...Σε μια αλλη συζητηση στο forum , εξεφρασα την αποψη μου σχετικα με τον σχεδιασμο μιας νεας μοτοσυκλετας.Το θεμα εινα εντελως υποκειμενικο , αλλα πιστευω οτι καποια γενικα αισθητικα προτυπα σε οτι αφορα την εμφανιση / σχεδιασμο των μηχανων υπαρχουν....anyway καλη ιδεα μου φανηκε και ειπα να postαρω τα τρια μηχανακια τα οποια θεωρω τα ποιο ομορφα που υπαρχουν.Για πειτε και εσεις γνωμες , βαλτε το δικο σας top-3 να βγαλουμε καποια ακρη ......
....και αν αναρωτιεστε γιατι στις διαμαχες..........θα ακολουθησει και top-3 των ασχημοτερων!!!.......καλο θα ηταν να βαζουμε μηχανες που υπαρχουν σε ευρεια παραγωγη και οπως ακριβως βγαινουν απο την γραμμη παραγωγης(οχι specialακια - οχι exotic)....και σχετικα προσφατα μοντελα...γιατι ωραια ειναι μια bsa m20 ....αλλα τι να το κανεις......
ξεκινω εγω με την διευκρινηση οτι τα κατωθι αποτελουν προσωπικη αποψη και δεν εχω σκοπο να προσβαλλω κανεναν...
ΝΟ 3 -----> DUCATI MONSTER 900
Aυτη ακριβως η εκδοση ,η πρωτη....με τον bronze σκελετο και ζαντες....ακομα θυμαμαι το σοκ που επαθα οταν την πρωτοειδα.....μετα απο τοσα χρονια α-ξ-ε-π-ε-ρ-α-σ-τ-η!!!!
![]()