Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: steed 400 πρόβλημα

Νέο μέλος

steed 400 πρόβλημα

Καλησπέρα. Πριν λίγο γυρνώντας προς το σπίτι το steedaki τα έπαιξε. Μόλις είχα γυρίσει σε ρεζέρβα, 1η,2ερα 3η κανει ένα τσαφ, το γκάζι για λίγο δεν ανταποκρίνετε και μου σβήνει. Σταματάω, μίζα τίποτα.Για να πάρει πρέπει ή να ανοίξω το τσοκ ή να δίνω πολύ γκάζι ταυτόχρονα με τις μιζιές ενώ πριν το τσαφ όλα καλά. Όταν πάρει ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Συμπεριφέρεται όπως όταν δεν έχει βενζίνη με την διαφορά οτι στα μεσαία και στα ψηλά δίνει κανονικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο ήχος που κάνει στα μεσαία-ψηλά. Πολύ άσχημος ήχος και μου δίνει την εντύπωση πως έχει χοντρό πρόβλημα. Επίσης παρατήρησα άσπρο καπνό στο ρελαντί και περισσότερο στις ψηλές στροφές. Έχει κανείς καμια ιδέα?

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    δες τα λάδια σε τι κατάσταση είναι (αν είναι σαν σαπουνάδα, σημαίνει νερό )

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DooKie Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα. Πριν λίγο γυρνώντας προς το σπίτι το steedaki τα έπαιξε. Μόλις είχα γυρίσει σε ρεζέρβα, 1η,2ερα 3η κανει ένα τσαφ, το γκάζι για λίγο δεν ανταποκρίνετε και μου σβήνει. Σταματάω, μίζα τίποτα.Για να πάρει πρέπει ή να ανοίξω το τσοκ ή να δίνω πολύ γκάζι ταυτόχρονα με τις μιζιές ενώ πριν το τσαφ όλα καλά. Όταν πάρει ΣΕΡΝΕΤΑΙ. Συμπεριφέρεται όπως όταν δεν έχει βενζίνη με την διαφορά οτι στα μεσαία και στα ψηλά δίνει κανονικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο ήχος που κάνει στα μεσαία-ψηλά. Πολύ άσχημος ήχος και μου δίνει την εντύπωση πως έχει χοντρό πρόβλημα. Επίσης παρατήρησα άσπρο καπνό στο ρελαντί και περισσότερο στις ψηλές στροφές. Έχει κανείς καμια ιδέα?

τσέκαρε συμπίεση.αν βλέπεις άσπρο καπνό καίει λάδια...
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    μαλλον δουλευει μονοκυλινδρο απο ρευμα
    τσεκαρεις μποιζι, πιπες, μπουζοκαλωδια κλπ

Είπες ότι μόλις είχες γυρίσει ρεζέρβα.
    Άρα εγώ στη θέση σου θα άρχιζα με ένα καθάρισμα καρμπυρατερ μήπως πήρε τίποτα σκουπίδια από τον πάτο του ρεζερβουαρ γυρνώντας ρεζέρβα.
    Μετά έλεγχο μπουζί αν είναι καθαρά και αν κατεβάζουν ρεύμα και τα δύο.
    Αν όλα τα παραπάνω είναι εντάξει τότε έναν έλεγχο στα λάδια αν έχουν πάρει μέσα νερα.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LKOSTAS Προβολή μηνύματος
    Είπες ότι μόλις είχες γυρίσει ρεζέρβα.
    Άρα εγώ στη θέση σου θα άρχιζα με ένα καθάρισμα καρμπυρατερ μήπως πήρε τίποτα σκουπίδια από τον πάτο του ρεζερβουαρ γυρνώντας ρεζέρβα.
    .
    To αυτο....εχεις νερο στα καρμπ.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά ήταν λιγο απο όλα. Καρμπ σε τραγική κατάσταση 2/4 μπουζι off όπως και 2/4 μπουζόπιπες off.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF