Πατρινοί τι λέει;Θα παιχτεί καμιά συνάντηση;Να σας γνωρίσουμε και να κανονίσουμε και καμιά ..απόδραση;
Πατρινοί τι λέει;Θα παιχτεί καμιά συνάντηση;Να σας γνωρίσουμε και να κανονίσουμε και καμιά ..απόδραση;
..
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν θες αυριο κοβουμε πιτα στον Μωλο η Αχ.Λε.Μο περνα περαστε να τα πουμε θα εχει μηχανκια και φασαρια!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Κι εμενα λιγο μακρια μΕ πεφτει(και ΔΕΝ εχω και μηχανακι).Αλλα κατα το διαστημα 8-12 Μαρτιου θα βρισκομαι Πατρα.Οποτε,με τον αστραποβολο ρυθμο που κανονιζονται οι εκει συναντησεις,μπορουμε να βρεθουμε τοτεΣ![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
ti kernas?
gia na soy poyme kai ti 8a pexti dld
Λινατσααααα κερναω αερα στα λαστιχα κερνας βενζινα που χαθηκες ρεεεε ..![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
εσυ χαθηκες ρε εγω χαθηκα??? :P
Εγώ είμαι μέσααλλά από αύριο απόγευμα θα βρέχει για καμιά βδομάδα... http://meteo.gr/cf.asp?city_id=10
![]()
Αν Γεμίσετε μπαταρίες για καμιά βόλτα εγώ είμαι μέσα...Αν και είμαι Αθήνα θα έρθω...
Braaaaaaaaaaaaaaaaaapppp Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!!! Ο εγκέφαλος πρέπει να λειτουργεί σε MODE 010001110001
κανονιστε weekend θα ειμαι στο Πατρας...αντε βασκα κανε τα κουμαντα σου![]()
ΕΓΩ ΚΑΙ MPAMPIS 200 μεσα για κυριακη πρωι αλλα μεχρι το μεσημερι το αργοτερο 13:30 μετα δουλευουμε τον κοσμο....