηχανακι επεσε ,ουτε σε καροτσι,
σχολιαζουμε αυτο που εγινε,χωρις τα αν...
sergiosm ,επειδη εχω αρκετες πτωσεις με αλεξιπτωτο και στον στρατο αλλα και μετα,εχω να σου πω οτι αυτο που εκανε ειναι παρα πολυ δυσκολο.
παιζει με δεκατα του δευτερολεπτου,αν αργουσε ελαχιστα παραπανω ή κατι πηγαινε για λιγο στραβα ,το λιγοτερο που θα ειχε ειναι σπασμενα κοκαλα παντου.
ειναι πολυ χαμηλο το υψος και δεν χωραει ουτε ενα λαθακι,πολυ απλα γιατι δεν εχεις το χρονο να διορθωσεις.