Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Ποιο "νέος" δεν γίνεται...απορίες, γνώμες κ.λ.π...

Νέο μέλος

Ποιο "νέος" δεν γίνεται...απορίες, γνώμες κ.λ.π...

Χαιρετώ την ομορφη παρεα σας. Ειμαι 32 και αποφασισα να παω για διπλωμα μηχανης ( εως τωρα ειχα ενα αυτοκινητο ) κυριως για το κομματι της οικονομιας που θα εκανα με την βενζινη αλλα και για τον κρυφο ποθο που παντα ειχα να καβαλησω μηχανη αν και παντα ειχα ενα φοβο μιας που καποτε ειχα πεσει απο μια enduro ( σαν συνεπιβατης ομως ).

Ακομα δεν εχω παρει το διπλωμα και για την ακριβεια σκεφτομαι να ξεκινησω μαθηματα την ερχομενη τριτη. Οπως αντιλαμβανεστε εχω αρκετες αποριες καθως και μερικους ενδοιασμους. Πρωτα πρωτα ΟΛΟΙ προσπαθουν να με αποτρεψουν.....ξεκιναω απο γονεις και μετα παμε σε φιλους...βαρεθηκα να ακουω..

"...εσυ δεν κανεις για μηχανη.." " καλο σκοτωμα " .. κ.λ.π...

και ερχομαι να ρωτησω... αργα το αποφασησα ? η δεν υπαρχει ηλικια για μια τετοια αλλαγη ?

απο την αλλη αναρρωτιεμαι αν και εφοσον τα ξεπερασω ολα αυτα.. τι μηχανη να παρω. Σκεφτομουν για μια street σε λιγα κυβικα ( μεχρι 250 πχ ) και εννοειται μεταχειρισμενη και φυσικα να εχει χαμηλη καταναλωση. Ουτε καν το κοστος δεν γνωριζω αλλα εχω ακουσει και γιαμεταχειρισμενες κοντα στο 1000ρικο.

Αλλοι μου προτεινουν scouter και αλλοι υποστηριζουν πως μια "κανονικη" μηχανη προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια κ.λ.π στο οποιο ενστικτωδως και μονο θα συμφωνησω.

Δε ξερωτι αλλο να πω... απλα εχω πελαγωσει και θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας.

Ευχαριστω

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Welcome.

Αρχικά ψάξε για παρόμοια θέματα εδώ μέσα, παίζουν πάρα πολλά. Όσον αφορά τα ερωτήματα σου τώρα.

Όχι δεν είναι αργά. Ίσα ίσα που θα είσαι πιο μυαλωμένος τώρα με το γκάζι, αν και ίσως βέβαια είναι κάπως δυσκολότερο να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους. Τώρα όσον αφορά το τι μηχανή να πάρεις, είναι πολύ σχετικό. Ανάλογα το σωματότυπο σου, τη χρήση που θέλεις (πχ και ταξιδάκια, να πατάς χώμα, κ.α). Προσωπικά θα σε απέτρεπα από το οποιοδήποτε scooter. Τα scooter δεν είναι μοτοσυκλέτες & προσωπικά δε τα θεωρώ και ασφαλή. Μη μπεις καν στη διαδικασία να κοιτάς scooter μιας και μια πιθανή πτώση κοστίζει αρκετά (πλαστικά), τα service τους είναι ακριβά & όπως ήδη έγραψα, δεν είναι και τόσο ασφαλή ιδιαίτερα αν δεν έχεις εξοικείωση με μοτοσυκλέτες.

Θα μπορούσες να κοιτάξεις μοντέλα όπως το Honda CBF250, Kawasaki KLR250R, Kawasaki Ninza 300R, αλλά και μεγαλύτερα όπως BMW F650GS (μονοκίλυνδρο), Honda Transalp 600, Kawasaki KLE 500. Υπάρχουν τόσα πολλά.

Κάνε τα μαθήματα σου, πάρε το δίπλωμα και σιγά σιγά ψάχνε το. Υπάρχει πολύ πληροφορία εδώ μέσα να διαβάσεις. Επίσης στη λίστα σου θα πρέπει να μπει, μπουφάν, κράνος, γάντια, μποτάκια.

Καλωσήρθες και πάλι και να χαρείς τη νέα ζωή που ανοίγετε μπροστά σου!

