Στην πανω γειτονια ειχαμε μια τρελη με βουλα τη Βασω.
Εκαιγε εικονισματα στο παραθυρο της ,ειχε χτισει την πορτα της και εβγαινε απο το παραθυρο.
Εβλεπε οτι της πατουσαν αλβανοι ολη νυχτα το κεφαλι της.Κυνηγουσε πλανητες τα απογευματα και προσγηωνοταν διπλα στο μπακαλικο.
Εδερνε ποτε ποτε και καμια βρωμογρια στο δρομο.Και ειχε επιγραφη εξω απο το παραθυρο της "εξω π@@στη απ'την Αθηνα."Καποτε την ειχαν αναλαβει κατι παπαδες .Της εφαγαν την περιουσια(μεγαλη περιουσια)και επειτα την αφησαν στην μοιρα της.
Παρα το οτι δεν ηταν ακινδυνη,και ηταν ενοχλητικη πολλες φορες,τωρα που την κλισαν μεσα με πειραξε πολυ.Δυο ηλιθια με βουλα και με μηχανακια ενα παπι και ενα βρωμοβεσπο παρεξηγηθηκαν που τους εριξε κατω τα μηχανακια τους,καλεσαν τους μπατσους καναν φασαρια και τελος μαζεψαν υπογραφες να την κλισουν μεσα.Χαθηκε η Βασω ,χαθηκε και ο σκυλος της και αντε να ιδουμε τι θα 'πογινουμε ολοι εμεις οι νυκοκυραιοι που μειναμε πισω.
Και μα την Παναγια (κι ας μην υπαρχει) δεν θα με πειραζε να μου ριχνε κατω το ολοκαινουργιο Ζ μου,θα τσαντιζομουνα θα εβριζα αλλα θα μου περναγε,εγω θα την εβρισκα την ακρη μαζι της,παντα την εβρισκα.
Να πω επισης οτι τα ηλιθια παρκαραν τα μηχανακια τους πανω στο πεζοδρομιο αναγκαζοντας τους πεζους να βγουν στο δρομο.Οποτε κατι ηξερε η Τρελη.