Πλέον είναι όλα καταγεγραμμένα.. τα υπόλοιπα εξαρτώνται απο την διάθεση του μοτοσυκλετιστή...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=sBtE-SwEnM4
Πλέον είναι όλα καταγεγραμμένα.. τα υπόλοιπα εξαρτώνται απο την διάθεση του μοτοσυκλετιστή...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=sBtE-SwEnM4
Χαχαχα ντιπ μ@λ@κ@ς ο κουτάκιας
Καλά κοτζάμ κάμερα δεν είδε τίποτα ?
Βλέπω από εδώ το σαρδόνιο χαμόγελο τού αλλού καί να λέει ....μαγκακο τώρα θα μου πληρώσεις πανιγκαλε καί βενζίνες λάστιχα γιά μερικά χρόνια :-P:-P:-P
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
μωρ τι μαλακας ειναι τουτος α?
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
βαραει χαστουκι στο κρανοςχτυπαει μετα με τη γροθια του το χερι να δειξει οτι ειναι μπρατσαρας
και φευγει με υφος νικητη!
Ω ρε παρτυ που θα κανει το παλληκαρι με το ντουκο!
και φυσικα στην ελλαδα το βιντεο δεν αποτελει τεκμηριο ενοχης αθωοτητας απο εποχης ζαχοπουλου...
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Οντως μου φαινονται πιο πολιτισμενοι στη ρωσσια που τους εχουν υποχρεωσει να εχουν βιντεο εαν θελουν να δικαιωθουν.
αν οχι να το κανουν υποχρεωτικο και εδω τουλαχιστον να εχεις το δικαιωμα να το χρησιμοποιησεις εαν το εχεις.
να δω μετα εγκαταληψεις και καταθεσεις που αλλαζουν ανα 2 ωρες.
εν το μεταξυ τον κραζουν τον ανθρωπο που δεχτηκε το χαστουκι στο youtube λες και του μαυρισε το πλευρο...
ευχομαι να του παρει τα σοβρακα
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ρε μαγκες εγω δεν καταλαβα γιατι τσαντιστικε???
Δηλαδή ρε παιδιά εσείς την ίδια αντίδραση θα είχατε, θα σας έκανε τέτοια κίνηση κάποιος και θα μένατε έτσι ?
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ok εγώ πάντως δεν έχω τέτοια υπομονή... καλά έκανε ο άνθρωπος, απλά πρέπει να είναι τέρας ψυχραιμίας ,,,
παντως γραφει στη περιγραφη οτι τον εχει βρει και κινειται δικαστικα εναντιον του...
αμερικα ειναι,θα του παρει σωβρακα μαλλον.
Ο κουτάκιας τσαντίστηκε επειδή (όπως σωστά είπε ο Red Rider) όσο και να σκλήριξαν τα λάστιχα, έμεινε κατι κολώνες πίσω...
Αν παρατηρήσετε στην "συνομιλία" πρίν την σφαλιάρα, ο αναβάτης πέταξε ενα αδύναμο "sorry.." η "it's alright.." στον κουτάκια.. μάλλον επειδή ήταν (ολίγον?) κο κο κο..![]()
Το μόνο που του είχε μείνει, ήταν η ψυχραιμία..
δλδ συγνωμη για να καταλαβω, αναβει το φαναρι, ξεκινανε και οι δυο τρωει κανα δυο κολονες και μετα τον μπουφλιζει επιδει τσαντιστικε???? κατι δεν μου κολαει... εκτος και αν του εκανε κανα κολοδαχτυλο...