κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΗΣΙ , ΜΕΧΡΙ 2000 ΔΙΝΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
κΑΛΗΣΠΕΡΑ ,
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΗΣΙ , ΜΕΧΡΙ 2000 ΔΙΝΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?
Οποιοδήποτε μηχανάκι για νησί μεχρι 2000 είναι μάλλον καλά..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΤΙ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟ '' ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΛΑ'' ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΑ .ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΙς ΛΑΚΟΥΒΕς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΑΩ
Kαι διαφωνά και άνευ επιχειρημάτων
Για δες αυτό..κι αυτός που το έχει σε νησί είναι
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3420523/
Αν μας πεις για ποιο νησι ειναι θα βοηθουσε! Ξερεις, να μπορεσουμε να μελετησουμε τη μορφολογια του εδαφους (βλ. αναρτήσεις και πως δουλευουν), αν εχει υψομετρικες διαφορες οποτε θες α) να τραβαει στις ανηφορες β) καλα φρενα....
επίσης αν εχεις γκομενα ή αν εχει τουρισμο το νησι οποτε και (λογικα) θα βγαλεις κανα γκομενακι τουριστρια, μη γινεις ρομπα...
τέλος, καλό θα ήταν να πεις και την ηλίκια σου για να δουμε τι διπλωμα εχεις (αν εχεις) κατι που βεβαια δε χρειαζεται και ιδιαιτερως στα νησια, αλλα ειπαμε, πρεπει να ξερουμε ποιο ειναι το νησι καθοτι στο Καρπενησι π.χ οι μπατσοι ειναι πολυ αυστηροι!
ΘΑ ΠΑΩ ΙΚΑΡΙ Α , ΔΙΠΚΩΜΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΕΙ .ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΕΣ