Http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...04/2013_494452
βγαλε χολη καργα λεμε!!
Βρε τι τραβαει ο ανθρωπος αμα ξυπναει στραβα![]()
Http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a...04/2013_494452
βγαλε χολη καργα λεμε!!
Βρε τι τραβαει ο ανθρωπος αμα ξυπναει στραβα![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
γνωστο κ τετριμμενο το θεμα...κλασικα οσοι καβαλανε ειναι και μοτοσικλετιστες...μαζι με τα ξερα καιγονται κ τα χλωρα
Μια χαρά τα λέει... δεν καταλαβαίνω τις ενστάσεις σας...
Προφανώς και δεν καβαλησε ποτέ του ο συγκεκριμένος αλλά σε γενικές γραμμές περιγράφει την πραγματικότητα.
Με σταναχωρεί κι εμένα αλλά έτσι όπως τα λέει είναι.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το κακο ειναι πως εν μερει σε πολλα εχει δικαιο...Λυπαμαι που το λεω αλλα κ εγω τελευταια εχω βρεθει να ειμαι ετοιμος να αρπαχτω με μοτοαναβατη παρα με αυτοκινητιστη!
Βεβαια απο τον καιρο που ολα ακριβεινανε μπηκανε στο χωρο κ πολλοι λογω οικονομικων προβληματων που δεν ειχαν κ ουτε εχουν σχεση με την μοτοσυκλετα κ δυστυχως καταλαβανε
κ ενα απο τα (πολλα)καλα που εχει το να καβαλας μοτοσυκλετα ειναι κ η ανεση χρονου στην μετακινηση-οικονομια-παρκιν κλπ κλπ κ εχουν επηρεασει σε μαγαλο βαθμο τους μοτοσυκλετιστες!!
Οσοι αγαπουσανε κ αγαπανε ξερουν να συμπεριφερθουν(Θεωρω ενα μεγαλο ποσοστο!) ολοι οι αλλοι τους βλεπουμε...
Υ.Γ Μηπως να πεσει η τιμη της βενζινης να εχουμε 2 καλα...Να γυρισουνε πισω στα αμαξακια τους κ να αρχισουμε τις βολτες κ εμεις παλι που μας τις κοψανε?!!!
Ride(s) the wind of change...
το λαθος του ειναι οτι κατηγοριοποιει,αυτοκινητακιδες -μηχανοβιοι-τσογλανια με πατινια-κ.ο.κ κακο πραγμα το να σε βαζουν σε ομαδα νομιζω οτι ολοι μας το ζουμε καθημερινα αυτο σε ολους τους τομεις.
τα λέει μια χαρά!!δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια............
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Δηλ ..... Σε ποιο νουμερο τροχων σταματαει η ασυδοσια...???
Στα 2τροχα....?
Στα 4τροχα...??
Στα 6τροχα..??
Στα 18τροχα..??
Ναι δεν διαφωνω και εγω με τα γραφομενα του εν λογο κυριου, αλλα μου περιγραφει μια γενικοτητα στοχοποιωντας μονο τα διτροχα και μαλιστα με το εντελως χαζο παραδειγμα των αντρων της ΔΙΑΣ ... (γιατι πολυ αμφιβαλω εαν γνωριζει λεπτομερειες των ατυχηματων των ατυχων αυτων παιδιων κατι μου λεει οτι σε αρκετα απο αυτα τα ατυχηματα οι τροχοι που εφταιγαν ειναι παραπανω απο 2. )
Λέει ακριβώς αυτό που συμβαίνει, ξεχνώντας όμως να αναφέρει ότι ακριβώς τα ίδια κάνουν και οι αυτοκινητιστές (όπου χωράνε ή μπορούνε).
Ανάποδα; Ζώνες;, Κόκκινα; Παραβίαση στοπ; Κλειστά πεζοδρόμια; Ότι θέλεις βάλε.
Σίγουρα μας μας βάζει στο στόχο και κακώς αφού και τα υπόλοιπα τροχοφόρα δεν είναι αθώα... απλά το 2τροχο όπως και να το κάνεις, έχει ένα βαθμό ελευθερίας παραπάνω... κι άρα είναι πιο πιθανό να κάνει το παραπτωματάκι... (για την ΔΙΑΣ και την ΔΕΛΤΑ πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι - δεν θα το εξετάσουμε κι αυτό εδώ).
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Φυσικά και έχει δίκιο.
Όποιος κυκλοφορεί και με αυτοκίνητο, μπορεί να το καταλάβει εύκολα.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!