Γεια χαρά σε όλους! Μετά από αρκετό καιρό απουσία είπα να περάσω να πω ένα γεια και με την ευκαιρία να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια…
Τελευταία ψάχνω να ανακατασκευάσω μια μηχανή. Μου αρέσει η ιδέα να δώσω ξανά ζωή σε κάτι που πάει για ανακύκλωση και μια και πιάνουν τα χεριά μου και έχω αρκετό χορό, χρόνο είπα να το τρέξω το project.Θέλω να μια μηχανή για χωμάτινες διαδρομές σε βουνά και λαγκάδια…
Βρήκα λιπών ένα ΧΤ 250 το όποιο τα τελευταία 3 χρόνια είναι σε ακινησία, έχει αρκετές φθορές αλά πιστεύω πως μπορώ άνετα να το κάνω καλά. Το μοτέρ γυρνά και αν τα δω σκούρα το πολύ να το πάω σε ένα μηχανικό μιας και δεν έχω πολλά ιδικά εργαλεία για το αίνιγμα του.
Συμφώνα με τον ιδιοκτήτη το μηχανάκι έχει κατάθεση πινακίδες και διαγράφτηκε όποτε θα μου δώσει το χαρτί τις διαγραφείς και θα κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση.
Είναι χτ του 1983 με την μάσκα μπροστά, όχι με το στρογγυλό φανάρι και μπορώ μου είπε να πάρω πινακίδες ΦΙΛΠΑ… θέλω να ρωτήσω εάν όντος γίνετε αυτό???
Το μηχανάκι βγάζει 2 σε 1 εξατμίσεις και μου είπε ότι είναι 4valve,το έψαξα λίγο και είδα ότι σε αυτή την χρονολογία βγαίνει με μια εξάτμιση και αυτό + ότι ο ιδιοκτήτης μου τα έλεγε λιγάκι περίεργα με έβαλε σε υποψίες…δεν είχε το χαρτί από την διαγραφή για να δω τους κωδικούς μηχανής, σκελετού είπε ότι θα ψάξει να το βρει…
Το μηχανάκι θέλει καρμπιρατέρ έχουν κλαπεί, θέλει τα πλαστικά, μπαταρία, λάστιχα .και άλλα ψιλοπράγματα και μου το δίνει 100ευρω.
Μπορώ με μια υπεύθυνη δήλωση μονό να αποδείξω ότι το αγόρασα σαν ανταλλακτικά γιατί αν δεν γίνετε να πάρω πινακίδες φιλπα θα το έχω μονό για εκτός δρόμου καταστάσεις ,και αν το κάνει το κεπ???
Θα είμαι καλυμμένος σε μια στραβή???
Ξέρει κάποιος ποτέ έβγαλε η Yamaha XT 250 4valve και πόση ιπποδύναμης βγάζει???
Τι καρμπιρατέρ παίρνει???
Όλες η γνώμες δέκτες και ευχαριστώ προκαταβολικά παΐδια!!!