Για το bandit 650 '06 o λογος.
Οταν ανοιγω προοδευτικα το γκαζι ολα καλα. Οταν το ανοιγω αποτομα ρεταρει.
Τι να φταιει ? Καρμπυρατερ ?
Μπουζινες και φιλτρο αερα μολις τα αλλαξα.
Καμια ιδεα ?
Για το bandit 650 '06 o λογος.
Οταν ανοιγω προοδευτικα το γκαζι ολα καλα. Οταν το ανοιγω αποτομα ρεταρει.
Τι να φταιει ? Καρμπυρατερ ?
Μπουζινες και φιλτρο αερα μολις τα αλλαξα.
Καμια ιδεα ?
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Ετσι εκανε και η δικια μου οταν με πρωτογνωρισε........
Τωρα μετα απο 20 χρονια γαμου συνηθησε......
Περα απο την πλακα, αν αλλαξες τα μπουζι μονος σου δες αν εβαλες τις μπουζοπιπες με την σωστη σειρα.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τρόμπα?Φίλτρο βενζίνης?όλα καλά εκεί?
Keep spamming!!!:a13:
Σαν θέμα με το άνοιγμα των slides μου ακούγεται. Κάτι εμποδίζει τα slides να ανοίξουνε γρήγορα, ενδεχομένως να έχει βουλώσει κάποιος διάδρομος μέσα στα carbs που οδηγεί την υποπίεση στις μεμβράνες των carbs. Λύσιμο carbs, επιθεώρηση, καθάρισμα.
Επίσης αυτό το ''τρόμπα δεν έχει'' μπας και έχει αντλία-κάνουλα με υποπίεση και έχει κολλήσει και δεν φέρνει την ποσότητα βενζίνης που πρέπει;
Οταν λεω δεν εχει τρομπα εννοω οτι δεν εχει ηλεκτρικη/μηχανικη τρομπα βενζινης. Με υποπιεση ειναι. Εαν ειχε βουλωσει και δεν φερνει την ποσοτητα βενζινης που πρεπει δεν νομιζω να πηγαινε η μηχανη με 150-160 χλμ/ω χωρις προβλημα. Το προβλημα παρουσιαζεται στο αποτομο ανοιγμα του γκαζιου και μαλλον πρεπει να παιζει κατι με τα carbs οπως σωστα αναφερεις.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Έχει αντλια επιτάχυνσης το καρμπυρατερ σου ..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Alex απ' οσο θυμαμαι εχεις λιγα χιλιομετρα στην μηχανη σου... Δεν πρεπει να θελει καθαρισμα απο τις 25-30.000 χλμ. εκτος και αν ηταν πολυ κακη η ποιοτητα βενζινας...(εγω το ανοιξα πρωτη φορα στα 70.000...)
προσέχουμε για να έχουμε!...
Βενζινη τελικα δεν ειναι
Oldman, παμε για κατεβασμα τετραδας ?
Ξεχασα να αναφερω οτι εχει πεσει λιγο και το ρελαντι χωρις ομως να "κουτσενει" εαν παιζει καποιο ρολο ...
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!