Νέο μέλος
    Αρχικα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση Πιο πολυ εμφανισιακα μου αρεσει κατι στο styl του kawasaki ninja ...απλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ για την τσεπη μου. Σκεφτομουν σε κατι μεταχειρισμενο κοντα στο 1000ρικο....δεν ξερω αν υπαρχει κατι. Εννοειται πως δεν προτρεχω και πρωτα θα παρω το διπλωμα απλα κανω μια ερευνα για να δω και τι συμβαινει στον χωρο καθοτι ασχετος....η μαλλον εντελως ασχετος

Οχι, "ποτε" δεν ειναι αργα για διτροχο...
    εγω καβαλησα πρωτη φορα μοτοσυκλετα 36 χρονων...
    βεβαια οδηγουσα κατα αραια διαστηματα scooters και 34 ειχα για 1,5 χρονο πριν ενα scooter Gilera Runner 172cc φτιαγμενο αγωνιστικο...
    σε μολις λιγα χλμ πανω σε μοτοσυκλετα και με την 2 επισκεψη στην πιστα αισθανθηκα γρηγορα ανετα ξυνοντας μαλιστα γονατα ...
    βεβαια οπως ειπα πιο πανω οδηγουσα μικρα σπορ σκουτερς κατω απο 200cc και επαιξε ρολο αυτο...

προσωπικη μου αποψη βεβαια ειναι να ξεκινησεις και να οδηγησεις κανα χρονο κατι μικρο σε κυβικα ειτε μοτοσυκλετα ειτε σκουτερ, δηλαδη κατω απο 500,(125-350), που να ειναι φιλικο και να συγχωρει μικρα λαθη...
    οσον αφορα τα scooters, δεν ειναι κακη επιλογη εφοσον εχει τροχους πανω απο 13" ιντσες, δηλαδη 14-15-16...
    πλεον τα συγχρονα σκουτερς ειναι μια χαρα οδηγικα, και μερικα εχουν και σπορ γονιδια και μαθαινεις βασικα πραγματα και απο σπορ οδηγηση για τα επιπεδα ενος αρχαριου...
    δεν θα μαθεις ομως συμπλεκτη και ταχυτητες... αν και επειδη εισαι απο αυτοκινητο, αυτο δεν ειναι προβλημα...

το θεμα ειναι να παρεις αυτο που θα σου αρεσει και θα σε κανεις να αισθανεσαι ανετα μαζι του για αρχη ειτε μοτο ειτε σκουτερ...
    μετα απο κανα χρονο εμπειριας και προσωπικη σου αποψης, τα αλλα θα τα βρισκεις μονος σου...

πηγαινε και καβαλησε σε τυχον test riders, η οπου μπορεις να βρεις, αυτα που περιπου σου αρεσουν και ειναι μεσα στις δυνατοτητες που εχεις αυτη την στιγμη...
    και τα αλλα θα ερθουν μονα τους...

προσωπικη αποψη τα παραπανω.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    καλως ηρθες.

πηγαινε για μαθηματα και αφοτου δεις λιγο τα πραγματα εκει και καβαλησεις το μηχανακι της σχολης ξαναμιλαμε.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    καλώστον , που λες φίλε ποτέ δεν ειναι αργά για να μπεις στο μαγικό κόσμο των 2 τροχών. Αυτο που λεει ο bruce dickinson απανου μου ^^ θα σου πρότινα και εγώ,δες λίγο της σχολής τα δίκυκλα που συνήθως είναι honda cb400,cbf125,cbf250 και θα δεις το βάρος τους και άλλα χαρακτηριστικά που έχουν οι μηχανές ανάλογα τον κυβισμό τους. Επίσης θα συμφωνήσω και με τα μηχανλακια που προτίνει ο Mikeg αλλά φιλικά πάντα θα διαφωνήσω με το ninja300 επειδή είναι καινουργιο μοντέλο στη πίατσα οπότε θα έχει υψηλή τιμή και δε θα βρείς μεταχειρησμένο σε σχέση με το αντίστοιχο 250r
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Νέο μέλος
    ευχαριστω...μια ερωτηση:

τα cbf125,cbf250 σε τι τιμες παιζουν ??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από evilnanouk Προβολή μηνύματος
    ευχαριστω...μια ερωτηση:

τα cbf125,cbf250 σε τι τιμες παιζουν ??
    car.gr???

