για μεσα στη πόλη το μυαλό σου είναι εύκολο να πάει σε scooter,αλλά εγώ θα προτιμούσα τη μηχανή για περισσότερη ενεργητική ασφάλεια...τα μοντέλα που λες έχουν διαφορές..
cbf 250 θα στο πρότινα για πρώτη επιλογή γιατί είναι σούπερ αξιόπιστο,βρίσκεις εύκολα ανταλακτικά και στη τελική το πουλάς εύκολα γιατί έχει πάντα ζήτηση
ybr 250 είναι στην ίδια φάση με της Honda,βασικός ανταγωνιστής του cbf250 αλλά θα προτιμούσα της honda λόγο κινητήρα
cbr εδώ έχουμε διαφορετική προσέγγιση,είναι στα προτυπα των supersport μονοκύλινδρο,με πολύ καλα φρένα και άνετη σέλα συνεπιβάτη για κατανάλωση πρέπει να καίει κάτι παραπάνω απο τα άλλα..αλλά και φυσικά αρκετά πιο ακριβό απο τα πάνω δίοτι είναι και πρόσφατη έκδοση καινούγιας μηχανής σε αυτα τα κυβικά..
wolf 250γενικά η sym τώρα ταιλευταία έχει πάρει τα πάνω της στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι οτι δεν μου εμπνέει σιγουριά,είχα πάρει ενως γνωστού το wolf 250 και μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σε σχέση με τα αλλα,όμως έχει καλύτερη κατανάλωση απο τα πάνω..
για scooter δε φέρω άποψη γιατί δε τα πάω μια τα άτιμα

αλλά φίλε αν είναι να ρίξεις λίγο χρήμα παραπάνω κοίτα και για μια μηχανή οπως το cbr 250 που στα συν έχει και το abs