Ηταν η εδρα του γιατρου!
Φετος δεν θα κανει τιποτα.
Γιουχου να ψοφησει η κατσικα ου γειτονα!![]()
Περα απο την πλακα , δεν ξερω τι ειναι σιγουρο σε αυτον τον αγωνα.
Μακαρι να δουμε Ντοβι ψηλα γιατι δειχνει οτι προσπαθει με το τερας.
Ειδωμεν....
Ρε συ μην το κουράζεις με τον Ντόβι. Τι να κάνει ο άνθρωπας? Το μηχανάκι είναι λίγο πιο καλό από το περσινό. Αν δεν έρθει το νέο μοτέρ -το πιο μικρό- άστα να πάνε. Αν κάνει κάτι θα είναι καθαρό φάρδος.
![]()
εκτος αν χαλασουνε τα υπολοιπα 5 μπροστα του
εναν καλο αγωνα να δουμε με θεαμα ταχυτητα και προσπερασεις
και ο γιατρος να νικησει...![]()
Αντε και με τη νίκη ρε Doctor...ένα από τα gp που θα ήθελα πολύ να δώ από κοντά λόγω ατμόσφαιρας και μόνο...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
θα τολμησω προγνωση και νωρις αυτη τη φορα.
1.χορχε
2.βαλε
3.μαρκ
4.ντανι
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
To σαζμαν δεν παιζει ρολο σε αυτην την πιστα παρολο που φαινεται το αντιθετο.Ισως λιγο στην ευθεια και αυτο μονο στην αρχη της και ισα που θα τους δωσει 4-5 χλμ παραπανω.Αναλογα και το στησιμο που θα επιλεξει ο καθε αναβατης γιατι ειναι περιεργη η πιστα. Θελουν 350 χλμ και να μην στριβει και να χανει secs στην υπολοιπη πιστα ή θελουν λιγο χαμηλοτερη τελικη ταχυτητα και να κερδιζουν λιγο στην υπολοιπη πιστα?
Θυμαμαι περυσι που ο στονερ δεν μπορουσε να στησει το μηχανακι του HRC σε αυτην την πιστα. Που θεωρητικα ειχε το seamless.
http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_2e5a8fc0
Απο το λινκ μπορεις να δεις την μεση τελικη ταχυτητα. Τα Duc ειναι στην κορυφη (αυτο θα αλλαξει απο εφετος) και ακολουθουν τα γιαμαχα.
Επισης , οι δυο που πηγαιναν για νικη περυσι εχουν ιδιους χρονους
http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_3d3479d0
2o επισης ειναι οτι το γιαμαχα (γιαμαχα στησιμο) + λορενθο πανε απιστευτα σε αυτην την πιστα.
http://resources.motogp.com/files/re...df?v1_3d3479d0
Οπως ειπα , δεν ξερει κανεις τι να περιμενει σε αυτην την πιστα . Ισως ρολο να παιξουν οι θερμοκρασιες.
:shrugs:
Τελευταία τροποποίηση από mario27; 28/05/2013 στις 12:09.
Έδρα γιατρού με γιατρό να μην τα πηγαίνει καλά μέχρι στιγμής = χαιρετίσματα.
Μακάρι να τον δούμε σε κανά βάθρο αλλά για νίκη κατ'εμέ ούτε κατά διάνοια.
Τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά και γιατί τα honda (τα) πάνε σφεντόνα και γιατί έχει μπει στο παιχνίδι ο Μαρκ και παίρνει σώβρακα (δεν τον θεοποιώ αλλά δε γίνεται να μην μπει στην εξίσωση) και γιατί ο Pedrosa έχει πάρει τα πάνω του και, απ'όσο τουλάχιστον τον έχω αντιληφθεί εγώ, είναι αναβάτης που η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στις επιδόσεις του. Πήρε τη νίκη στη Jerez και πήρε τα πάνω του. Μπήκε σε mode "περνά περνά η μέλισσα" με τον Ντόβι στο Le mans και πήρε κι άλλη νίκη. Δε νομίζω να μπει με ψυχολογία loser στο Mugello. Κάθε άλλο.
Ο Λορένζο καραδοκεί και αλί και τρις αλί σε όποιον τον ξεχνάει. Αυτό που δεν ξέρω είναι τί γίνεται με τη μοτοσικλέτα κι αν όντως υπάρχουν προβλήματα και σε ποιό βαθμό.
Ας κάνω κι εγώ (για πρώτη φορά) μια πρόβλεψη του τί βλέπω:
1. Πεντρόζα
2. Λορένζο
3. Μαρκ
Και μία του τί θέλω:
1. Ρόσσι
2. Μαρκ
3. Καλ
.
.
.
.
.
.Lorenzo βρόντος (αστειέυομαι φυσικά)
να πάω και γω στο τι θέλω (αν και δεν το βλέπω με τπτ)
1. βάλε
2. καλ
.......και μετά στα απαυτά μας
![]()
Τότε κι εγώ θέλω vale και Marc να σφαχτούνε για τη νίκη με νικητή τον vale...και στο βάθρο τον cal γιατί αν είναι να τον πάρουμε στην ομάδα μας τον θέλουμε με κεκτημένη ταχύτητα και την ψυχολογία στα ύψη throughout the year...
Αφού λέμε που λέμε, εγώ θα παίξω για μεγάλη απόδοση..
1. Ντόβι
2. Ρόσσης
3. Κράτσλου
4. Μαρκέζipila:
:rotflmao:
υγ. πυροβολάτε ελύθερα![]()