Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: GS 1200 του 2004-2005 ή VARADERO του 2008-2009;

Νέο μέλος

GS 1200 του 2004-2005 ή VARADERO του 2008-2009;

…με 5000€ που διαθέτω. Πείτε μου τι γνώμη σας please.

Το θέλω για μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη 2καβαλο και φορτωμένο ανάλογα.

Ευχαριστώ

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    GS αρκετά πιο καινούριο μηχανάκι, καίει λιγότερο & καλύτερο στήσιμο. Ψάξε το όμως να είναι σε καλή κατάσταση.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Απαραιτητα ψαχνεις 1000+ κυβικά?

Αν ναι βαραντερακι για να σε αγαπησει ο συνεπιβάτης περισσοτερο

gs αλλα δες το θεμα που ειχαν με το σερβο και σε αφηνε, διαφορετικα θα προτινα β-στρομ... και τσαμπα και τα κανει ολα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Θα έχεις και ρέστα.. Αν ήθελα 1000 αυτό
    .
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3268533/
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Τα πρωτα GS μεχρι το 2006 ειχαν θεματα...Ειδικα με την υποβοηθηση των φρενων! Οταν εψαχνα για GS,ολοι οι ιδιοκτητες του μου ελεγαν να παρω καποιο απο το 2007 και μετα,ιδιως ομως αυτα του 2007 εχουν βγει τα πιο "σκυλια". Μονο για τετοιο πηγαινε αν καταληξεις τελικα σε GS.

Για το Varadero δεν εχω αποψη,μιας και δεν το εχω οδηγησει.

Το GS που εχω οδηγησει ειναι φανταστικο. Χαμηλο κεντρο βαρους,αναρτησεις και φρενα για βραβειο. Και πωρωτικος ηχος απο τον boxer!!! Δεν καιει πολυ,μην ακους 1200 κυβικα και τρελενεσαι,σε προσφατο ταξιδι δικαβαλο εκαψε 5.2L/100km σε επαρχιακο δρομο αλλα και σε εθνικη οδο!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Τα πρωτα GS μεχρι το 2006 ειχαν θεματα...Ειδικα με την υποβοηθηση των φρενων! Οταν εψαχνα για GS,ολοι οι ιδιοκτητες του μου ελεγαν να παρω καποιο απο το 2007 και μετα,ιδιως ομως αυτα του 2007 εχουν βγει τα πιο "σκυλια". Μονο για τετοιο πηγαινε αν καταληξεις τελικα σε GS.

Για το Varadero δεν εχω αποψη,μιας και δεν το εχω οδηγησει.

Το GS που εχω οδηγησει ειναι φανταστικο. Χαμηλο κεντρο βαρους,αναρτησεις και φρενα για βραβειο. Και πωρωτικος ηχος απο τον boxer!!! Δεν καιει πολυ,μην ακους 1200 κυβικα και τρελενεσαι,σε προσφατο ταξιδι δικαβαλο εκαψε 5.2L/100km σε επαρχιακο δρομο αλλα και σε εθνικη οδο!

Για τα φρένα προσυπογράφω κι εγώ, έπαθα πλάκα όταν το πρωτοκαβάλησα, λες και ρίχνεις την άγκυρα του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" ένα πράγμα!!!
    Edit: Τώρα είδα ότι αναφέρεσαι σε μοντέλο 2004-2005 για τα φρένα των οποίων δε μπορώ να εκφέρω γνώμη

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    στα λεφτα αυτα βρισκεις Βαραντερακι μκ2 απροβληματιστο....! Σε ταχυτητες ταξιδιου 140-160 ρολαρει καλυτερα απο τη μπεμπα !

