Είπα να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά όσο το σκεφτόμουν τόσο συμφωνούσα μ'αυτά που λέει ο μάστορας.
Οπότε το βάζω εδώ να το μοιραστούν όλοι οι ρετρολάγνοι/ρετροκαψούρηδες.
Πληροφορίες εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3832317/
Είπα να το βάλω στα ανέκδοτα, αλλά όσο το σκεφτόμουν τόσο συμφωνούσα μ'αυτά που λέει ο μάστορας.
Οπότε το βάζω εδώ να το μοιραστούν όλοι οι ρετρολάγνοι/ρετροκαψούρηδες.
Πληροφορίες εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3832317/
ο μάστορας καλά τα λέει, μόνο που για να το πουλήσει ο κάθε κάτοχος, πρέπει να πληρώσει να πληρώσει κάτι που λέγεται "τέλη κυκλοφορίας"
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Μπορεί να καταθέσει τις πινακίδες προσωρινά. Όταν βρεθεί ο αγοαστής πηγαίνει και τις παίρνει. Σύμφωνοι, η τελική τιμή θα είναι κάπως αυξημένη (κατά το ποσό των τελών) αλλά κι ο αγοραστής θα πάρει μηχανάκι που θα μπορεί να κυκλοφορήσει νόμιμα.
Τέλος πάντων, μπορεί να έχεις εσύ δίκιο, μπορεί να έχει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης, μπορεί αυτός που λέει τον πόνο του. Εμένα πάντως μου καίγεται η ψυχή να βλέπω παλιά μηχανάκια (1) να τα τρώει κυριολεκτικά το χώμα ή/και (2) να λειτουργούν ή να μπορούν να λειτουργήσουν και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν.
[Α, και (3) να είναι χρέπια του κερατά, μισό μέτρο μέσα στο χώμα, το μισό μηχανάκι να λείπει, το άλλο μισό να είναι μαϊμού, να μην έχει χαρτιά (να μην είχε ποτέ του χαρτιάκαι να μου ζητάνε το οικόπεδο και τα δύο νεφρά για να τα πουλήσουν - αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία...]
Μ.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Man7 όπως καταλαβαίνεις το thread δεν έχει καμμια σχέση με ανακατασκευή και μεταφέρεται πάραυτα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ?
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ , ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΧ ΜΕ ΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΚΟΨΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΙ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣ
Εννοείται...
Η Ικαρία είναι γεμάτη μαστόρια που παίζουν τις HyVo στα δάχτυλα..
(μόνο να προσέξεις να μην την κρατανε με το ένα χέρι και την χτυπάνε στην παλάμη του άλλου χεριού..)
Υ.Γ.
Έχε κι αυτήν την στάμπα στο μπλουζάκι σου, για να μην φανεί ότι και καλά κάνεις υποδείξεις στον μάστορα..![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
κλπδα
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing