Καλημέρα σε όλους ...
Να ρωτήσω, αν ξέρετε και αν υπάρχει, κάποιο πρόγραμμα, που να μου επιτρέπει να σπάσω ένα βίντεο 2 - 3 δευτερολέπτων, σε καρέ, και μετά να τυπώσω κάποια από αυτά ή και όλα ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλημέρα σε όλους ...
Να ρωτήσω, αν ξέρετε και αν υπάρχει, κάποιο πρόγραμμα, που να μου επιτρέπει να σπάσω ένα βίντεο 2 - 3 δευτερολέπτων, σε καρέ, και μετά να τυπώσω κάποια από αυτά ή και όλα ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Για να μην μπλεκεις μπορεις να το κανεις και μεσω vlc.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αν δεν έχεις και τίποτα τρελές απαιτήσεις, βάλτο full-screen, κάνε pause στα καρέ που θέλεις και πάτα PrtScn.
Κατ΄αρχήν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Στα δια ταύτα :
@ Mr. sapadak : Το κατέβασα αλλά δεν ...παίζει. Δεν βρίσκει το αρχείο, κι όταν με τα πολλά το βρει δεν το ανοίγει - μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη.
@ Mr. gcrook : Το VLC δοκιμάστηκε πρώτο πρώτο αλλά δεν βρήκα τέτοια δυνατότητα.
@ Mr. nikos_abel : Ναι, δυστυχώς έχω υπερβολικές απαιτήσεις, μιλάμε για ιατρικό βίντεο ....
Κάτι άλλο ;
Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...
Βαγγέλη, το πρόβλημά σου είναι στο ότι δεν πετυχαίνεις "καθαρή" εικόνα στην παύση ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
mplayer -vo jpeg
☠☠☠
Τελευταία τροποποίηση από CIRUS; 13/03/2013 στις 15:35.
Το πρώτο δούλεψε, κι επιτέλους ησύχασα .....Ευχαριστώ πολύ CIROUS
Αντώνη, η ποιότητα είναι πολύ καλή και η εικόνα πεντακάθαρη αλλά δεν μπορώ να κάνω 20, 40 ή και 60 pause και print σε κάθε βίντεο και να έχω από 4 μέχρι και 10 βίντεο κάθε φορά. Επίσης πρέπει να ταιριάξω σε ένα Α4 ή Α3 αρκετές εικόνες μαζί. Το πρόγραμμα του φίλου με διευκόλυνε πάρα πολύ. Περισσότερα από κοντά ......μάλλον χτυπήσαμε καλή φλέβα ....