…με 5000€ που διαθέτω. Πείτε μου τι γνώμη σας please.
Το θέλω για μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη 2καβαλο και φορτωμένο ανάλογα.
Ευχαριστώ
…με 5000€ που διαθέτω. Πείτε μου τι γνώμη σας please.
Το θέλω για μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη 2καβαλο και φορτωμένο ανάλογα.
Ευχαριστώ
GS αρκετά πιο καινούριο μηχανάκι, καίει λιγότερο & καλύτερο στήσιμο. Ψάξε το όμως να είναι σε καλή κατάσταση.
Απαραιτητα ψαχνεις 1000+ κυβικά?
Αν ναι βαραντερακι για να σε αγαπησει ο συνεπιβάτης περισσοτερο![]()
gs αλλα δες το θεμα που ειχαν με το σερβο και σε αφηνε, διαφορετικα θα προτινα β-στρομ... και τσαμπα και τα κανει ολα...
Θα έχεις και ρέστα.. Αν ήθελα 1000 αυτό
.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3268533/
aleaxzafeir
Τα πρωτα GS μεχρι το 2006 ειχαν θεματα...Ειδικα με την υποβοηθηση των φρενων! Οταν εψαχνα για GS,ολοι οι ιδιοκτητες του μου ελεγαν να παρω καποιο απο το 2007 και μετα,ιδιως ομως αυτα του 2007 εχουν βγει τα πιο "σκυλια". Μονο για τετοιο πηγαινε αν καταληξεις τελικα σε GS.
Για το Varadero δεν εχω αποψη,μιας και δεν το εχω οδηγησει.
Το GS που εχω οδηγησει ειναι φανταστικο. Χαμηλο κεντρο βαρους,αναρτησεις και φρενα για βραβειο. Και πωρωτικος ηχος απο τον boxer!!! Δεν καιει πολυ,μην ακους 1200 κυβικα και τρελενεσαι,σε προσφατο ταξιδι δικαβαλο εκαψε 5.2L/100km σε επαρχιακο δρομο αλλα και σε εθνικη οδο!
στα λεφτα αυτα βρισκεις Βαραντερακι μκ2 απροβληματιστο....! Σε ταχυτητες ταξιδιου 140-160 ρολαρει καλυτερα απο τη μπεμπα !
Ευχαριστώ πολύ!
Τα πρώτα μοντέλα είχαν σεβρομηχανισμο στα φρένα αλλά ύστερα από αρκετά fails,η BMW το άλλαξε στα μοντέλα από το 2007 και μετά. Από πολλούς ιδιοκτήτες είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να μην έχουν φρένα αν δεν είχε ρεύματα το μηχανάκι. Αποτι είχα διαβάσει ένας Γερμανός έτρεξε την εταιρία στα δικαστήρια αφού παραλίγο να σκοτωθεί!
Αυτό που καβαλησα εγώ ήταν adventure του '07. Δεν έγραψα για αυτά που δε μου άρεσαν...
-Σε ταχύτητες άνω των 140 ναι μεν είναι πλοίο αλλά ο boxer δουλεύει σε πολλές στροφές και ακούγεται αρκετά. Και να φανταστείς ότι από το 2008 και μετά κοντιναν κι άλλο τη τελική σχέση μετάδοσης!
Αυτό και μόνο δε μου άρεσε!!!!!
Θεωρώ πως πρέπει να τα οδηγησεις και τα δυο. Μετά θα δεις αν αξίζει να κανεις υπομονή για να πάρεις ένα GS! Αλλιώς χτυπά ένα Varadero...
ροδα,τσαντα και κοπανα