Παιδες καλησπερα σας...Ειμαι κατοχος ενος CBR600F4i κ προσφατα αγορασα ενα Power Commander ΙΙΙ USB μεταχειρισμενο!Εγκατεστησα το προβλεπομενο προγραμμα στον Η/Υ μου κ περασα με επιτυχια στην μοναδα του Power Commander ΙΙΙ USB ενα χαρτη,τον οποιο τον ειχα κατεβασει απο το επισημο σαιτ του Power Commander!Στην συνεχεια τοποθετησα το Power Commander στο CBRακι εκτελωντας βημα προς βημα τις οδηγιες εγκαταστασης....το προβλημα μου ειναι το εξης...οταν γυριζω το κλειδι της μηχανης για να δωσει ρευμα,το Power Commander δεν ανταποκρινετε (δεν αναβουν καθολου λαμπακια/πρασινες ενδειξεις) κ η μηχανη δεν παιρνει μπροστα!Εχω κανει τριπλο ελεγχο στις συνδεσμολογια(στις φυσες) καθως κ στο καλωδιο ρευματος (που παει στον αρνητικο πολο) κ φαινονται να ειναι οκ!
Μπορει καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου?
ΥΓ. 1ον: Το Power Commander ΙΙΙ δουλευει σωστα μαλλον,διοτι οταν περασα το χαρτη μεσω Η/Υ κ της ειδικης φυσας ρευματος(9V) αναψανε κανονικα τα λαμπακια/πρασινες ενδειξεις!
2ον: Η μηχανη δουλευει κανονικα χωρις αυτο,διοτι το εβγαλα καποια στιγμη κ η μηχανη δουλεψε μια χαρα!
Οποιαδηποτε αποψη επιλυσης του προβληματος ειναι παντα καλοδεχουμενη...σας ευχαριστω!