Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Από fazer σε ktm

Νέο μέλος

Από fazer σε ktm

geia sas paidia , eimai katoxos yamaha fazer 600 (2005), h alh8eia einai oti to exw ena xrono kai to bare8ika. etuxe na odhghsw ktm prestige (2004) kai me sunarpase o tropos pou mporei na odhgh8ei to mhxanaki auto kai na pai3eis..

to 8ema einai oti eimai asxetos apo super motard dioti oti mhxanaki eixa htan super sport h' street.den 3erw tipota gia service,a3iopistia,spasmena moter akoune ta aytia mou..ti ginete?

pera apo to prestige pou odhghsa , blepontas se aggelies sto car mou aresan (emfanisiaka) ktm 625, ktm 640 , ktm 690.

an mporei kapios na pei thn gnwmh tou.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αν σε παίρνει οικονομικά δούκα 690 να γουστάρεις οδήγηση... εγώ το 640ADV είχα χωρίς προβλήματα για 55κ χιλιόμετρα και μετά 990ADV πάλι χωρίς θέματα...
    τώρα έχω και Fazer(1999)...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αν σου αρέσουν τα μοτάρτ , είσαι στο σωστό δρόμο . Αν τα συντηρείς όπως πρέπει , θα έχεις ένα πιστόλι μονίμως έτοιμοπόλεμο .

Κάποιες βλέβες έβγαζαν τα μονοκύλινδρα ,αλλά αυτό το διορθώσανε από το 03 και μετά .

Για το 625 που λες ...Κοίτα να οδηγήσεις κανένα πρώτα , γιατί δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα . Το φτιάξανε από το εργοστάσιο να ξυρίζει ... Φοράει από μαμά fcr καπμπ και ξεμακραίνει τα χέρια .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    ktm φιλαρακι!...ολα τα αλλα ειναι απλααα.......μηχανακια!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Νέο μέλος
    θα παω να δω 2 μηχανακια αυριο: 1) ktm dule (2004, 20.000km, 2600euro)
    2)Husqvarna sm 610(2005 , 18.000 km, 2900euro):a015:

τις τιμες απλα τις αναφερω,δεν παιζουν μετρητα,μονο ανταλλαγη.και επισης δεν εχω μηχανικο για τετοια μηχανακια , δυστηχως απλα θα τα δω με εναν φιλο μου που ειναι ktm-ακιας εδω και 6 χρονια κατοχος.

δεν θα βγαλω πολλα συμπερασματα, τουλαχιστον να τα οδηγησω και να τα δω απο κοντα. Για να ειμαι ειλικρινεις δεν εχω δει ποτε μου husqvarna απο κοντα.....μονο απο φωτο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από trelf Προβολή μηνύματος
    ktm φιλαρακι!...ολα τα αλλα ειναι απλααα.......μηχανακια!
    οντως, στο ΚΤΜ με την αγορα σου μεταβιβαζουν και καρτα απεριοριστων για το συνεργειο
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    οντως, στο ΚΤΜ με την αγορα σου μεταβιβαζουν και καρτα απεριοριστων για το συνεργειο
    οι κακές οι γλωσσες που ζηλευουν τα λενε αυτα !...25.000 πολεμικα χμ μέχρι στιγμης απροβληματιστα το adventure !

Όσοι δεν γουστάρουν ΚΤΜ , ας μην πάρουν .

Αυτοί με τα ΚΤΜ πάντως είναι που σας τα παίρνουν όλα όποτε τους πετύχετε ....Σε όλες τις κατηγορίες .........Χαλαρά .

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Συγνώμη για την παρέμβαση στο ποιός την έχει μεγαλύτερη (την αξιοπιστία) αλλά διάβασα πιό πάνω για 25.000km απροβλημάτιστα.Είναι κατόρθωμα κατά την γνώμη σας δηλαδή μία ADVENTURE να φθάνει αυτά τα χιλιόμετρα?

Τί να πεί και στο σκούτερ μου δηλαδή από αξιοπιστία που μου ζήτησε ένα ζευγάρι βαλβίδες εξαγωγής στις 92.000km και από τότε όλα καλά και συνεχίζει με 105.000km συνεχούς ξεσκίσματος στα χέρια μου?
    Keep spamming!!!:a13:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GIXXERAKIAS Προβολή μηνύματος
    Είναι κατόρθωμα κατά την γνώμη σας δηλαδή μία ADVENTURE να φθάνει αυτά τα χιλιόμετρα?
    ε δεν ειναι?

Παντως περισσοτερο για πλακα το γραψα το συμβολαιο με το συνεργειο. Ειναι πλεον δεκτο οτι εχει βελτιωθει η αξιοπιστια τους, εχουν ομως δρομο ακομα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία αυτή , αλλά με χαλάει όταν βγάζουν συνεχώς τα μηχανάκια προβληματικά .