Νέο μέλος
    ναι μπηκα και ειδα απλαεπειδη ο καθενας πουλαεο οσο θελει και εγω ειμαι ασχετος...ειπα να σας ρωτησω πχ ποσα αξιζει να δωσω maximum για το 125 πχ..μην με πιασουν και κωτσο

Νέο μέλος
    επιστρεφω και παλι για να σας εκθεσω τους προβληματισμους μου αφου σας ευχαριστησω για πολλοστη φορα. Την αλλη βδομαδα - καλα να ειμαστε - ξεκιναω μαθηματα και πιθανολογω οτι αμεσα θα αποκτησω και εγω ( εστω και στα 32 ) την χαρα να καβαλησω το πρωτο μου 2κυκλο οχημα.

Στο δια ταυτα ομως..

Ειμαι αναμεσα σε scouter και μοτοσυκλετα και αμεσως θα σας παραθεσω τα "πρεπει" που θα ηθελα να εχω.

1) χαμηλη καταναλωση ( κατω απο 4 λιτρα ανα 100 klm )...

2) ανεση στο δικαβαλο ------------ οπωσδηποτε...μην βαλω δλ καποιον επανω και δε τραβαει μια

3) ασφαλεια, καλη συμπεριφορα στο δρομο

4) χρηση κυριως μεσα στην πολη και θεωρω οτι θα κανω πολλαααααααααααααα χιλιομετρα

αυτα εν ολιγης...

Ψαχνωντας και διαβαζοντας και τους προλαλισαντες κατεληξα σε διαφορες επιλογες...οπως cbf 250,ybr 250, cbr 250 ( αληθεια τι διαφορα εχουν ολα αυτα τα πανομοιοτυπα μοντελα ?? )

wolf 250. honda sh 150i, gilera nexus 300 κ.λ.π

Θα ηθελα τη γνωμη σας..

Ευχαριστω και παλι

για μεσα στη πόλη το μυαλό σου είναι εύκολο να πάει σε scooter,αλλά εγώ θα προτιμούσα τη μηχανή για περισσότερη ενεργητική ασφάλεια...τα μοντέλα που λες έχουν διαφορές..

cbf 250 θα στο πρότινα για πρώτη επιλογή γιατί είναι σούπερ αξιόπιστο,βρίσκεις εύκολα ανταλακτικά και στη τελική το πουλάς εύκολα γιατί έχει πάντα ζήτηση
    ybr 250 είναι στην ίδια φάση με της Honda,βασικός ανταγωνιστής του cbf250 αλλά θα προτιμούσα της honda λόγο κινητήρα
    cbr εδώ έχουμε διαφορετική προσέγγιση,είναι στα προτυπα των supersport μονοκύλινδρο,με πολύ καλα φρένα και άνετη σέλα συνεπιβάτη για κατανάλωση πρέπει να καίει κάτι παραπάνω απο τα άλλα..αλλά και φυσικά αρκετά πιο ακριβό απο τα πάνω δίοτι είναι και πρόσφατη έκδοση καινούγιας μηχανής σε αυτα τα κυβικά..
    wolf 250γενικά η sym τώρα ταιλευταία έχει πάρει τα πάνω της στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι οτι δεν μου εμπνέει σιγουριά,είχα πάρει ενως γνωστού το wolf 250 και μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σε σχέση με τα αλλα,όμως έχει καλύτερη κατανάλωση απο τα πάνω..

για scooter δε φέρω άποψη γιατί δε τα πάω μια τα άτιμα
    αλλά φίλε αν είναι να ρίξεις λίγο χρήμα παραπάνω κοίτα και για μια μηχανή οπως το cbr 250 που στα συν έχει και το abs

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    για μεσα στη πόλη το μυαλό σου είναι εύκολο να πάει σε scooter,αλλά εγώ θα προτιμούσα τη μηχανή για περισσότερη ενεργητική ασφάλεια...τα μοντέλα που λες έχουν διαφορές..