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Για τα φρένα προσυπογράφω κι εγώ, έπαθα πλάκα όταν το πρωτοκαβάλησα, λες και ρίχνεις την άγκυρα του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" ένα πράγμα!!!
    Edit: Τώρα είδα ότι αναφέρεσαι σε μοντέλο 2004-2005 για τα φρένα των οποίων δε μπορώ να εκφέρω γνώμη
    Τα πρώτα μοντέλα είχαν σεβρομηχανισμο στα φρένα αλλά ύστερα από αρκετά fails,η BMW το άλλαξε στα μοντέλα από το 2007 και μετά. Από πολλούς ιδιοκτήτες είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην έχουν φρένα αν δεν είχε ρεύματα το μηχανάκι. Αποτι είχα διαβάσει ένας Γερμανός έτρεξε την εταιρία στα δικαστήρια αφού παραλίγο να σκοτωθεί!

Αυτό που καβαλησα εγώ ήταν adventure του '07. Δεν έγραψα για αυτά που δε μου άρεσαν...
    -Σε ταχύτητες άνω των 140 ναι μεν είναι πλοίο αλλά ο boxer δουλεύει σε πολλές στροφές και ακούγεται αρκετά. Και να φανταστείς ότι από το 2008 και μετά κοντιναν κι άλλο τη τελική σχέση μετάδοσης!
    Αυτό και μόνο δε μου άρεσε!!!!!

Θεωρώ πως πρέπει να τα οδηγησεις και τα δυο. Μετά θα δεις αν αξίζει να κανεις υπομονή για να πάρεις ένα GS! Αλλιώς χτυπά ένα Varadero...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Τα πρώτα μοντέλα είχαν σεβρομηχανισμο στα φρένα αλλά ύστερα από αρκετά fails,η BMW το άλλαξε στα μοντέλα από το 2007 και μετά. Από πολλούς ιδιοκτήτες είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην έχουν φρένα αν δεν είχε ρεύματα το μηχανάκι. Αποτι είχα διαβάσει ένας Γερμανός έτρεξε την εταιρία στα δικαστήρια αφού παραλίγο να σκοτωθεί!

Αυτό που καβαλησα εγώ ήταν adventure του '07. Δεν έγραψα για αυτά που δε μου άρεσαν...
    -Σε ταχύτητες άνω των 140 ναι μεν είναι πλοίο αλλά ο boxer δουλεύει σε πολλές στροφές και ακούγεται αρκετά. Και να φανταστείς ότι από το 2008 και μετά κοντιναν κι άλλο τη τελική σχέση μετάδοσης!
    Αυτό και μόνο δε μου άρεσε!!!!!

Θεωρώ πως πρέπει να τα οδηγησεις και τα δυο. Μετά θα δεις αν αξίζει να κανεις υπομονή για να πάρεις ένα GS! Αλλιώς χτυπά ένα Varadero...
    Ναι μάλλον για Varadero το βλέπω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Throttleman11 Προβολή μηνύματος
    Ναι μάλλον για Varadero το βλέπω

Έχε παρέα και ένα βενζινάδικο

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Έχε παρέα και ένα βενζινάδικο
    Μηπως μπερδευτηκες ρε μποι?
    Δε κοιταει για ΜΚΙ, αλλα το ψεκαστο με το 6αρι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Μηπως μπερδευτηκες ρε μποι?
    Δε κοιταει για ΜΚΙ, αλλα το ψεκαστο με το 6αρι

Στα 140 δεν θα είναι στα 7,5lt/100 ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Στα 140 δεν θα είναι στα 7,5lt/100 ;

Οχι φιλε μου 7,5 καιει στην Πολη......εξω θα δεις 5,5 εως 6,5 βαρια.........

Throttleman11
    Φιλε μου αν θες μηχανη δεν σπαω δεν χαλαω.......παρε varadero και θα την χαρείς όσο δεν παει αλλο!!!!!!την φορτώνεις σαν γα'ι'δαρο και βουρ στον πατσα!!!!!!
    ροδα,τσαντα και κοπανα

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ 2005
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2005, 16:56
  2. Η M1 του 2004 δωρο στον Vale....
    από gmakris στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 11:39
  3. Απαντήσεις: 3