Παιδιά γνωρίζει κάποιος περίπου πόσα λεφτά είναι μια αποστολή μηχανής από Κρήτη σε Αθήνα τα μεταφορικά ενοώ.
Παιδιά γνωρίζει κάποιος περίπου πόσα λεφτά είναι μια αποστολή μηχανής από Κρήτη σε Αθήνα τα μεταφορικά ενοώ.
Ανάλογα την έκπτωση που έχεις αν έχεις και τα κυβικά ! Μπες Anek lines Kai Minoan lines για να τσεκαρεις !
Αν βαλεις εσυ τη μηχανη στο καραβι και την παρει καποιος απο Κρητη υπολογιζε 30-35 ευρω.
19 ευρω με ΑΝΕΚ η BLUE STAR FERRIES,24 ευρω με MINOAN LINES να την στειλεις(η στειλουν)ασυνοδευτη απο Ηρακλειο-Πειραια.Τα κυβικα δεν εχουν σημασια,αν εχεις καποια εκπτωση εσυ δεν γνωριζω τιμη.Κρατα ταυτοτητα σου και να γνωριζεις τον αριθμο δελτιου ταυτοτητας του παραληπτη η το αντιθετο![]()
Mίλτε , δεν ξέρω πως το έκανες τότε με το 950 ,αλλά τα κυβικά παίζουν ρόλο και καθορίζουν την τιμή του εισητηρίου της μοτο ....
Αν και πάλι έχω την αίσθηση πως ο φίλος Gerrys μιλάει για μεταφορικά και όχι για εισητήριο ...Άρα μάλλον μεταφορική θα θέλει . Δεν συμφέρει όμως , καλύτερα με πλοίο εκτός και αν πρόκειται για αγοροπωλησία και θέλετε να είστε καλυμένοι ... Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις σε μεταφορική να σου πούνε (αν είναι έτσι τα πράματα)
Γιάννη πεζουν αλλά στο περίπου μέχρι 125 , όλες οι άλλες σε άλλη κατηγορία έτσι ήταν μέχρι το 10 λογικα και τώρα έτσι είναι
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Δυο κατηγοριες εισητηριων υπαρχουν.Μοτο μεχρι 250cc και μεγαλυτερα απο 250cc.Ο Μιλτιαδης νομιζω οτι εχει δικιο στις τιμες.Καπου στο 30 το πολυ να υπολογιζεις.
Παιδιά θα αγοράσω μια μηχανή από Κρήτη και θέλω να έρθει Αθήνα αλλά δεν έχω κανέναν γνωστό εκεί και θα πάει με μεταφορική μάλλον .. ;/
Λίγες μέρες πριν το πάσχα κατέβασα 2 μοτό, ένα <250 και ένα >250 με μινωικές στην ίδια τιμή, παρόλο που στο site δείχνει διαχωρισμό στη κατηγορία. Η κοπέλα στο γκισέ στο λιμάνι είπε ότι δεν ίσχυε η διαφοροποίηση στο site και ότι πλέον όλες οι μοτό πλήρωναν το ίδιο.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Καθολου απιθανο να αλλαξε.Περσι καλοκαιρι παντως με ρωτησαν για τα κυβικα πριν κλεισω εισητηριο.
Gerrys,πες στον τυπο που στην πουλησε να την βαλει στο καραβι και να την παραλαβεις εσυ απο Πειραια.Kι ας φτιαξει ενα δεματακι με κλειδια,χαρτια κλπ κλπ σε ενα κουτι να το σωσει στα ασυνοδευτα να το παρεις κι αυτο.
Άμα θέλεις στην βάζω εγω στο καράβι για να γλυτωσεις τα λεφτα της μεταφορικής ,μονο να κινείται το μηχανάκι !
Α, να ειναι και Ηράκλειο ε ! :-)
Από Χανιά είναι η μηχανή αλλά άμα πάει με μεταφορική πόσα λεφτά είναι περίπου;