cbf 250 θα στο πρότινα για πρώτη επιλογή γιατί είναι σούπερ αξιόπιστο,βρίσκεις εύκολα ανταλακτικά και στη τελική το πουλάς εύκολα γιατί έχει πάντα ζήτηση
    ybr 250 είναι στην ίδια φάση με της Honda,βασικός ανταγωνιστής του cbf250 αλλά θα προτιμούσα της honda λόγο κινητήρα
    cbr εδώ έχουμε διαφορετική προσέγγιση,είναι στα προτυπα των supersport μονοκύλινδρο,με πολύ καλα φρένα και άνετη σέλα συνεπιβάτη για κατανάλωση πρέπει να καίει κάτι παραπάνω απο τα άλλα..αλλά και φυσικά αρκετά πιο ακριβό απο τα πάνω δίοτι είναι και πρόσφατη έκδοση καινούγιας μηχανής σε αυτα τα κυβικά..
    wolf 250γενικά η sym τώρα ταιλευταία έχει πάρει τα πάνω της στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι οτι δεν μου εμπνέει σιγουριά,είχα πάρει ενως γνωστού το wolf 250 και μου φάνηκε πολύ ψεύτικο σε σχέση με τα αλλα,όμως έχει καλύτερη κατανάλωση απο τα πάνω..

για scooter δε φέρω άποψη γιατί δε τα πάω μια τα άτιμα
    αλλά φίλε αν είναι να ρίξεις λίγο χρήμα παραπάνω κοίτα και για μια μηχανή οπως το cbr 250 που στα συν έχει και το abs

χμ... καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω η αληθεια ειναι. Καταληγωντας παντως την επιλογη σκουτερ την εχω απορριψει.

Εν τελη θεωρω οτι θα μου κανει κατι απο 250 - 400 cc με χαμηλη καταναλωση και συμπεριφορα ημι-street καλη ωρα οπως ειναι το cbr 250. ninja 250 , wolf 250 ( απο οσο το εχω δει απο ενα φιλο δεν εχει εντελως spor θεση καθως εν μερη ειναι ορθιος κ οχι ξαπλωτος ) ..

...πανω απο τα 250 cc ( και μεχρι 400 πχ ) τωρα σε αυτο το στυλ παντα... τι μπορω να κοιταξω ?? ( to cb 400 και αλλα παρομοιου στυλ τα εχω απορριψει καθως δεν μου αρεσουν καθολου )

Eλπιζω να μην σας εχω κουρασει :/

Eυχαριστω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από evilnanouk Προβολή μηνύματος
    χμ... καπως ετσι το σκεφτομαι και εγω η αληθεια ειναι. Καταληγωντας παντως την επιλογη σκουτερ την εχω απορριψει.

Εν τελη θεωρω οτι θα μου κανει κατι απο 250 - 400 cc με χαμηλη καταναλωση και συμπεριφορα ημι-street καλη ωρα οπως ειναι το cbr 250. ninja 250 , wolf 250 ( απο οσο το εχω δει απο ενα φιλο δεν εχει εντελως spor θεση καθως εν μερη ειναι ορθιος κ οχι ξαπλωτος ) ..

...πανω απο τα 250 cc ( και μεχρι 400 πχ ) τωρα σε αυτο το στυλ παντα... τι μπορω να κοιταξω ?? ( to cb 400 και αλλα παρομοιου στυλ τα εχω απορριψει καθως δεν μου αρεσουν καθολου )

Eλπιζω να μην σας εχω κουρασει :/

Eυχαριστω
    στα 400cc η κλασσική επιλογή ειναι το cb αλλα λες οτι δε σαρέσει,εκει υπάρχουν λίγες επιλογές και πας για μηχανή 12ετιας και βάλε όπως π.χ gsf bandit 400,yamaha diversion400...
    τα enduro παιζουν για αυτα τα κυβικά αλλά είναι εντελώς εκτος κατήγοριας σε σχέση με αυτο που ψάχνεις..απο τα καινούργια είναι ακριβό..ειναι το ninja 300..

Aν και όπως σου είπαν , υπάρχει παρόμοιο υλικό στο φόρουμ τούτο , κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή ...

Οπότε έχουμε και λέμε ...Και επειδή έχω όρεξη σήμερα ,άκου προσεκτικά .

Για αρχή ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ . Θα μήνεις αμήχανος .
    Τράβα κάνε τα μαθήματα και πάρε για αρχή το δίπλωμα . Προσπάθησε να οδηγήσεις διάφορα μηχανάκια στην αρχή αν αυτό είναι δυνατόν (μικρά -μεγάλα-δεν έχει σημασία. -διαφορετικά να είναι).
    Αφού πάρεις το δίπλωμα και πάρεις μια γεύση του τί είναι η μηχανή , γύρνα τον κόσμο ανάποδα και βρες άτομα που να έχουν μηχανή ...Κάντους τα τσουρέκια ,να πάτε σε κάποιο χώρο να σου τα δώσουν να τα καβαλήσεις και να τα δοκιμάσεις όσο αυτό είναι δυνατό (με ρέγουλα ε ; Δεν λέω να τα ανοίξεις ,λέω να δεις πως κάθεσαι απάνω ,πως απομονώνουν συμπλέκτη , τί γίνεται αν πατήσεις απότομα το μπροστινό φρένο-μην το κάνεις με πολλά κτλ).

Αυτό θα σου δώσει να καταλάβεις (ειδικά αν πάρεις μηχανάκια από διάφορες κατηγορίες) τί γίνεται με τις μοτοισυκλέτες και πως αυτές λειτουργούν .
    Μια μηχανή μπορεί να έχει ας πούμε 40 άλογα ρόδα και να είναι μοτάρτ και να στα δίνει χαμηλά και μιά άλλη στα ίδια κυβικά να έχει περισσότερα άλογα ,αλλά χαμηλά να είναι τάφος και να δίνει ροπή από τη μέση έως και ψηλά (μιλάω για το φάσμα των στροφών του κινητήρα)

Έτσι θα καταλήξεις στο περίπου αν θες μηχανάκι με 1ή 2 ή 3 ή 4 κύλινδρους και τί κατηγορία θες .

Αναφέρθηκες για οικονομία και στη συνέχεια για καβασάκια νίντζες . Αυτά τα δύο δεν πάνε μαζί !

Στο χώρο μας υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μοτοσυκλέτες οικονομικές ,φιλικές προς τον αναβάτη και είναι ότι πρέπει να τις καβαλήσεις και να πας (ακόμα και με 2ο άτομο ή ακόμα και με αποσκευές σε κάποιες περιπτώσεις ) μια ωραία διαδρομή και να το ευχαριστηθείς ή και να πηγαίνεις και στην δουλειά σου αν αυτό θες .

...Υπάρχουν και οι άλλοι που διαθέτουν πιστόλια ετοιμοπόλεμα οποιαδήποτε στιγμή για την υπέρτατη καγκουριά , κάτι που δίνει στον αναβάτη μια άλλη αίσθηση των πραγμάτων...κάτι σαν ναρκωτικό ας πούμε και που σε καμία ,ΜΑ ΚΑΜΙΑ των περιπτώσεων δεν συνδέονται με τη λέξη οικονομία .

Σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν άτομα που διαθέτουν μηχανάκια και από τις δυο προαναφερόμενες κατηγορίες όπως πάνω κάτω σου τις χώρισα , γιατί οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές βεβαίως βεβαίως .

Εσύ στην προκυμένη περίπτωση δεν θα πάρεις μοτοσυκλέτα της 2ης κατηγορίας (εκει μέσα είναι και οι νίτζες-μην ξεχνιόμαστε) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

Αφού πάρεις πολύ στα σοβαρά όλα τα παραπάνω , θα βρεις μπροστά σου και σύμφωνα με τις ανάγκες σου (που θα κάτσεις να σκεφτείς ποιές είναι) την ιδανικότερη μοτο για εσένα ...Να είσαι σίγουρος .
    Αν σου αρέσουν οι μηχανές μετά από κάποιο καιρό συμβίωσης μαζί της και δεις έμπρακτα πως οι ανάγκες σου άλλαξαν ,τότε θα πας να πάρεις κάτι άλλο (ακόμα και από την 2η κατηγορία)και μόνο τότε . Βέβαια εκεί πας μόνο αν το έχεις πάρει ζεστά και η ανάγκη σου για αλλαγή συνδέεται και με την ανάγκη του κάτω κεφαλιού σου .Με λίγα λόγια αν δεν είσαι αγωνιζόμενος ή δεν μαίνεις σε πίστες ή δεν πας σε κάποιες διαδρομές πολύ γρήγορα ΔΕΝ υπάρχει λόγος να διαθετεις τέτοιο εργαλείο (νιντζα).