Υπάρχουν πολλά 950/990 που έχουν τα χλμ που λες και είναι έτοιμα για άλλα τόσα , την στιγμή που κάτι Ρένες σκορπάνε στα 11οοο και κάτι Τζιξερ κόβανε σαν αγγουρια παλιότερα .

Πριν χρόνια έπαιρναν τις Χοσβαρνάρες , τις σκίζανε και μετά όποτε το θυμόντουσαν πήγαιναν για σέρβις σε κάτι τύπους παντελώς άσχετους από συντήρηση σε τέτοια μηχανάκια και μετά λέγανε πως ήταν μπουρδέλα μηχανάκια και σπάγανε .

Όλες οι εταιρίες έχουν τα προβληματάκια τους ...

Η ΚΤΜ , μετά το 03-04 έφτιαξε τα χοντρά και το μόνο πρόβλημα που αντιμετοπίζεται ακόμα και σήμερα είναι οι συμπλέκτες και οι τρόμπες και αν σου τύχει .Υπάρχουν λύσεις και τα προβλήματα διορθόνονται ...Κινητήρας δεν έχει ξανασκορπίσει !!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όποτε χαλάει ένα ΚΤΜ λένε στον κάτοχο .... Τα δες ; Καλά να πάθεις τώρα που πήγες και πήρες ΚΤΜ ,ενώ αν είναι κανα Γιαμαχοσούζουκο ,λένε ....Ε, συμβαίνουν αυτά . Ατυχος ήσουν .

Μηχανάκι που να μην χαλάει δεν υπάρχει .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όσοι δεν γουστάρουν ΚΤΜ , ας μην πάρουν .

Αυτοί με τα ΚΤΜ πάντως είναι που σας τα παίρνουν όλα όποτε τους πετύχετε ....Σε όλες τις κατηγορίες .........Χαλαρά .

πες τα goldmouth!!!....στα φανάρια όλοι κότες....

είναι μέχρι να καβαλήσουν ένα KTM και μετά αλλάζουν γνώμη....όπως ο φίλος που άνοιξε το thread!

WELCOME TO THE FAMILY

υ.γ.: 25.000χμ και έτοιμο για πολλαααααααααααααααααααααααά ακόμα!

φιλικά
    χρήστος

αλλα 25000 ας πουμε τα εχει

(σρυ αλλα δεν κρατηθηκα)

Νέο μέλος
    ρε παιδια δεν ειναι θεμα αξιοπιστιας της KTM, ετσι ειναι ο κινητηρας. μονοκυλινδρος με 55 αλογα. σαφως ειναι πιεσμενος και θελει προσοχη
    στις αλλες κατηγοριεςτης δεν εχει προβληματα ..πχ superduke 990, supermoto 990,ADVENTURE., δεν εχω ακουσει κατι

οπως πρεπει να προσεχεις ενα μονοκυλινδρο KTM ετσι πρεπει να προσεχεις και ενα honda CRF 450 'η ενα yamaha WR 450. για ασε χωρις service το wr....ποσο θα αντεξει? ισως 20 χιλιομετρα παραπανω απο το ktm?

αυτο πιστευω. οτι τα μονοκυλινδρα που ειναι τοσο πιεσμενα θελουν προσοχη . μην μου συγκρινεται (πχ) το honda fmx 650 με το ktm 640 η' 690 ....δεν εχουν επαφη.

η γνωμη μου ειναι : ειναι θεμα μονοκυλινδρου κινητηρα που πρεπει να ανταποκριθει σε 54 + αλογα.

θα μου πειτε ..ας μην εβγαζε 54 ,να εβγαζε 50 και να μην εσπαγε. οκ μπορει!
    αλλα ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια της καθε εταιριας ,αλλο πακετο μηχανης με αλλα περιφεριακα , και αλλη τιμη.στο κατω κατω η ktm το εχει δηλωσει τι μηχανακια βγαζει.......

τα japan ειναι πιο αξιοπιστα για καθημερινη χρηση αλλα εχουν αλλο πακετο....
    σαφως τα ktm ειναι πιο ευπαθει και πιο ευαισθτητα αλλα και αυτα εχουν να σου προσφερουν αλλο πακετο

A γεια σου !

Αφού τα ξέρεις , τί ρωτάς ;

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεταβαση απο R6 σε fazer 1000?
    από P70 στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2021, 07:52
  2. Αλλαγή από vstrom σε Bandit ή fazer
    από paulopoulos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2011, 10:34
  3. Από παπί σε fazer 600
    από mixalakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 83
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 08:54
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 13:07
  5. Από FZ6 FAZER σε FZ6 naked και αντίστροφα.
    από Neri στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 18:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF