Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: βοηθεια για cb.1300

Παλαιό μέλος

βοηθεια για cb.1300

θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος φιλος πως μπορω να [απλωσω]μη μου πειτε στο σκοινι] το μηχανακη μου γιατη για ταξειδι μου ειναι καπως κουραστικο,εχω ψαξει για γραναζια αλλα δεν βλεπω τπτ.υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να του κανω.θα ειθελα την θοηθεια καποιου που γνωριζει,ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ξέρω πως παίρνει 19άρι γρανάζι μπροστά χωρίς να βρίσκει. Δηλ. μακράινει ένα δόντι. Η διαφορά σου θα είναι γύρω στις 300 στροφές παρακάτω στα ίδια χλμ. Αλλιώς ψάξου για πίσω γρανάζι.

Παλαιό μέλος

cb 1300

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ξέρω πως παίρνει 19άρι γρανάζι μπροστά χωρίς να βρίσκει. Δηλ. μακράινει ένα δόντι. Η διαφορά σου θα είναι γύρω στις 300 στροφές παρακάτω στα ίδια χλμ. Αλλιώς ψάξου για πίσω γρανάζι.
    καλημερα φιλε και καλη σαρακοστη,ξερεις που μπορω να το βρω?γιατη εχω ψαξει και ολοι εχουν τα στανταρ.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Καλή σαρακοστή! Δεν κοιτας προς ebay μερια; Αλλιώς ξέρω πως φέρνει ένας τύπος στην αργυρούπολη. Περισσότερα με πμ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreastwin Προβολή μηνύματος
    θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος φιλος πως μπορω να [απλωσω]μη μου πειτε στο σκοινι] το μηχανακη μου γιατη για ταξειδι μου ειναι καπως κουραστικο,εχω ψαξει για γραναζια αλλα δεν βλεπω τπτ.υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να του κανω.θα ειθελα την θοηθεια καποιου που γνωριζει,ευχαριστω εκ των προτερων.

Γιατι να το απλωσεις? με τι ταχυτητες ταξιδευεις και τι εννοεις κουραστικο?

Παλαιό μέλος
    οταν προκειται να μαζεψω χιλιομετρα ταξιδευω απο 160-200 και το κουραστικο ειναι η στροφες που δουλευη το μοτερ.για ταξειδι να το δουλευης με 7000 rpm?? ε' ειναι κουραστικο για τα κυβικα του,και δαπανηρο.

οταν προκειται να μαζεψω χιλιομετρα ταξιδευω απο 160-200 και το κουραστικο ειναι η στροφες που δουλευη το μοτερ.για ταξειδι να το δουλευης με 7000 rpm?? ε' ειναι κουραστικο για τα κυβικα του,και δαπανηρο.
    αν νομιζεις οτι αντι για 7000 οι 6600 θα ειναι μεγαλη διαφορα βαλε γραναζι μπροστα. Αν οχι, διαλεξες λαθος μηχανακι για αυτο τον σκοπο.
    Αν και εδω που τα λεμε, πολυ θα ηθελα να σε δω να πηγαινεις πανω απο 30' με 7000 με το cb... τεσπα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    http://www.wemoto.com/
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Μπορεις ισως να βαλεις και 190/55 λαστιχο, θα αντιστοιχει με 1-2 - περιπου δοντια πισω.
    Συμφωνα παντως μ'αυτο:
    http://www.gearingcommander.com/
    στις 7000 στροφες εχεις 205 πραγματικα χμ/ω. Δεν νομιζω να θελει κοντεμα!
    Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 25/05/2013 στις 12:59.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Άσχετο, αλλά πως την παλεύεις με τον αέρα στα 200χλμ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Άσχετο, αλλά πως την παλεύεις με τον αέρα στα 200χλμ;
    +1284

Παλαιό μέλος
    φιλε δεν παω 200 συνεχεια, γιατη τα 200 συνεχεια ειναι ζωρι,η ταχητητα που πηγαινα ηταν απο 160 -180 και καπου καπου μου την εδεινε και πηγαινα 200 αλλα για λιγο.ειθελα να μαζεψω τα χιλιομετρα γιατη πηγαινα απο αθηνα στο pleven βουλγαριας κοντα στα συνορα ρουμανιας και δεν ειθελα διανυκτερευση.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    αν νομιζεις οτι αντι για 7000 οι 6600 θα ειναι μεγαλη διαφορα βαλε γραναζι μπροστα. Αν οχι, διαλεξες λαθος μηχανακι για αυτο τον σκοπο.
    Αν και εδω που τα λεμε, πολυ θα ηθελα να σε δω να πηγαινεις πανω απο 30' με 7000 με το cb... τεσπα
    με ενα δοντι μπροστα κατεβαινεις 500 στροφες και ειναι διαφορα,οσο για τα χιλιομετρα φιλε δεν εχεις παρα να ερθεις μια φορα μαζι μου,χθες πληρωσα τα 240 χιλ.τις αττικης οδου, ευτυχως γλιτωσα το δηπλωμα.η ταχητητα δεν ειναι καμαρη, αλλα καποιες φορες επιτακτικα τρεχεις.οπως και στο pleven που επρεπε να ειμαι εκει το απογευμα.

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για Cb 1300.
    από tsasma στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2012, 08:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