Το μηχανάκι που θα αγοράσεις θα είναι από 400 μην πω 600 κυβικά και πάνω . Υπάρχουν σε αυτά τα κυβικά ωραιότατα μηχανάκια και πολύ φιλικά στον αναβάτη . Μην τα ακούς και φοβάσαι .
    Οτιδήποτε μικρότερο θα ήταν μέγα λάθος ,αφού ένα 125ράκι που ανέφερες θα το χαρείς τις πρωτες 5 μέρες και μετά θα θες να το δώσεις ....
    Οι εποχές που παίρναμε μια μηχανή και δεν μας πολυάρεσε ή την βαριόμασταν και την δίναμε για κάτι καλύτερο ...Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί . Ακόμα και τα cbrκια τα 125ρια κάνουν καιρό να πουληθούν και ΑΝ . Δεν παίζουν φράγκα λέμεεεεεε !!!!!
    Η εμπορικότερη κατηγορία αυτη τη στιγμη είναι τα σκουτεροπαπια και τα παπια όχι και τόσο (έχουν ταχύτητες)
    'Εχει αυξηθεί δραματικά (είναι όντως δράμα) το ποσοστό αυτών που για λόγους οικονομίας πήραν σκούτερ(όχι παπί - είπαμε έχει ταχύτητες και ποιός θα κάθεται τώρα να αλλάζει ταχύτητες ---Γκάζι -φρένο και Αγιος ο Θεός) και ξεχύθηκαν στους Ελληνικούς δρόμους σαν Χάροι.

Με το 400-600άρι και πάνω κυβικά έχεις λιγότερες πιθανότητες να βαρεθείς το καινούριο σου μηχανάκι και θα το χαρείς όσο δεν πάει . Με λίγο σύνεση (την έχεις νομίζω-32 είπαμε) και καλή διάθεση ,θα νιώσεις όμορφα πράγματα ...Αρκεί να το έχεις μέσα σου .

Αν δεν το έχεις , ότι και να πάρεις , δεν θα καταλάβεις τίποτα . Αν δεν νιώθεις το μηχανάκι σου την ώρα που δουλεύει ο κινητήρας ΔΕΝ κάνεις τίποτα ... Μετά από λίγο καιρό θα μπορείς να καταλαβαίνεις και αν στην διαδρομή που κάνεις θα χρειαστεί να βγάλεις λιγάκι αέρα από τα λάστιχα γιατί είναι πολύς και σου ψιλογλυστράει και άλλα τέτοια που μας απασχολούν εμάς καθημερηνά .

Μπορείς βέβαια και να τα γράψεις όλα στα @@δια σου και να κάνεις ότι γουστάρεις ...Ξέρεις πόσοι τέτοιοι υπάρχουν ;; Πςςςςςςςς !!!! Δεν κακό ,αλλά μπήκες και ρώτησες και επειδή είχα όρεξη όπως σου είπα ,έκατσα και στα πα !

* Μηχανάκι με ένα 1000άρικο ξέχνα το ! Από 2.5 και πάνω ,αλλά ανάλογα την κατηγορία μπορεί να βρεις και ;απο 2 και να είναι και σούπερ .

Bικιπαιδεια ...Διάβασε τα χαρακτηριστικά του (κατανάλωση έχει κάτι λιγότερο από 5λτ/100χλμ http://el.wikipedia.org/wiki/Suzuki_XF650_Freewind

Aυτά πωλούνται σήμερα στο car http://www.car.gr/classifieds/bikes/...riant=freewind
    Δώσε τα λιγότερα χρήματα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση .

Προσωπικά αν ήμουν στη θέση σου με αυτά που γνωρίζω σήμερα ,αυτό θα έπαιρνα .

Εγώ μετά από 6ετή εμειρία από σκουτεροπαπιά και χαμηλού κυβισμού μηχανάκια (max 250 cc) είχα μια απουσία 7 ετών από τις μοτό και από το 2007 που επέστρεψα ξενίνησα με vstrom 650 ...Απο τότε έχω αλλάξει 3 μηχανές και 2 σκούτερ
    1.77 ύψος και 75 κιλά και το Vstrom τότε δεν με προβλημάτισε καθόλου αφού πέρασε μια βδομάδα να το συνηθίσω .
    Πιστεύω πως το Freewind είναι ακόμα πιο εύκολο και all time -all weather for you μηχανάκι .

Κοιτα το

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Suzuki XF 650 Freewind 97  2.jpg 
Προβολές:	318 
Μέγεθος:	52,2 KB 
ID:	286325
    Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 31/03/2013 στις 17:32.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. σήμερα δεν γίνεται 33 αυτό το Ζουπερφόρ?
    από maeonapii-1100 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2009, 17:32
  2. ε δεν γινεται....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 16:47
  3. To αίμα νερό δεν γίνεται
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 09:15
  4. Απαντήσεις: 14