Pia einai h gnwmhsas gia th sira ths nolan X-lite ? einai kala krani ? sygkrinonte me shoei ?
Pia einai h gnwmhsas gia th sira ths nolan X-lite ? einai kala krani ? sygkrinonte me shoei ?
Εχω το X-602 εδώ και ένα χρόνο.
Οι εντυπώσεις μου είναι ιδιαίτερα θετικές. Το προτίμησα γιατί έκατσε καλύτερα στο κεφάλι μου από άλλα (κι επειδή τα entry shoei δεν είχαν αφαιρούμενη επένδυση)
μια χαρα! εγω τα χω καταχαρεί!
είχα το Χ-801 που είναι το κορυφαίο για σκυφτό street supersport αλλά κουνάει στα πολλά χιλιόμετρα καθότι είναι και πάρα πολύ ελαφρύ...
έχω το Χ-901 το οποίο είναι ποιο βαρύ αλλά το κέλυφός του είναι έτσι σχεδιασμένο για ποιο σπορτ τούρινκ χρήση και δεν κουνάει καθόλου ακόμα και σε τρελά χιλιόμετρα... απο εξαερισμό πολύ καλό , τα μαξιλαράκια τα χω βγάλει και τα χω πλύνει 2-3 φορές και το αισθάνομαι ακόμα σαν καινούριο.
έχει και ένα πολύ ωραίο σύστημα που ανοίγεις την ζελατίνα χωρίς να κινδυνεύειςαπο μηγάκια και διάφορα αλλα και πέρνεις αέρα και είσαι και προφυλαγμένος.![]()
![]()
περασαν απο το κεφαλι μου 2 στο αριθμο Χ-901 το ενα αντικατεστησε το αλλο περιπου μετα απο 2-2,5 χρονια χρησης καθημερινης το καθενα (πολυ καλη η τιμη που τα βρηκα)
τεσπα τα κρανη εβγαλαν τα λεφτα τους με καθημερινη χρηση και απειρα βαλε-βγαλε και πλυσιματα ... πολυ καλη ποιοτητα τελικα, μειονεκτημα το βαρος μονο
θεωρω τα x-lite πολυ καλα κρανη
(tropea εχω μια ζελατινα smoke για το Χ-901 που δε τη θελω ... με γρατζουνια αλλα για τσαμπα καλο ειναι)
Μήπως ξέρει κάποιος που γράφει την ημερομηνία παραγωγής στα x-lite;
Πήρα ένα 801RR και θέλω να δω πότε είναι ακριβώς κατασκευασμένο...
to x801 einai το καλυτερο κρανος που εχω για χειμωνα, δεν μπαζει καθολου (αερα και νερο), κραταει το κεφαλι ζεστο και αν εχει και tin antifog ζελατινουλα ειναι πολυ καλο και για να μη θαμπωνει.
Στα πολλα κουναει, αλλα μπορει να φταιει και το μηχανακι. Παντως για πολη και δουλεια σπιτι σε βροχες και κρυα ειναι σουπερ.
Arai rx7 kai hjc carbon ειναι μονο για καλοκαιρι.
O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα
Καλά είναι μωρέ, αλλά έχουν ένα μικρό πρόβλημα αν θέλεις να τσιμπήσεις κάτι...
http://www.youtube.com/watch?v=e12lEzK2qec
apolon10 ξέρεις μήπως που γράφει την ημερομηνία παραγωγής να κοιτάξω;Αρχικά δημιουργήθηκε από apolon10
to x801 einai το καλυτερο κρανος που εχω για χειμωνα,
Λοιπον ειχα και τα δυο κρανη και τωρα εχω το χlite το 801.
πριν ειχα το shoei to xr1000.
εαν λοιπον διαλεγα τωρα καποιο απο τα δυο θα διαλεγα το shoei
εινα πιο ελαφρυ περιπου 1200γρ. εχει λιγοτερο θορυβο,καλυτερους αεραγωγους ιδιαιτερα στο μετωπο με το xlite ειτε ανοικτοι ειτε κλειστοι ενα και το αυτο ενω με το shoei καταλαβαινεις διαφορα,το υποσιαγωνο ειναι καλυτερο ιδιαιτερα το χειμωνα που θελεις καλυτερη απομονωση.
στα συν του xlite η πολυ ποιοτικη επενδυση αλλα και η πολυ πολυ καλη εφαρμογη{για να μη το θαψουμε κιολας ,μια χαρα ειναι}
επισης υπαρχει και μια φοβερη ευκαιρια σε ενα ευρωπαικο site το xlite801 ρεπλικα του toni ellias 200 ευρω απο 450 που κανει στην ελλαδα νομιζω οτι το καταστρημα λεγεται fcmotoshop
οσο για την ημερομηνια παραγωγης οντως δεν την αναφερουν αλλα στα λουρακια υπαρχουν καποιοι κωδικοι πχ εγκριση,χωρα που κατασκευαστηκε το κρανος και μαλλον και ημ κατασκευης.
ενας εμπειρις πωλητης ισως να ξερει να το βρει
να πω τελος οτι αλλαξα το shoei λογω ατυχηματος με το xlite και το εχω μετανιωσει που δεν το ξαναγορασα γιατι με προστατεψε μια χαρα
150 λίρες το τσίμπησα το 801...
μιααα χαρα.τι να πω και γω το κοροιδο που το αγορασα απο ελλαντα 400ευρω,αστα.
το shoei το χr1000 250 ευρω απο αγγλια και εδω φλερταρει με τα 500 με γραφικα μιλαμε παντα
για την ιστορία: από το mandp το πήρα μαζί με ένα xr-1000 camino στις 250 λίρες.
Και τα δύο 400 λίρες.
Μάλλον τα τελευταία κομάτια πήρα...
apo pou to peires ?Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
150 λίρες το τσίμπησα το 801...
από εδώ http://www.mandp.co.uk/productsList....e&tier3=X-LiteΑρχικά δημιουργήθηκε από don_nikos
apo pou to peires ?
αλλά δεν βλέπω να του εχει μείνει κομάτι με 150. Σε small ήταν μόνο η προσφορά.